Νέα

Ελεύθερος ο Κορκονέας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν εχεις καταλαβει τιποτα, προφανως.
Αν ενα εγκλημα γινεται απο αριστερους αγωνιστες, ειναι αγιοποιημενο και δικαιολογημενο.
Αν γινεται απο δεξιους, φασιστες, αστυνομικους, παπαδες και δεν ξερω τι αλλο, αξιζει αιωνια φυλακιση, καταξιωση, μαστιγωμα και καψιμο στην πυρά.

Ειναι η γνωστη "ευαισθησια" της βαθια υποκριτικης αριστερας, που αφορα μονο τους δικους της.

Εχω καταλαβει ότι η κουβεντα τελικά δεν είναι πολιτικής αλλά ψυχολογικής ταξης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχω καταλαβει ότι η κουβεντα τελικά δεν είναι πολιτικής αλλά ψυχολογικής ταξης
Ειναι αυτο που ελεγε ο Δοξιαδης και σχολιαζε η Δομνα, για "ψυχικα νοσουντες" αριστερους που ζουν με την εμμονή των "αγωνων" και του Πολυτεχνειου

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Ειναι αυτο που ελεγε ο Δοξιαδης και σχολιαζε η Δομνα, για "ψυχικα νοσουντες" αριστερους που ζουν με την εμμονή των "αγωνων" και του Πολυτεχνειου
Λίγο σεβασμό στους παππουδες δεν βλάπτει

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ο Κορκονέας ελεύθερος (!) Ντροπή μας
Αιδώς...
Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν θες να λέγεσαι Έλληνας. Δολοφόνοι εκτός φυλακής και τα θύματα να λοιδορούνται μέχρι και την τελευταία στιγμή.

>:( :headbang: :vomit: :shit: :uglykiss:

Συνημμένα

• AIDOSkorkoneas.jpg
    AIDOSkorkoneas.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 18

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν ειναι δυνατον το καθε κωλοπαιδο 15αρης να πετα πετρες και μολωτοφ στους μπατσους και πολιτεια να μη κανει τιποτα εδω και 40 χρονια. Τα Εξαρχεια πρεπει να τα καθαρισουν και κατ αναγκη ας το κανουν οπως και οι Βραζιλιανοι μπατσοι στις φαβελες. Να κυκλωσουν τα εξαρχεια με αυρες και τανκς και οποιον παρει ο χαρος. Μη ακουσω μαλακιες τωρα. Οσοι ειναι νομιμοφρονες δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα. Οι μπαχαλακηδες, και οι "γνωστοι - αγνωστοι" πρεπει να εκλειψουν, κι αν δεν μπορουν με το μαλακο, ας φαει μουρη τους χωμα...
Οσο αφορα τις δισμοιρες μανες των Γρηγοροπουλου και Καλτετζα...
Αν δεν μπορειτε κυραδες μου να εχετε το ελεγχο ενος 15 χρονου παιδιου, τοτε ας μη τα γεννουσατε...
ΕΙχα δει παλια συνθημα στην περιοχη: "Καλτετζα ζεις, εσυ μας οδηγεις" ... δεν ξερω αν γραψανε και για τον Γρηγοροπουλο το ιδιο... Απλα καταντια....

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Ο Κορκονέας ελεύθερος (!) Ντροπή μας
Αιδώς...
Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν θες να λέγεσαι Έλληνας. Δολοφόνοι εκτός φυλακής και τα θύματα να λοιδορούνται μέχρι και την τελευταία στιγμή.

>:( :headbang: :vomit: :shit: :uglykiss:

ντροπη ειναι επισης να σουλατσαρει στη βουκουρεστιου ο κουφοντινας (11 δολοφονιες) και να αφηνονται ελευθεροι οι βομβιστες των πυρηνων της φωτιας (ο ενας με ποινη 70 ετων βγηκε μετα απο 8 χρονια)

τι, οχι ?

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
Δεν ειναι δυνατον το καθε κωλοπαιδο 15αρης να πετα πετρες και μολωτοφ στους μπατσους και πολιτεια να μη κανει τιποτα εδω και 40 χρονια. Τα Εξαρχεια πρεπει να τα καθαρισουν και κατ αναγκη ας το κανουν οπως και οι Βραζιλιανοι μπατσοι στις φαβελες. Να κυκλωσουν τα εξαρχεια με αυρες και τανκς και οποιον παρει ο χαρος. Μη ακουσω μαλακιες τωρα. Οσοι ειναι νομιμοφρονες δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα. Οι μπαχαλακηδες, και οι "γνωστοι - αγνωστοι" πρεπει να εκλειψουν, κι αν δεν μπορουν με το μαλακο, ας φαει μουρη τους χωμα...
Αν δεν μπορειτε κυραδες μου να εχετε το ελεγχο ενος 15 χρονου παιδιου, τοτε ας μη τα γεννουσατε...
ΕΙχα δει παλια συνθημα στην περιοχη: "Καλτετζα ζεις, εσυ μας οδηγεις" ... δεν ξερω αν γραψανε και για τον Γρηγοροπουλο το ιδιο... Απλα καταντια....
για να μην εχουν καθαριστει τα εξαρχεια εδω και 40 χρονια σημαινει οτι καποιους εξυπηρετει αυτη η κατασταση..θεωρω οτι αν ηθελαν μεσα σε 24 ωρες θα το ειχαν λιξει το θεμα...ομως αυτο δεν δινει το δικαιωμα σε καθε ...μπατσο...να τραβαει το πιστολι και να ριχνει οπου βρει...ενα 15 χρονο ειχε μπροστα του ..αντε δυο ...αν ειχε αντριλικι θα τα χορταινε σφαλιαρες ...αλλα που ...υπηρχε η ευκολη λυση...και μετα στην απολογια του παρουσιασε τον πιτσιρικα σαν τον δον κορλεονε για να βγει λαδι....τετοιους αστυνομικους θελουμε ;;;οταν ειναι για καποιο ενοπλο περιστατικο κανουν πως δεν ακουν στον ασυρματο ...οπως πριν χρονια σε ενα περιστατικο στην καληθεα που γαζοναν ενα πληρωμαα περιπολικου που εκανε τυπικους ελεγχους  και οι ανθρωποι καλουσαν ενυσχησεις...αλλα κανεις δεν φανηκε ...ειχαν αραξει 3-4 στενα πιο κατω και απλα περιμεναν να παψουν οι πυροβολισμοι για να εμφανιστουν....καμοια ανοχη λοιπον για τετοιους ...μπατσους ...η στολη δεν τον κανει λιγοτερο ενοχο ..το αντιθετο θα ελεγα...και μην κρινουμε αυτες τις χαροκαμενες μανες...οπως και να μεγαλωσαν τα παιδια τους ...ειμαστε εξω απ το χορο...αν ηταν τα παιδια μας θα μας αρεσε να μας κρινουν ;;;να τα εχαναν σε καποιο τροχαιο ...αντε να το καταπινανε καποια στιγμη...ομως ετσι οπως τα χασαν ..ουτε στον εχθρο τους μην τυχει

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
ντροπη ειναι επισης να σουλατσαρει στη βουκουρεστιου ο κουφοντινας (11 δολοφονιες) και να αφηνονται ελευθεροι οι βομβιστες των πυρηνων της φωτιας (ο ενας με ποινη 70 ετων βγηκε μετα απο 8 χρονια)

τι, οχι ?

Ντροπή είναι σίγουρα. Αλλά μεγαλύτερη ντροπή είναι να θέλεις ή δικαιοσύνη να εξαντλεί την αυστηρότητα της σε ιδεολογικό αντίπαλο ενώ σε ομοϊδεάτη σου να θέλεις να είναι όσο πιο επιεικής γίνεται.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

lefterh,
ντροπη πραγματικα, για οσα εγραψες και τον τροπο που τα εγραψες.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
"για να μην εχουν καθαριστεί τα εξαρχεια εδω και 40 χρονια σημαίνει οτι κάποιους εξυπηρετεί αυτη η κατάσταση"...ακριβώς dionisi..τα εξάρχεια για όσους έχουν σπουδάσει Πολυτεχνείο,Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,Νομική σημαίνει πολλά περισσότερα απο μια πλατεία...
Μου λείπουν τα Εξάρχεια όπως τα γνώρισα…μου λείπει η νύχτα του κέντρου τα καλοκαίρια. Μεγάλοι δρόμοι και στενά έρημα. Πιτσιρικάδες έξω από το Mo Better, ο Αντρέας στην Αθηνάς, η Αρετή στο εξωτικό Κολωνάκι, ο Κώστας που έβαζε τη μηχανή στο πάρκιγκ κάτω από την πολυκατοικία.
Στο Λόφο του Στρέφη με τα παιδιά με μπύρες και κάπως μου μύριζε χασίσι από κάπου αλλά δεν μπορούσα να εντοπίσω από πού. Κι ένα φεγγάρι κόκκινο. “Αίμα στο φεγγάρι” είπα και χαμογέλασε το αγόρι με τα σβησμένα μάτια δίπλα μου.
Κάτι όμως με ενοχλεί πια όταν οδηγώ αργά τη νύχτα Συγγρού - Στήλες - Σύνταγμα - Χαριλάου Τρικούπη - Καλλιδρομίου - Ιπποκράτους - Αραχώβης - Πλατεία Εξαρχείων και επιστροφή. Κάτι με ενοχλεί περισσότερο αργά τη νύχτα... Μυρωδιές από συναυλίες που έχω πάει, ένα φιλί που μου έχουν δώσει εκεί.
Αυτό που θα θελα να πω, είναι ότι σε αυτήν την περιοχή, σε αυτή την πλατεία σ αυτά τα σχολεία, σε αυτά τα παγκάκια, γνώρισα παιδιά που με έχουν αλλάξει. Γνώρισα μουσικές που με έκαναν να απογειωθώ. Γνώρισα το χωριό μέσα στο αχανές και απαίσιο κέντρο. Την ανθρωπιά την απλότητα μέσα στην τρέλα και τον σουρεαλισμό. Την αγάπη για τον δίπλα σου είτε είναι πρεζάκι, μετανάστης ή ότι άλλο.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να αγαπούν τα Εξάρχεια και να τα στηρίζουν όπως μπορούν. Να κλείσουν τα στόματα όλων των χαφιέδων της τηλεόρασης που τα βιάζουν αδιάκοπα .Και ίσως τα στόματα να μην κλείσουν, τουλάχιστον όμως θα ξέρουμε εμείς που τα ζούμε τι είναι τα Εξάρχεια.
Να βάλω το ίδιο μαύρο δερμάτινο, να κάνω βόλτα στους δρόμους στο κέντρο μόλις νυχτώσει. Να ξαναπεράσω από την Αίτνα, να δω τον Δημήτρη, να μου βάλει την ενισχυμένη του βότκα και λίγα τραγουδάκια. Cave, Simone και Τρύπες. Εκείνο που λέει πως υγραίνουμε την βραδινή μας πλάνη. Η Καλλιδρομίου είναι τόσο όμορφη το βράδυ.

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Mo better? Τι είπες τώρα

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
Στο Λόφο του Στρέφη με τα παιδιά με μπύρες και κάπως μου μύριζε χασίσι από κάπου αλλά δεν μπορούσα να εντοπίσω από πού. Κι ένα φεγγάρι κόκκινο. “Αίμα στο φεγγάρι” είπα και χαμογέλασε το αγόρι με τα σβησμένα κρυμμενα μάτια δίπλα μου.
Οταν κανεις αντιγραφη θα την κανεις σωστα  ;)

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
"για να μην εχουν καθαριστεί τα εξαρχεια εδω και 40 χρονια σημαίνει οτι κάποιους εξυπηρετεί αυτη η κατάσταση"...ακριβώς dionisi..τα εξάρχεια για όσους έχουν σπουδάσει Πολυτεχνείο,Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,Νομική σημαίνει πολλά περισσότερα απο μια πλατεία...
Μου λείπουν τα Εξάρχεια όπως τα γνώρισα…μου λείπει η νύχτα του κέντρου τα καλοκαίρια. Μεγάλοι δρόμοι και στενά έρημα. Πιτσιρικάδες έξω από το Mo Better, ο Αντρέας στην Αθηνάς, η Αρετή στο εξωτικό Κολωνάκι, ο Κώστας που έβαζε τη μηχανή στο πάρκιγκ κάτω από την πολυκατοικία.
Στο Λόφο του Στρέφη με τα παιδιά με μπύρες και κάπως μου μύριζε χασίσι από κάπου αλλά δεν μπορούσα να εντοπίσω από πού. Κι ένα φεγγάρι κόκκινο. “Αίμα στο φεγγάρι” είπα και χαμογέλασε το αγόρι με τα σβησμένα μάτια δίπλα μου.
Κάτι όμως με ενοχλεί πια όταν οδηγώ αργά τη νύχτα Συγγρού - Στήλες - Σύνταγμα - Χαριλάου Τρικούπη - Καλλιδρομίου - Ιπποκράτους - Αραχώβης - Πλατεία Εξαρχείων και επιστροφή. Κάτι με ενοχλεί περισσότερο αργά τη νύχτα... Μυρωδιές από συναυλίες που έχω πάει, ένα φιλί που μου έχουν δώσει εκεί.
Αυτό που θα θελα να πω, είναι ότι σε αυτήν την περιοχή, σε αυτή την πλατεία σ αυτά τα σχολεία, σε αυτά τα παγκάκια, γνώρισα παιδιά που με έχουν αλλάξει. Γνώρισα μουσικές που με έκαναν να απογειωθώ. Γνώρισα το χωριό μέσα στο αχανές και απαίσιο κέντρο. Την ανθρωπιά την απλότητα μέσα στην τρέλα και τον σουρεαλισμό. Την αγάπη για τον δίπλα σου είτε είναι πρεζάκι, μετανάστης ή ότι άλλο.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να αγαπούν τα Εξάρχεια και να τα στηρίζουν όπως μπορούν. Να κλείσουν τα στόματα όλων των χαφιέδων της τηλεόρασης που τα βιάζουν αδιάκοπα .Και ίσως τα στόματα να μην κλείσουν, τουλάχιστον όμως θα ξέρουμε εμείς που τα ζούμε τι είναι τα Εξάρχεια.
Να βάλω το ίδιο μαύρο δερμάτινο, να κάνω βόλτα στους δρόμους στο κέντρο μόλις νυχτώσει. Να ξαναπεράσω από την Αίτνα, να δω τον Δημήτρη, να μου βάλει την ενισχυμένη του βότκα και λίγα τραγουδάκια. Cave, Simone και Τρύπες. Εκείνο που λέει πως υγραίνουμε την βραδινή μας πλάνη. Η Καλλιδρομίου είναι τόσο όμορφη το βράδυ.
ξερεις...ειναι οξυμωρο το πρωι να πηγαινουν α αραζουν να πινουν τον καφε τους ...το βραδακι το ποτο τους ...( οι χαφιεδες των καναλιων )...και σε στρηψη ματιου επειδη τους χτυπαν τα δαχτυλα οι καναλαρχεςνα σηκωνουν καμερα και μικροφωνο και να αρχιζουν το ...βομβαρδισμο...
αυτα δε μπορω να τα χονεψω....δεν κυκλοφωρω στην πλατεια...ποτε δεν πηγα ...περαστικος ναι ...οχι ομως να κατσω...δεν την απαξιωνω ομως...δεν εχω το δικαιωμα......τα εξαρχεια ειναι θεσμος...δεκαετιες τωρα...κανεις δεν μπορει να τα σπιλωσει ...σε αυτα τα στενα εχουν περπατησει απιστευτοι ανθρωποι...που εχουν αφισει ανεξητιλο σιμαδι στον ελληνικο πολητισμο...ποις ειμαι εγω...κι ο καθενας σαν εμενα που θα τα πιασει στο στομα του...
ομως σε κανεναν δεν πρεπει να δινουν ασυλο για να κανει τις ....μαγκιες ...του
...τις πολητιστικες μαγκιες ΝΑΙ...το θελουμε...
στις αλλες μαγκιες ομως οχι...τις αντρουα μαγκιες ...ειτε ειναι απο τη μερια του νομου ...ειτε απο την απεναντι...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
lefterh,
ντροπη πραγματικα, για οσα εγραψες και τον τροπο που τα εγραψες.
Για καντο μου λιανα.
Τι ειναι ντροπη;
Που θελω να απογκετοποιηθει μια περιοχη στο κεντρο της πρωτευουσας;
Μια περιοχη στην οποια γινονται εκδρομες με τους τουριστες σαν αυτες που κανουν στις φαβελες του Ριο... Αυτο δεν σε κανει εσενα να ντρεπεσαι;
Η μηπως επειδη μεμφομαι 2 μαναδες που δεν ητανε αξιες να εχουν τον ελεγχο των 15 χρονων κανακαρηδων τους; Που να ηταν αραγε οταν τα 15χρονα βλασταρια τους κυκλοφορουσαν βραδυ στα Εξαρχεια και πετουσαν πετρες στα περιπολικα και μολοτωφ για να καψουν μπατσους; Εεε;

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Για καντο μου λιανα.
Τι ειναι ντροπη;
Που θελω να απογκετοποιηθει μια περιοχη στο κεντρο της πρωτευουσας;
Μια περιοχη στην οποια γινονται εκδρομες με τους τουριστες σαν αυτες που κανουν στις φαβελες του Ριο... Αυτο δεν σε κανει εσενα να ντρεπεσαι;
Η μηπως επειδη μεμφομαι 2 μαναδες που δεν ητανε αξιες να εχουν τον ελεγχο των 15 χρονων κανακαρηδων τους; Που να ηταν αραγε οταν τα 15χρονα βλασταρια τους κυκλοφορουσαν βραδυ στα Εξαρχεια και πετουσαν πετρες στα περιπολικα και μολοτωφ για να καψουν μπατσους; Εεε;

Φίλε μιλάμε για ανθρώπινες ζωές , λίγο σεβασμός. Κάποιοι από εμάς έχουμε και παιδιά σε αυτές τις ηλικίες . Πες ότι θέλεις αλλά σεβασμού κάποια πράγματα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Φίλε μιλάμε για ανθρώπινες ζωές , λίγο σεβασμός. Κάποιοι από εμάς έχουμε και παιδιά σε αυτές τις ηλικίες . Πες ότι θέλεις αλλά σεβασμού κάποια πράγματα.
Δεν προσυπογραφω την αφαιρεση της ανθρωπινης ζωης... Αλλα αν ειναι να διαλεξω θα παω με τον νομο και οχι με τους μπαχαλακηδες... Κι ο Μελιστας ηταν ανθρωπος και ειχε και αυτος παιδια, κι ομως το καλοπαιδο αυτο ο Καλτετζας βαλθηκε να τον καψει ζωντανο...
Δεν εχω καμια σχεση και καμια συμπαθεια προς τους μπατσους, αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτητα...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

τι, οχι ?
συμφωνώ και προσθέτω ότι ο κουφοντίνας έχει δηλώσει ότι δεν έχει μετανοιώσει δηλαδή καλά έκανε και εκτέλεσε 11 οικογενειάρχες αυτό ουσιαστικά λέει..... ενω ο κορκονέας εχει δηλώσει μετάνοια

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αν δεν κάνω λάθος η μάνα του Γρηγορόπουλου είχε κοσμηματοπωλείο στην οδό Βουκουρεστίου και γενικά ο μικρός ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας.Κατα τ΄άλλα πουλάνε "επανάσταση" και λένε ότι μάχονται το κράτος...Μπαχαλάκιας ήταν,όπως και τόσα άλλα μαλακιστήρια που εμπλέκονται σε επεισόδια.Κακώς τον σκότωσε ο Κορκονέας φυσικά,αλλά ας σταματήσουν μερικοι να μιλάνε για επανάσταση με το iphone στο χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom