Μα αυτό έλεγε τότε η μέση τά...
...ικού συστήματος,μέχρι τότε φαίνονταν πανίσχυροι ενώ έκτοτε ποντικοποιήθηκαν.
παραληρημα!
Μα αυτό έλεγε τότε η μέση τά...
...ικού συστήματος,μέχρι τότε φαίνονταν πανίσχυροι ενώ έκτοτε ποντικοποιήθηκαν.
1) Σωστα.εγω δεν ειπα ηρωας...ηρωες ειναι οι εθελοντες και αυτοι που συνοδευουν τα νερα και τα φαρμακα στην αφρικη.
εγω ειπα οτι ενω σαν πραξη ειναι μια ακομα δολωφονια το γεγωνος οτι εγινε απο μπατσο εις βαρος ενως αοπλου ανηλικου και το γεγωνος οτι ξεσηκωθηκε η κοινωνια ειναι κατι που δεν πρεπει να παραβλεπουμε και να θαβουμε κατω απο τα μπαχαλα και τους ρουφιανους του παρακρατους.
Επισης δεν ντρεπομαι να πω (ισως και λιγο εν βρασμο ψυχης) οτι οταν διαβαζω σχολια του τυπου ''δεν λυπαμαι επειδη ηταν κωλοπαιδο'' η ''κατουραω τετοιους νεκρους'' οπως ειδα παραπανω σκευτομαι μηπως τελικα καλως το εκαιγαν 3 μερες το δεντρο στο συνταγμα.
Απορεις που δεν καταλαβαινουμε το μισος και τη λυσσα κατα του συστηματος το 2008, που ηταν το ετος της πληρους ευημεριας, το οποιο θα ξαναφτασουμε το 2030. Μαλιστα.
Κι εγω απορω με την κριση σου.
Δεν καταλαβαίνεις το τεράστιο μίσος που υπήρχε το 2008?Ηταν φοβερό,αυτό είχε ήδη αμβλυνθεί το 2015 και δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου το 2018.
Το 2008 ένας παπάρας τελείως,αρχίδας με μέσο,βύσμα κτλ μπορούσε να αναδειχτεί να γίνει άρχοντας και να γαμάει με μηδενικά προσόντα.
Το 2018 είχε καταρρεύσει,είχε φτωχοποιηθεί και τον είχε πιει κλαρίνο ή πάλευε να επιβιώσει.
Αυτό αφορούσε η υπόθεση,τη χυδαιότητα και θράσος της μέσης τάξης που έπρεπε με κάποιο τρόπο να τιμωρηθεί.
Οχι. Γιατι να κινητοποιηθει? Εγινε καμια συγκαλυψη? Δεν καταδικασθηκε ο δραστης?Δεν θεωρεις οτι σε ενα τετοιο γεγωνος πρεπει κινητοποιείται η κοινωνια?
Επειδή πολλοί χαρακτηρίζετε ως κωλοπαιδο τον Γρηγορόπουλο, έχω να σας πω τούτο: μπορεί το παιδί να ήταν ότι ήθελε: δημοκράτης, αναρχικος, φασιστας, ναζιστής. Ο,ΤΙ γουσταρε μπορεί να ήταν. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί επ ουδενί την δολοφονία του. Ελπίζω να συμφωνούμε όλοι σε αυτό.
Επομένως εάν ήταν κωλοπαιδο η όχι, δεν προσφέρει κάτι στην κουβέντα η την επιχειρηματολογία σας. Τουναντίον, επικαλλωντας την όποια συμπεριφορά του η τις όποιες πολιτικές του απόψεις, μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι το κάνετε αυτό για να δικαιολογησετε εν μέρει τον πυροβολισμό. Επειδή όμως είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε τέτοια πρόθεση, γι'αυτό πιστεύω ότι κάνετε λάθος όταν βάζετε στην ζυγαρια την συμπεριφορά η τις πολιτικές πεποιθήσεις του παιδιού.
ΥΓ. Τραγική η δήλωση του Κορκονεα πέρυσι, οτι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από ένα 15χρονο.
δεν σου λεει κατι γιατι εσυ εχεις μαθει να πατα επι πτωματων και σου φαινεται παραξενο να υπαρχουν ατομα που να σεβονται τους συνανθρωπους τους
καλα απο μπουρδες αλλο τιποτα κατσε απεναντι απο 20 ατομα να σου πετανε πετρες και μπουκαλια και μετα πες μου αν κινδυνευει η ζωη σου
ασε τις πιπες ρε απλυτε και ασε τα παπαρια σου να μεγαλωσουν
οταν και καλα κανεις επανασταση πρεπει να εισαι ετοιμος για αντιποινα και φυσικα στον πολεμο (οταν μαλιστα τον ξεκινας εσυ) ο αμυνομενος θα κανει χρηση οτι οπλου εχει
αν εσυ πετας πετρες και μπουκαλια σε καποιον που εχει οπλο και περιμενεις οτι το πολυ πολυ θα σου πεταξει και αυτος καμια πετρα
τοτε εισαι μεγαλος μαλακας
Θα συμφωνησω απολυτα.o kman σφιζει στα κειμενα του απο παραληρηματικο μισος! ΜΙΣΟΣ ρεφιλε!
Ναι αλλα ανηκει στο 10% που δεν θα εβαζε βισμα και μεσον ποτέ και πουθενα ούτε εχει κλεψει το κρατος ποτέ τύπεμιτσε καπου το χανεις πολυ ευκολα...
απλυτος? μαλακς?
κουλ λιγο ρε [size=6pt]μεγαλε[/size]
Την αιτια θα πρεπει να την αναζητησουμε στα γραφομενα του Δοξιαδη για "ψυχικα νοσουσα αριστερα" στην Ελλαδα.Εαν ειχε παει να γινει καποιοα συγκαλυψη η να το μαζεψουν η ειχε γινει εντος αστυνομικης επιχειρησιακης γραμμης να καει το σύμπαν δε το συζητω. Αλλα εδω εναντι σε τι ηταν η διαμαρτυρια; Ο συγκεκριμένος δεν εδρασε ως αστυνομικος και τιμωρηθηκε για αυτο που έκανε με τη βαρυτερη των ποινων.
Θα μου πεις αν δεν υπηρχε ο φοβος και η πιεση ίσως και να το κάλυπταν; Δε το ξερω για αυτο ρωταω αλλα δε μπορω να εικασω κιολας. Αναγκαστικα θα κρινω απο τα γεγονοτα. Και τα γεγονοτα λεξλνε για εναν ανθρωπο που εκεινηωτην στιγμη δεν ενεργουσεψμε την ιδιοτητα του αστυνομικού και ο οποίος τιμωρηθηκε απο το κρατος για το εγκλημα του.
Αν το αντικείμενο της διαμαρτυριας ηταν η πιο προσεκτικη στελεχωση της αστυνομίας η ο καλυτερος δημοκρατικος ελεγχος της τότε ναι. Αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο τετοιο χοντρό ζήτημα γενικοτερα ουτε υπήρχε. Παρεμβασεις προς το καλύτερο σαφώς και πρέπει να γίνουν και στην αστυνομία οπως και σε ολο το ελληνικο δημοσιο αλλωστε.
τετοιους νεκρους τους κατουραω,στο ιδιο επιπεδο βαζω τους κλεφτες τους βιαστες και το καθε μουνοπανο που θεωρει οτι ειναι υπερ ανω του συμπολιτη του και μπορει να επιβαλει την αποψη μου με την βια,ολοι αυτοι λοιπον απο την στιγμη που λειτουργουν με νομους της ζουγκλας απο εμενα αντιμετωπιζονται οπως τους αξιζει,ως ζωα
Αδιαβαστος.τι ειναι το 99;
το 99 ειναι το στενακι?Αδιαβαστος.
"99" ειναι το Φυλης 99 με τα τραβελια
Σκουπίδι είσαι τύπε. Πραγματικό ρετάλι της ανθρώπινης ύπαρξης. Εγώ δε διαχωρίζω τους νεκρούς. Ούτε κατουρώ τη μνήμη ενός δολοφονημένου παιδιού, όπως εσύ. Το Γρηγορόπουλο τον εκτέλεσε ένας βλαμένος, τον Καπελώνη ένας ακόμα.αρρωστος ειναι αυτος που θεωρει υπερβολικο τον θανατο του καθε μπαχαλακια του καθε κλεφτη του καθε βιαστη,γενικα του καθε ενος που δεν σεβεται τον συνανθρωπο του και θεωρει οτι μπορει με την βια να επιβαλει την αποψη του
το προβλημα σας ειναι οτι ο γρηγοροπουλος ητα ναπλυταριο κα ιθεωρειτε οτ ιπρεπε ιαν τον υπερασπιστητε αν ομως ο γρηγοροπουλος ηταν σε καμια νεοναζιστικη οργανοση και εκανε τις ιδιες μαλακιες τοτε θα λεγατε καλα να παθει
αυτη ειναι η διαφορα μας εγω δεν βλεπω με ιδεολογικα γυαλια
Αδιαβαστος.
"99" ειναι το Φυλης 99 με τα τραβελια
Ο συγκεκριμένος μπορεί να μην έδρασε σαν αστυνομικός αλλά ο λόγος που εκείνη την ώρα μπόρεσε και έκανε ότι έκανε είναι επειδή ΗΤΑΝ αστυνομικός και οπλοφορούσε. Και γιαυτό η αντίδραση θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη, μαζική και με αντιδραστικό χαρακτήρα. Το συμβάν αυτό έχει πολλά επίπεδα και δεν σηματοδοτεί μόνο την ψυχασθένεια ενός μπάτσου.Εαν ειχε παει να γινει καποιοα συγκαλυψη η να το μαζεψουν η ειχε γινει εντος αστυνομικης επιχειρησιακης γραμμης να καει το σύμπαν δε το συζητω. Αλλα εδω εναντι σε τι ηταν η διαμαρτυρια; Ο συγκεκριμένος δεν εδρασε ως αστυνομικος και τιμωρηθηκε για αυτο που έκανε με τη βαρυτερη των ποινων.
Θα μου πεις αν δεν υπηρχε ο φοβος και η πιεση ίσως και να το κάλυπταν; Δε το ξερω για αυτο ρωταω αλλα δε μπορω να εικασω κιολας. Αναγκαστικα θα κρινω απο τα γεγονοτα. Και τα γεγονοτα λεξλνε για εναν ανθρωπο που εκεινηωτην στιγμη δεν ενεργουσεψμε την ιδιοτητα του αστυνομικού και ο οποίος τιμωρηθηκε απο το κρατος για το εγκλημα του.
Αν το αντικείμενο της διαμαρτυριας ηταν η πιο προσεκτικη στελεχωση της αστυνομίας η ο καλυτερος δημοκρατικος ελεγχος της τότε ναι. Αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο τετοιο χοντρό ζήτημα γενικοτερα ουτε υπήρχε. Παρεμβασεις προς το καλύτερο σαφώς και πρέπει να γίνουν και στην αστυνομία οπως και σε ολο το ελληνικο δημοσιο αλλωστε.
2) Αυτό πως το λές? το ξέρεις οτι τις πρωτες μερες τουλαχιστον ειχαν κατεβει στο συνταγμα και στην αθηνα γενικα μαθητες απο τα μισα σχολεια του δημου αθηναιων μαζι με τους καθηγητες τους? οπως επισης γονεις και λοιποι ανθρωποι.1) Σωστα.
2) ΔΕΝ ξεσηκωθηκε καμια κοινωνια, μονο καποιες οργανωμενες μπαχαλομειοψηφιες.
3) Να αναρωτηθεις ομως, καηκε το δεντρο επειδη καποιοι κατουρανε τους νεκρους, ή καποιοι κατουρανε τους νεκρους επειδη καηκε το δεντρο?
ειτε με πιστευεις ειτε οχι το ιδιο μου κανει,τωρα για το ηθικο πλεονεκτιμε κα ιτις λοιπες εξυπναδες πες τες σε κανενα αριστερουληΝαι αλλα ανηκει στο 10% που δεν θα εβαζε βισμα και μεσον ποτέ και πουθενα ούτε εχει κλεψει το κρατος ποτέ τύπε
Αρα εχει ηθικο πλεονεκτημα
Φυσικα αφου το λεει, ετσι θα ειναι
γιατι ρε φιλε;μιτσε καπου το χανεις πολυ ευκολα...
απλυτος? μαλακς?
κουλ λιγο ρε [size=6pt]μεγαλε[/size]