Thelw_souvlaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι βρε ηλιθια για ποιον να λεμε αφου ποσταραν κ φωτογραφια
δεν διάβασα όλες τις σελίδες ρε στόκε!
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
ναι βρε ηλιθια για ποιον να λεμε αφου ποσταραν κ φωτογραφια
αυτη που ποσταρες τη φωτο της ποια ειναι?![]()
Για τον Γιγουρτακη λέτε? Με τη Λασπά που τα ΄χε είμασταν συμμαθητριες απ'το δημοτικό παίζαμε με τις barbie
επίσης τρελό έρωτα μαζί του είχε και μια άλλη
Μαριάννα από το νικ σου βγάζω το συμπέρασμα ότι γεννήθηκες το 1988. Άρα είσαι 23 χρονών, σωστά; Πώς γίνεται να ήσουν συμμαθητρια με την Κατερίνα Λάσπα από τη στιγμη που αυτή είναι σαφώς μεγαλύτερη; (τη θυμάμαι να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές ήδη από τις αρχές με μέσα της δεκαετίας του 90).
Για τον Γιγουρτακη λέτε? Με τη Λασπά που τα ΄χε είμασταν συμμαθητριες απ'το δημοτικό παίζαμε με τις barbie
επίσης τρελό έρωτα μαζί του είχε και μια άλλη
δεν λεω για τη Κατερίνα Λάσπα μωρε!!!
δεν ξέρω αν τα χε ο τύπος ποτέ με την Λάσπα!
εγώ λέω για την Ειρήνη Λασπά!!! (κι ας την γράφουν κι αυτη πολλές φορές Λάσπα!)
η αλλη μοιρολογαει μεσω φαισμπουκδεν λεω για τη Κατερίνα Λάσπα μωρε!!!
δεν ξέρω αν τα χε ο τύπος ποτέ με την Λάσπα!
εγώ λέω για την Ειρήνη Λασπά!!! (κι ας την γράφουν κι αυτη πολλές φορές Λάσπα!)
ειναι και πουστης ομως τυπε
ο αβραμοτριαντης μπροστα του ειναι κοναν ο βαρβαρος
![]()
![]()
λογικοΕγώ ξέρω να πω ότι για κάνα 3ωρο γινόταν της πουτάνας το κάγκελο(κυριολεκτικά και μεταφορικά) μπροστά από το Νεκροταφείο Π. Φαλήρου.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Είδες ο τόνος (σε συνδυασμό με την άγνοιά μου, -ομολογώ ότι την κυρία Ειρήνη Λασπά δεν την έχω ακουστά ) τι μπορεί να κάνει;
η αλλη μοιρολογαει μεσω φαισμπουκ
![]()
ο τονος καλεε εσύ τι λες να κάνει? :-
ε εσύ τι λες να κάνει? :-
καθε χρονο χανουμε παρα πολλα νεα παιδια απο αθλητικες δραστιριοτητες συν πολους σοβαροτατους τραυματισμους !!! και για ολα αυτα φταιη η υπερβολη!!! οσον αφορα τα γυμναστιρια σοματικης διαπλασης εκει γινεται κυριολεκτικα καταστροφη τον νεον μακροπροθεσμα!! συμπληροματα διατροφης +διατροφη μη συμβατη με τον φισιολογικο τροπο διατροφης+ αναβολικα + μη φυσιολογικοι χωροι εκγυμνασεις + ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΚΟΠΟΣΗ ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΟΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΗς ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕς ΦΟΡΕς!! τελος !! παρα πολλα περιστατικα !! κριμα το παλικαρη!! τυποτα δεν ειναι τυχαιο η υπερβολη ΣΚΟΤΟΝΕΙ!!ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕς ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ αλλα το παλικαρι εφιγε!!!! δεν γυρναει πισο!!!! το γαμιμενο αμερικανικο λαιφ σταηλ!!!!! κριμα!!
δλδ αν σου συμβει κατι ασχημο πχ να χασεις καποιο δικο σου ατομο2 στατους έχει ανεβάσει η κοπέλα και απλά τα πήραν και τα αναπαρήγαγαν
άλλωστε το ίντερνετ είναι ο νέος τρόπος να εκφράζεις τα συναισθήματα σου τι να κάνουμε?
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Είδες ο τόνος (σε συνδυασμό με την άγνοιά μου, -ομολογώ ότι την κυρία Ειρήνη Λασπά δεν την έχω ακουστά ) τι μπορεί να κάνει;
δεν έχουμε όλη την ίδια αξιοπρέπεια και φυσικά την ίδια νοημοσύνη.η αλλη μοιρολογαει μεσω φαισμπουκ
![]()
δλδ αν σου συμβει κατι ασχημο πχ να χασεις καποιο δικο σου ατομο
θα τρεξεις να ανεβασεις καποιο στατους στο FB;
:- :-
ρε δεν παμε καλα