gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.294
- Πόντοι
- 4.027
Χάλια έγινε, πω πω πως είναι έτσι.. και ήταν ωραίο καβλακιαγριεψε πολυ αυτη στην μαπα της φουλαρε χειλια ζυγωματικα πιγουνι και εγινε σαν ντισεπτικον
Χάλια έγινε, πω πω πως είναι έτσι.. και ήταν ωραίο καβλακιαγριεψε πολυ αυτη στην μαπα της φουλαρε χειλια ζυγωματικα πιγουνι και εγινε σαν ντισεπτικον
Κάγκελο οι ρωγάρες πωωω
Πολυ καλα τα νεα βυζια, ανεβηκε level το καυλακι.
Πόσιμπλ να πούστεψες κιόλας και σε πιάσανε οι ζήλιες.....αγριεψε πολυ αυτη στην μαπα της φουλαρε χειλια ζυγωματικα πιγουνι και εγινε σαν ντισεπτικον
Πω ρε πουστρα
Ειδικά η αριστερή (όπως κοιτάμε) ρόγα έχει βγάλει φλας και έστριψε.
οχιΠόσιμπλ να πούστεψες κιόλας και σε πιάσανε οι ζήλιες.....
Κ βυζαρα πια κ ρωγαρα η καυλα!
Κάνει τέτοια το Ελευθερία η είναι αυστηρώς μονογαμική ??Λογικά θα χωθούν πολλοί για να γαμησουν την βελτιωμένη έκδοση
Καλή διαφήμιση για Dubai
Κι εγώ αυτή την αίσθηση έχω και γενικά ότι θα κάνει πολύ άγρια γαμησια από κωλο κλπΑυτη πρεπει να ειναι μεγαλη σπερματορουφήχτρα, δεν πρεπει να αφήνει σταγόνα να παει χαμένη.
Ναι τυπε, πρεπει να κανει στεγνο καθάρισμα.Κι εγώ αυτή την αίσθηση έχω και γενικά ότι θα κάνει πολύ άγρια γαμησια από κωλο κλπ
ΚαργαΝαι τυπε, πρεπει να κανει στεγνο καθάρισμα.
Συμφωνωω και σίγουρα την δίνει την κωλαρα τηςΑυτη πρεπει να ειναι μεγαλη σπερματορουφήχτρα, δεν πρεπει να αφήνει σταγόνα να παει χαμένη.
Αυτη πρεπει να ειναι μεγαλη σπερματορουφήχτρα, δεν πρεπει να αφήνει σταγόνα να παει χαμένη.