georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.185
- Πόντοι
- 736
Και η φάτσα της εδώ φαίνεται κάπως , πάντως
Νομίζω είναι καιρος να τα πετάξει εξω.
Και η φάτσα της εδώ φαίνεται κάπως , πάντως
Νομίζω είναι καιρος να τα πετάξει εξω.
Έκανε πλαστικές μάλλον...τι μάλλον που τα χείλη είναι φουσκωμένα...Και η φάτσα της εδώ φαίνεται κάπως , πάντως
Η μαπα χάλασε με τις μαλακίεςΈκανε πλαστικές μάλλον...τι μάλλον που τα χείλη είναι φουσκωμένα...
Επιτέλους έφτιαξε το μικρό πεσμένο της βυζι!Ήταν που ήταν μέσα στην καύλα η κοπέλα, τώρα έγινε συντάμουνε κανονικό
Ναι τύπε μου. Αν είχαμε κονέ με το κοντοπουτανο, εσένα θα φωνάζαμε να γίνουμε πολλέςΑδέρφια , όντας μεγάλος φαν της κυρίας .. ξέρουμε εάν κάνει βίζιτες ; Και αν ναι , μπορούμε να βρούμε κάνα κονε ;
Ήταν που ήταν μέσα στην καύλα η κοπέλα, τώρα έγινε συντάμουνε κανονικό
αγριεψε πολυ αυτη στην μαπα της φουλαρε χειλια ζυγωματικα πιγουνι και εγινε σαν ντισεπτικονΉταν που ήταν μέσα στην καύλα η κοπέλα, τώρα έγινε συντάμουνε κανονικό
αγριεψε πολυ αυτη στην μαπα της φουλαρε χειλια ζυγωματικα πιγουνι και εγινε σαν ντισεπτικον
γαμησεταΥπέκυψε στην μόδα της εποχής με τις πλασυ
Πολύ κρίμα ήταν ωραίο κοριτσάκι ο ορισμός του καυλακι και έγινε μάπαΚατηγορία ροφός. Κρίμα.
Χάλια έγινε, πω πω πως είναι έτσι.. και ήταν ωραίο καβλακιαγριεψε πολυ αυτη στην μαπα της φουλαρε χειλια ζυγωματικα πιγουνι και εγινε σαν ντισεπτικον