Πήρατε την απάντησή σας νιαμού της λάσπης!!!
Νταηλίδικα μέσα από την υπόγα της τεστοστερόνης σιδερικό μήνυμα προς όλους τους φαρμακωμένους!!!
Κερνάει καφέ και λουκούμι στο καφέ "
δεθυμάμαιόνομα" Λιοσίων
καυλιαρετζο μου εχθες κατεβηκα με κυριο καμπαρντινα σε ρομαντικο τεκε ντοβερ καφε ακτη λιοσιων εξω απο χοτελ μπαλασκα ακριβως την ωρα που ειπα στους χειτερς...υπαρχουν και αποδεικτηκα στοιχεια στο καναλι για οποιον απιστο θωμα!!!
οποια κοτα γουστερνει να μεινει συντονισμενη ...θα ξαναγινει καταδρομικη σε ποιο σκληρο τεκε πιατσα!!!αλλα θελω να μου ερθετε οχι να μενετε στα λογια του πληκτρολογιου αγαπημενες μου ξεκολιαρες φραγκοκοτες!!!
δυστηχως δεν ηρθε καμια φραγκοκοτα να την γλεντησω !!!κριμα και ημουν πολυ γκαυλωμενος μετα την αγρια σιδερικη στυση στο μπουντρουμι του πονου!!!
δυστηχως για αλλη μια φορα αποδεικτυεται απο το 2007 που γραφω στο σαιτ αυτο οτι οι ψευτονταηδες κοτες του bourdela.com παραμενουν κοτες οσα χρονια και αν περασουν!!!δεν αλλαζει αυτο!!!μια φορα πυροφρος για παντα πυρφορος!!!οι κοτες μας γυαλιζουν τα παπουτσια και μας πλενουν τα σωβρακα!!!
ειμαι παντα διαθεσιμος στην αγρια πιατσα για οποιον χειτερ γουστερνει να του τα ριξω ολα μεσα στο σφικτεννννν ακαποτα παντα!!!