You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελευθερία - Liberty26 - eleftheria trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JimmyD
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 293
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kalh xronia se olous-es
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Καλή χρόνια πολλά,υγεία και ευτυχία! Αν και όπως πάνε τα πράγματα οικονομικά το 2012 θα είναι happy new fear year! Θυμηθείτε το θα είναι χρονιά ανέχειας και κοινωνικών εκρήξεων!kalh xronia se olous-es
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kalhsperaa agorines mou kai xronia polla se olous tous eortazomenous
Συνημμένα
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
50€ ;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
χρόνια πολλά ξεπετούλα
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χρόνια πολλά ξεπετούλα
[/quote ] episis mwrako
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
xronia polla κομοδινο ικεα
infinity90
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχω παει τρεις φορες με την Ρια και μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις,ειναι ευγενικη,πολυ συζητησιμη,δεν βιαζετε καθολου.Δεν ξερω αν κανει ενεργητικο,δεν της το ζητησα,παντως ολες τις φορες καυλωσε κανονικοτατα!...
Και κατι λιγο ασχετο,αλλα εχει τρέλα με το Playstation,μπορει να μιλαει με τις ωρες μαζι σας για games κλπ αν ασχοληστε! ;)
Και κατι λιγο ασχετο,αλλα εχει τρέλα με το Playstation,μπορει να μιλαει με τις ωρες μαζι σας για games κλπ αν ασχοληστε! ;)
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Απο περιέργεια για το πόσο γελοίοι είναι κάποιοι έκατσα και διάβασα για πρώτη φορά ενα θρεντ απο την αρχή μέχρι το τέλος..
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δε την ξέρω τη κοπέλα και ούτε και θα πήγαινα ποτέ με τρανς ( είμαι 100% άντρας)αλλα αφού δε το έκανε κανένας άλλος θα πω εγώ ποιό είναι το δίκαιο σε χώρες τοτυ 2012 και όχι του 1940.
Συμπέρασμα λειτουργικό και οργανικό: όταν κάποιος δε του σηκώνεται πως έχετε την απαίτηση να σας γαμήσει?
Συμπέρασμα επαγγελματικό: Εάν ένα κατάστημα πουλάει μπανάνες βραζιλίας και εσύ θέλεις Αργολίδας και δε φέρνει με τίποτα πρέπει να κλείσει? Πήγαινε αλλου, ότι γουστάρουμε πουλάμε
Συμπέρασμα ηθικό: Με τόσα κραξίματα που έχει φάει απο όσους την προκαλείτε είναι η μοναδική που έχω δει να απαντάει πα΄ντοτε ευγενικά χωρίς να συμμερίζεται τισ προκλήσεις. Αυτό την τιμάει. Αν θέλει η κοπέλα να αισθάνεται αυτό που κάνει δικαίωμα της, εσυ τι ζόρι τραβάς? Στον ποδοσφιαριστή θα του πεις παίξε αλλά να μη σου αρέσει το ποδόσφαιρο μη το απολαμβάνεις?
Συμπέρασμα καχύποπτο: κάτι μου λέει ότι δεν είστε τόσο πελάτες αλλά πιο πιθανό τρανς ανταγωνίστριες με την κακία που της βγάζετε... Ισχύει αυτό που λένε ότι είναι δύσκολο να είσαι ομοφυλόφιλος χωρίς κόμπλεξ... Επίσης δείχνει πόσο φδασίστας μπορεί να γίνει ένας πούστης και το αντίστροφο....
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δε την ξέρω τη κοπέλα και ούτε και θα πήγαινα ποτέ με τρανς ( είμαι 100% άντρας)αλλα αφού δε το έκανε κανένας άλλος θα πω εγώ ποιό είναι το δίκαιο σε χώρες τοτυ 2012 και όχι του 1940.
Συμπέρασμα λειτουργικό και οργανικό: όταν κάποιος δε του σηκώνεται πως έχετε την απαίτηση να σας γαμήσει?
Συμπέρασμα επαγγελματικό: Εάν ένα κατάστημα πουλάει μπανάνες βραζιλίας και εσύ θέλεις Αργολίδας και δε φέρνει με τίποτα πρέπει να κλείσει? Πήγαινε αλλου, ότι γουστάρουμε πουλάμε
Συμπέρασμα ηθικό: Με τόσα κραξίματα που έχει φάει απο όσους την προκαλείτε είναι η μοναδική που έχω δει να απαντάει πα΄ντοτε ευγενικά χωρίς να συμμερίζεται τισ προκλήσεις. Αυτό την τιμάει. Αν θέλει η κοπέλα να αισθάνεται αυτό που κάνει δικαίωμα της, εσυ τι ζόρι τραβάς? Στον ποδοσφιαριστή θα του πεις παίξε αλλά να μη σου αρέσει το ποδόσφαιρο μη το απολαμβάνεις?
Συμπέρασμα καχύποπτο: κάτι μου λέει ότι δεν είστε τόσο πελάτες αλλά πιο πιθανό τρανς ανταγωνίστριες με την κακία που της βγάζετε... Ισχύει αυτό που λένε ότι είναι δύσκολο να είσαι ομοφυλόφιλος χωρίς κόμπλεξ... Επίσης δείχνει πόσο φδασίστας μπορεί να γίνει ένας πούστης και το αντίστροφο....
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
eleutheria
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
apla xerw poia eimai kai menw edw athina 16 xronia
me xeroun polla mwrakia k etsi de xriazete na simerizome to kathe mwraki pou me ekrine apo 1-2 asxetous i valtous einai anousio den eimai tetoia oute litourgw etsi
i alithia einai pws doulepsa 1-2 mhnes se ena oiko
pou argotera to pirane alodapi,kai me elegxane sunexeia posi wra kanw k ti kanw giauto den antexa alo efuga mesa se 3 meres
den exw mathi na prospioume sorry
pantws evxarhstw ta mwrakia pou me xeroun kai exoun na poun kati....
filakia se olous
me xeroun polla mwrakia k etsi de xriazete na simerizome to kathe mwraki pou me ekrine apo 1-2 asxetous i valtous einai anousio den eimai tetoia oute litourgw etsi
i alithia einai pws doulepsa 1-2 mhnes se ena oiko
pou argotera to pirane alodapi,kai me elegxane sunexeia posi wra kanw k ti kanw giauto den antexa alo efuga mesa se 3 meres
den exw mathi na prospioume sorry
pantws evxarhstw ta mwrakia pou me xeroun kai exoun na poun kati....
filakia se olous
Απο περιέργεια για το πόσο γελοίοι είναι κάποιοι έκατσα και διάβασα για πρώτη φορά ενα θρεντ απο την αρχή μέχρι το τέλος..
Κύριε Ισιδεράτο μήπως είστε Κεφαλωνίτης?
Γλυκιά μουνίτσα μου εσύ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K