Νέα

Ελεύθερος ο Κορκονέας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οχι, να ανατρεξεις προχειρα στις φωτογραφιες που ποσταρανε τις προηγουμενες μερες στο θρεντ οι φιλοι εδω....με τους δαρμενους απο τους αστυνομικους ωρες μετα τη συλληψη τους. (καλα τους εκαναν)

Δεν εχω δει πουθενα φωτογραφιες δαρμενου κορκονεα.
Ναι ε?
Εγω γιατι θυμαμαι εναν αστυνομικο που λυντσαριστηκε σε συναυλια και πεθανε με μαρτυρικο θανατο μετα απο 5 χρονια, ευρισκομενος σε κωμα?

Γιατι θυμαμαι κατι αστυνομικους να καιγονται?

Γιατι θυμαμαι τον Δεκεμβρη του 2008 φωτογραφιες απο το 401 νοσοκομειο, με δεκαδες χτυπημενους αστυνομικους, λες και ειχαμε πολεμο?

Σοβαρα τα λες τωρα αυτα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι ε?
Εγω γιατι θυμαμαι εναν αστυνομικο που λυντσαριστηκε σε συναυλια και πεθανε με μαρτυρικο θανατο μετα απο 5 χρονια, ευρισκομενος σε κωμα?

Γιατι θυμαμαι κατι αστυνομικους να καιγονται?

Γιατι θυμαμαι τον Δεκεμβρη του 2008 φωτογραφιες απο το 401 νοσοκομειο, με δεκαδες χτυπημενους αστυνομικους, λες και ειχαμε πολεμο?

Σοβαρα τα λες τωρα αυτα?
ειναι λογικο να θυμασαι ρε αλεξ πραγματα ακυρα αν δεν εχεις καταλαβει τι ειπα.

εδω εξεταζουμε αν οι αστυνομικοι εχουν φαει περισσοτερο ξυλο? ειμαστε με τα καλα μας? τι τα μπλεκεις το ενα με το αλλο?

Μπορεις να θυμασαι οτι θελεις και ετσι και αλλιως ο καθενας απο τη βολη της κοσμοθεωριας του πιστευει και βλεπει τα πραγματα οπως θελει.

Εγω απαντησα ως προς τις διαδικασιες και τις αντιδρασεις της αστυνομιας....η οποια εχει να αναδειξει οχι και λιγες περιπτωσεις που σαπισε στο ξυλο κρατουμενους...ενω αυτος ο καριολης που εφαγε εν ψυχρο ενα παιδακι δεν ειδα να τον σαπιζουν στο ξυλο..και ας ανοιξε πυρ ρεζιλευοντας ολο το αστυνομικο σωμα..και ας ηταν η πρωτη αιτια να καει η αθηνα και να τραυματιστουν και οι συναδελφοι τους οπως λες....

δεν λεω οτι θα επρεπε να τον εχουν δειρει, λεω οτι ας μην παρουσιασουμε και την αστυνομια σαν ενα θεσμο και μια υπηρεσια που τηρει τις διαδικασιες στο ακέραιο...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αντε παλι το χαλάσμενο γραμμοφωνο.
Ενταξει, πολλα ζηταω απο μερικους, ειναι προφανες.

Ο ενας κολλημενος λεει "ο Καραμανλης φταιει", ο αλλος κολλημενος λεει "εφυγε το προσωπειο και φανηκε η σαπια σαρκα", δεν πειραζει.
Ούτως ή αλλως παντα απο τους πολλους δεν πρεπει να περιμενεις πολλα

Ελπιζω σε καποια πιο σοβαρη απαντηση απο κανεναν πιο σοβαρο
Το Πολυτεχνείο υπήρξε γιατί ο Παπαδόπουλος είχε αρχίσει να γίνεται ανυπάκουος. Αρνήθηκε τη συνδρομή στους Αμερικανούς για τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, οπότε ηρθε το τέλος του από τον πρόθυμο να κινηθεί Ιωαννίδη. Ο Γ. Παπανδρέου, ο παππούς, προφήτεψε το δικό του όταν είπε όχι στον Τζόνσον.
Τώρα για το ποιοί έβαλαν το κεφάλι στο ντορβά, αν εννοείς Καραμανλή, κι αυτός αντίσταση εκ του ασφαλούς, παίζοντας γκολφ με το φίλο του το Ζισκάρ στο Παρίσι, έκανε.
Και είναι γνωστή η ρήση του για τις αγαθές προθέσεις των πρωτοστατησάντων στην εκτροπή, για τις οποίες δεν αμφέβαλλε κιόλας. Ίσως γιαυτό και δε βγήκε ποτέ επίσημα απέναντί τους.
Όπως και οι συχνές επαφές του με τον Κίσινγκερ το καλοκαίρι του 1973. Για τις οποίες ποτέ δε θυμάμαι να αποκάλυψε κάτι.
Τώρα για τα Δεκεμβριανά του 2008, ήταν μια έκφραση οργής ενός κόσμου που σιχάθηκε την ατιμωρησία επιόρκων και τις στημένες ΕΔΕ, που δεν είχε ιδεολογικό υπόβαθρο γιαυτό ξεφούσκωσε κιόλας σχετικά γρήγορα. Μόλις ξεθύμανε η οργή για τη δολοφονία σταμάτησαν οι πάσης φύσεως αντιδράσεις. Το ότι εκμεταλλεύτηκαν το όλο σκηνικό μέχρι και πλιατσικολόγοι δε χωρά αμφιβολία. Δεν αλλάζει όμως την ουσία της ας την πούμε "εξέγερσης". Αυτόνομη, απατρονάριστη, ακομμάτιστη. Γιαυτό και σύντομη αφού η συνέχισή της δεν είχε και τίποτα να προσφέρει.
Αν δεν είχε δημιουργηθεί όλο αυτό το χάος, ο Κορκονέας καθαρή θα την έβγαζε. Πέραν πάσης αμφιβολίας. Θα είχε εκπυρσοκροτήσει το όπλο μόνο του, καθώς τα όπλα της ελληνικής αστυνομίας είχαν ανέκαθεν αυτή την ιδιότητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το Πολυτεχνείο υπήρξε γιατί ο Παπαδόπουλος είχε αρχίσει να γίνεται ανυπάκουος. Αρνήθηκε τη συνδρομή στους Αμερικανούς για τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, οπότε ηρθε το τέλος του από τον πρόθυμο να κινηθεί Ιωαννίδη.
Αρα τι λες? Οτι το πολυτεχνειο το εστησαν οι αμερικανοι για να φερουν μπροστα τον Ιωαννιδη και να κανουν τις δουλειες τους?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι, με τα χρόνια και διαβάζοντας κάθε πιθανή και απίθανη πηγή είμαι σίγουρος. Ήταν αδύνατη μια τέτοια ανεξέλεγκτη εξέγερση τότε. Άλλωστε δεν έπεσε και η χούντα με το Πολυτεχνείο.
Εμένα η λέξη που μου ταιριάζει είναι το διευκόλυναν να συμβεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι, με τα χρόνια και διαβάζοντας κάθε πιθανή και απίθανη πηγή είμαι σίγουρος. Ήταν αδύνατη μια τέτοια ανεξέλεγκτη εξέγερση τότε. Άλλωστε δεν έπεσε και η χούντα με το Πολυτεχνείο.
Εμένα η λέξη που μου ταιριάζει είναι το διευκόλυναν να συμβεί.
Ετοιμασου λοιπον να σου πει τωρα κι εσενα ο αλλος απο πανω οτι "πεφτει το προσωπειο και φαινεται απο κατω η σαπια σαρκα", αφου τολμησες να κακολογησεις το Ιερο Τοτεμ του Πολυτεχνειου

Θα υποστεις τις συνεπειες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μα το Πολυτεχνείο δεν το σεβάστηκαν πρώτοι από όλους πολλοί από όσους συμμετείχαν. Τέτοια εξαργύρωση αγώνων δεν έχω ξαναδεί. Χώρια η κεφαλή Σβορώνου. Όνειδος πραγματικό.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686

51J9YuPt6yL._SX331_BO1,204,203,200_.jpg

Killing Hope: US Military and CIA Interventions Since World War II - Updated Edition Paperback – 10 Jul 2014

Εδώ είναι όλες οι υποκινήσεις δικτατοριών κτλ
από την CIA και οι... ανατροπές τους
Αναφέρεται και η Ελλάδα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Στον Πόλεμο του Γιομ Κιπούρ οι Ισραηλινοί κόντεψαν να δουν τα ραδίκια ανάποδα. Τα χρειάστηκαν πραγματικά. Και ήταν η καχυποψία μεταξύ Ιράκ, Ιορδανίας και Συρίας που τους έσωσε ώσπου να αναδιοργανωθούν μετά τα συνεχόμενα στραπάτσα.
Και έρχονται οι χουντικοί και λένε στις ΗΠΑ δε σας δίνουμε Ελευσίνα, Σούδα να μεταφέρετε εφόδια στο Ισραήλ.
Που πάτε ρε καραμήτροι; Η συνέχεια, οδυνηρή για τον ελληνισμό, γνωστή σε όλους....

+ 10000 , ακριβώς !

Τρόμπες οι χουντικοί, τελείως ηλίθιοι !

Τους είχαν επηρεάσει και οι χρηματοδότες τους
Ωνάσης, Ανδρέαδης κτλ. που τους έλεγαν
να ... αυτονομηθούν από τους Αμερικανούς !!!

9789604991303-200-1098215.jpg

Το πιο πάνω βιβλίο, αναφέρεται στις μίζες
που έπαιρναν οι χουντικοί.

Οι μίζες δεν είναι το σπουδαιότερο
το πιο σπουδαίο είναι ότι εναντιώθηκαν
στις ΗΠΑ.

Το βιβλίο αυτό δεν επικεντρώνει σε αυτό
αλλά προκύπτει από το βιβλίο αυτό
ότι ήταν κολλητοί με τον Ωνάση και
τον Ανδρέαδη και τους λοιπούς ολιγάρχες
που τους έπεισαν ότι... μπορεί
να αυτονομηθούν από τις ΗΠΑ !

Τέτοιες μαγκιές έκανε και ο Ωνάσης
και του σκοτώσαν το γιο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ας ερχοταν ο Ανδρεας να κυβερνησει το 1974 και να σωσει την Κυπρο.

Αλλά τοτε προτιμησε να καθεται στη Σουηδια και να τρωει τα λεφτα του ΠΑΚ με τις γκομενες.

Και καποιοι αλλοι εβαλαν το κεφαλι τους στον ντορβα για να κανουν κυβερνηση εθνικης ενοτητας και να τους βριζεις κι απο πανω σημερα.
Καποιοι άλλοι αποφασισαν αυθαιρετα και καλεσαν τον Καραμανλη (δροσερος κατ αλλους) να αναλαβει. Μας τον επεβαλαν δηλαδη, οπως μας τον επεβαλαν και μετα τον θανατο του Παπαγου. Το σωστο και το δικαιο θα ηταν να αναλαβει ο Π. Κανελοπουλος ο οποιος ητανε πρωθυπουργος την μερα του πραξικοπηματος.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.259
Πόντοι
2.456
Καποιοι άλλοι αποφασισαν αυθαιρετα και καλεσαν τον Καραμανλη (δροσερος κατ αλλους) να αναλαβει. Μας τον επεβαλαν δηλαδη, οπως μας τον επεβαλαν και μετα τον θανατο του Παπαγου. Το σωστο και το δικαιο θα ηταν να αναλαβει ο Π. Κανελοπουλος ο οποιος ητανε πρωθυπουργος την μερα του πραξικοπηματος.
Τυπε ο γέρος δρόσισε "άλλους"..
Όπως ο ανηψιος του την Σαλώμη..

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Με μια οργισμένη ανακοίνωση σχολιάζει την επίμαχη αποφυλάκιση Κορκονέα η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του θύματός του ειδικού φρουρού, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Μητέρα Γρηγορόπουλου: «Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι» | in.gr

6 Αυγούστου 2019, 14:26

Με μια οργισμένη ανακοίνωση σχολιάζει την επίμαχη αποφυλάκιση Κορκονέα η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του θύματός του ειδικού φρουρού, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όπως αναφέρει, «μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στην κοινωνία, το νομικό και δικαστικό κόσμο η απαράδεκτη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας για την αποφυλάκιση του Κορκονέα και την αθώωση Σαραλιώτη, η μητέρα του αδικοσκοτωμένου Αλέξανδρου αισθάνεται  την ανάγκη να διατυπώσει τις παρακάτω σκέψεις:

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε από ένα στυγερό δολοφόνο και από τον αδίστακτο συνεργάτη του.

Αλλά το παιδί μου δεν δολοφονήθηκε μια φορά. Δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των δολοφόνων και τους υποστηρικτές τους με συκοφαντίες, που αν και καταρρίφθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο που κατέγραψε τη δολοφονία, συνέχισαν να επαναλαμβάνονται.

Έχω υποφέρει πολλά και έχω υποστεί όλες αυτές τις δολοφονίες του παιδιού μου και αντί να ακούσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τους δολοφόνους και τους συκοφάντες υποστηρικτές τους, αντιμετώπισα τόση εχθρότητα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που με εμπόδισε να παρακολουθήσω αυτή τη δίκη.

Ήθελα μόνο να φωνάξω δυνατά και να με ακούσει ολόκληρη η κοινωνία: «Εγώ είμαι η μάνα του αδικοσκοτωμένου παιδιού, δεν είμαι η μάνα του δολοφόνου». Οι γονείς όμως του δολοφόνου αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη κατανόηση από το δικαστήριο.

Τώρα ήρθε και το ολοκληρωτικό χτύπημα. Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι.

Το άδικο όμως δεν πνίγει μόνο εμένα, πνίγει ολόκληρη την κοινωνία. Την κοινωνία που θέλει να ζήσει ειρηνικά και να χαρεί τα παιδιά της. Αυτή η κοινωνία ας δείξει με όποιο ειρηνικό τρόπο διαθέτει ότι η δικαστική απόφαση δεν συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Με μια οργισμένη ανακοίνωση σχολιάζει την επίμαχη αποφυλάκιση Κορκονέα η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του θύματός του ειδικού φρουρού, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Μητέρα Γρηγορόπουλου: «Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι» | in.gr

Με μια οργισμένη ανακοίνωση σχολιάζει την επίμαχη αποφυλάκιση Κορκονέα η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του θύματός του ειδικού φρουρού, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όπως αναφέρει, «μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στην κοινωνία, το νομικό και δικαστικό κόσμο η απαράδεκτη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας για την αποφυλάκιση του Κορκονέα και την αθώωση Σαραλιώτη, η μητέρα του αδικοσκοτωμένου Αλέξανδρου αισθάνεται  την ανάγκη να διατυπώσει τις παρακάτω σκέψεις:

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε από ένα στυγερό δολοφόνο και από τον αδίστακτο συνεργάτη του.

Αλλά το παιδί μου δεν δολοφονήθηκε μια φορά. Δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των δολοφόνων και τους υποστηρικτές τους με συκοφαντίες, που αν και καταρρίφθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο που κατέγραψε τη δολοφονία, συνέχισαν να επαναλαμβάνονται.

Έχω υποφέρει πολλά και έχω υποστεί όλες αυτές τις δολοφονίες του παιδιού μου και αντί να ακούσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τους δολοφόνους και τους συκοφάντες υποστηρικτές τους, αντιμετώπισα τόση εχθρότητα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που με εμπόδισε να παρακολουθήσω αυτή τη δίκη.

Ήθελα μόνο να φωνάξω δυνατά και να με ακούσει ολόκληρη η κοινωνία: «Εγώ είμαι η μάνα του αδικοσκοτωμένου παιδιού, δεν είμαι η μάνα του δολοφόνου». Οι γονείς όμως του δολοφόνου αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη κατανόηση από το δικαστήριο.

Τώρα ήρθε και το ολοκληρωτικό χτύπημα. Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι.

Το άδικο όμως δεν πνίγει μόνο εμένα, πνίγει ολόκληρη την κοινωνία. Την κοινωνία που θέλει να ζήσει ειρηνικά και να χαρεί τα παιδιά της. Αυτή η κοινωνία ας δείξει με όποιο ειρηνικό τρόπο διαθέτει ότι η δικαστική απόφαση δεν συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Τίποτα από όσα αναφέρει ο σύντροφος και φίλος του Γρηγορόπουλου Ρωμανός δεν καταρρίφθηκε στο δικαστήριο.

Η κυρία απαιτεί να τεθουν υπεράνω της δημόσιας συζήτησης οι συνθήκες θανατου του γιου της και να συγκροτηθεί ειδική ποινική διαδικασία απλώς επειδή έτσι εκείνη το θέλει?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Όπως αναφέρει, «μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στην κοινωνία, το νομικό και δικαστικό κόσμο η απαράδεκτη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας για την αποφυλάκιση του Κορκονέα και την αθώωση Σαραλιώτη, η μητέρα του αδικοσκοτωμένου Αλέξανδρου αισθάνεται  την ανάγκη να διατυπώσει τις παρακάτω σκέψεις:

αυτη δεν βλεπει καποια ευθυνη στον εαυτο της?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πως δε βλέπει.... Που δεν έμαθε το γιό της να κάθεται ακίνητος για να μην κουράζονται καθάρματα σαν τον Κορκονέα και το Σαραλιώτη να σημαδεύουν.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πως δε βλέπει.... Που δεν έμαθε το γιό της να κάθεται ακίνητος για να μην κουράζονται καθάρματα σαν τον Κορκονέα και το Σαραλιώτη να σημαδεύουν.

o γιος μαζι με αλλους επιτεθηκαν κατα αστυνομικων
τι περιμενε?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786

εντάξει, δεν θα το πει, αλλά πιστεύω θα πονά πάντα για το παιδί της, τις μαλακίες που έκανε αυτό και η ίδια,

συνολικά σοφά έπραξαν τα δικαστήρια στην ελλάδα
(σε αντίθεση με τις αποφάσεις στις ΗΠΑ):
12 χρόνια φυλακή στον θερμόαιμο και εκτός υπηρεσιακών εντολών αστυνομικό που πυροβόλησε προς τον ανήλικο αλητάκο.
Αυτό για τον τζώνυ που αναρωτιέται τι προσφέρει η δικαιοσύνη.

επίσης ξέρουμε αν σπούδασε η αδελφή του με τη χαριστική διάταξη που ψηφίστηκε
(ή πήγε κατευθείαν έξω;) 

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
o γιος μαζι με αλλους επιτεθηκαν κατα αστυνομικων
τι περιμενε?
Σύλληψη και παραπομπή για το παράπτωμα ίσως; Ή δεν το χωράει το μυαλό σου ότι υπάρχουν και αστυνομικοί που δρουν έτσι;
Οι μάνες του Φουντούλη και του Καπελώνη, που ειδικά η πρώτη λέει τα ίδια με τη μάνα του Γρηγορόπουλου, δε βλέπουν κάποιες ευθύνες στον εαυτό τους;
Σε ναζιστικές εγκληματικές συμμορίες ήταν ενταγμένοι οι γιοί τους, οι οποίες έκαναν δολοφονικές επιθέσεις σε ανυπεράσπιστους. Τους καθάρισε κάποιος κουμπουροφόρος που την είδε εκδικητής.
Τι περίμεναν;

Η σπέκουλα με τις μάνες, ειδικά τις χαροκαμμένες, σε όποια πλευρά κι αν βρίσκονται, θα λάβει τέλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom