Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Για τον Γιγουρτακη λέτε? Με τη Λασπά που τα ΄χε είμασταν συμμαθητριες απ'το δημοτικό παίζαμε με τις barbie

επίσης τρελό έρωτα μαζί του είχε και μια άλλη

Μαριάννα από το νικ σου βγάζω το συμπέρασμα ότι γεννήθηκες το 1988. Άρα είσαι 23 χρονών, σωστά; Πώς γίνεται να ήσουν συμμαθητρια με την Κατερίνα Λάσπα από τη στιγμη που αυτή είναι σαφώς μεγαλύτερη; (τη θυμάμαι να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές ήδη από τις αρχές με μέσα της δεκαετίας του 90).

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαριάννα από το νικ σου βγάζω το συμπέρασμα ότι γεννήθηκες το 1988. Άρα είσαι 23 χρονών, σωστά; Πώς γίνεται να ήσουν συμμαθητρια με την Κατερίνα Λάσπα από τη στιγμη που αυτή είναι σαφώς μεγαλύτερη; (τη θυμάμαι να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές ήδη από τις αρχές με μέσα της δεκαετίας του 90).

δεν λεω για τη Κατερίνα Λάσπα μωρε!!!
δεν ξέρω αν τα χε ο τύπος ποτέ με την Λάσπα!
εγώ λέω για την Ειρήνη Λασπά!!! (κι ας την γράφουν κι αυτη πολλές φορές Λάσπα!)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Για τον Γιγουρτακη λέτε? Με τη Λασπά που τα ΄χε είμασταν συμμαθητριες απ'το δημοτικό παίζαμε με τις barbie

επίσης τρελό έρωτα μαζί του είχε και μια άλλη

την ειρηνη λασπα εννοει

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
δεν λεω για τη Κατερίνα Λάσπα μωρε!!!
δεν ξέρω αν τα χε ο τύπος ποτέ με την Λάσπα!
εγώ λέω για την Ειρήνη Λασπά!!! (κι ας την γράφουν κι αυτη πολλές φορές Λάσπα!)

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Είδες ο τόνος (σε συνδυασμό με την άγνοιά μου, -ομολογώ ότι την κυρία Ειρήνη Λασπά δεν την έχω ακουστά ) τι μπορεί να κάνει;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
ειναι και πουστης ομως τυπε :2funny:
ο αβραμοτριαντης μπροστα του ειναι κοναν ο βαρβαρος :2funny:
400_petr1_large.jpg

Ποιός Ολύμπιος ημίθεος(και βάλε) είναι αυτός?????

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.438
Πόντοι
9.931
Εγώ ξέρω να πω ότι για κάνα 3ωρο γινόταν της πουτάνας το κάγκελο(κυριολεκτικά και μεταφορικά :grin:) μπροστά από το Νεκροταφείο Π. Φαλήρου.

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Είδες ο τόνος (σε συνδυασμό με την άγνοιά μου, -ομολογώ ότι την κυρία Ειρήνη Λασπά δεν την έχω ακουστά ) τι μπορεί να κάνει;

ε εσύ τι λες να κάνει?  :-

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
η αλλη μοιρολογαει μεσω φαισμπουκ
:jerking:

2 στατους έχει ανεβάσει η κοπέλα και απλά τα πήραν και τα αναπαρήγαγαν
άλλωστε το ίντερνετ είναι ο νέος τρόπος να εκφράζεις τα συναισθήματα σου τι να κάνουμε?

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
καθε χρονο χανουμε παρα πολλα νεα παιδια απο αθλητικες δραστιριοτητες  συν πολους σοβαροτατους τραυματισμους !!! και για ολα αυτα φταιη η υπερβολη!!! οσον αφορα τα γυμναστιρια σοματικης διαπλασης εκει γινεται κυριολεκτικα καταστροφη τον νεον μακροπροθεσμα!! συμπληροματα διατροφης +διατροφη μη συμβατη με τον φισιολογικο τροπο διατροφης+ αναβολικα + μη φυσιολογικοι χωροι εκγυμνασεις + ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΚΟΠΟΣΗ ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΟΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΗς ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕς ΦΟΡΕς!!  τελος !! παρα πολλα περιστατικα !! κριμα το παλικαρη!!  τυποτα δεν ειναι τυχαιο η υπερβολη ΣΚΟΤΟΝΕΙ!!ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕς ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ αλλα το παλικαρι εφιγε!!!! δεν γυρναει πισο!!!! το γαμιμενο αμερικανικο λαιφ σταηλ!!!!! κριμα!!

Μπορεί να κάνουμε πλακίτσα αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλά άτομα που είναι σαν το παληκάρι που έφυγε.Και τι εννοώ?
Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο και μπορεί να είχε καλή ψυχή αλλά από αυτά που είδα τις τελευταίες μέρες(που όσο και να θες να τ'αποφύγεις σου τα επαναλαμβάνουν διαρκώς και απο ΟΛΑ τα μέσα)μπορώ να πω ότι ήταν άλλο ένα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο που ζούσε μόνο για την πάρτη του και για να περνάει καλά, τα βρήκε όλα έτοιμα στην ζωή του και νόμιζε ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει κι όποτε γουστάρει,με αρκετά καμμένα εγκεφαλικά κύταρα.Τώρα δεν ξέρω αν κάηκαν επειδή έπαιρνε ναρκωτικά ή στεροειδή,κρεατίνες,πρωτεϊνες κι όλα αυτά τα σκατά, αλλά σίγουρα δεν φταίει το Αμερικάνικο life-style που πέθανε.Ο τρόπος σκέψης και η αντίληψη των πραγμάτων διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και ο περί ου ο λόγος μάλλον δεν είχε τίποτα από αυτά.Πόζαρε όλο αυταρέσκεια και ματαιοδοξία,δείχνοντας με καμάρι τα μούσκουλά του και βγάζοντας την γλώσσα του ή μορφάζοντας σαν πίθηκος.Μάλλον νόμιζε ότι η ζωή είναι ένα παιχνιδάκι από αυτά που έμαθε από μικρός να παίζει και να την σκαπουλάρει χωρίς συνέπειες,γιατί άλλοι θα καθάριζαν για πάρτη του.Είναι λυπηρό σαν κοινωνικό γεγονός περισσότερο, γιατί βλέπω γύρω μου ότι υπάρχουν πολλά τέτοια παιδιά με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και βέβαια όλα οδηγούνται μαθηματικά στην καταστροφή η οποία μπορεί να έχει κι άλλες μορφές κι όχι τον θάνατο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
2 στατους έχει ανεβάσει η κοπέλα και απλά τα πήραν και τα αναπαρήγαγαν
άλλωστε το ίντερνετ είναι ο νέος τρόπος να εκφράζεις τα συναισθήματα σου τι να κάνουμε?
δλδ αν σου συμβει κατι ασχημο πχ να χασεις καποιο δικο σου ατομο
θα τρεξεις να ανεβασεις καποιο στατους στο FB;
:- :-
ρε δεν παμε καλα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δλδ αν σου συμβει κατι ασχημο πχ να χασεις καποιο δικο σου ατομο
θα τρεξεις να ανεβασεις καποιο στατους στο FB;
:- :-
ρε δεν παμε καλα

όχι δεν θα τρέξω, σίγουρα θα έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, αλλά αν κάτσω κάποια στιγμή στο fb και είμαι στεναχωρημένη θα γράψω κάτι

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom