Πάλι καλά να λες Μεμάκι μου([size=5pt]τον κακό σου τον καιρό[/size])..αλλος ενας που δεν σε πηδηξε....
Θ'άφηνα κι εγώ τώρα ελλεεινιδίστικα γράμματα στον τάφο..καταλαβαίνεις..
Πάλι καλά να λες Μεμάκι μου([size=5pt]τον κακό σου τον καιρό[/size])..αλλος ενας που δεν σε πηδηξε....
πρωτη φορα βλεπω να βαρανε επιθετο σε τατουαζ
με όλο το σεβασμό που έχω στον χαμό του ανθρώπου, εμένα προσωπικά δεν θα με γοήτευε ο συγκεκριμένος :S
με όλο το σεβασμό που έχω στον χαμό του ανθρώπου, εμένα προσωπικά δεν θα με γοήτευε ο συγκεκριμένος :S
Σωστα....Νεοs, καλογυμνασμενοs, καλοζωισμενοs, πλακατζηs και επιχειρηματιαs....Ολα τα στραβα δλδ
Τελικά μεγάλη αντροχωρίστρα το πιπίνι. Και όσο πιο πολύ ξενοπηδάς τόσο περισσότερες σε κλαίνε.
τώρα μη με κάνεις να σου πω τι δεν μ'αρέσει πάνω του
μετά τα 40 ρώτα με
εδω που τα λεμε παντως, δεν ειχε γουστο ο μακαριτης ;)Πάλι καλά να λες Μεμάκι μου([size=5pt]τον κακό σου τον καιρό[/size])..
Θ'άφηνα κι εγώ τώρα ελλεεινιδίστικα γράμματα στον τάφο..καταλαβαίνεις..
Η Αννα Διαμαντοπούλου (υπάρχει σχετικό θρέντ) έχει βαρέσει αυτη τατουάζ στη πλάτη της με το όνομά του
δεν νομίζω παρ'όλα αυτά να ταν ποτέ μαζι δεν είμαι σιγουρη κιόλας, απλά έκαναν κάτι παράλληλα όσο αυτός ήταν με τη Λασπά
και γράφει κι αυτή διάφορα στο fb και θρηνεί
" Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΠΣΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ ΜΟΥ....ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΥΛ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ....ΜΕ ΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ....
ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΝΤΑ....ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Κ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.....
Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....."
και της σχολιάζω και της λεω οτι αφου όλοι ξέρουμε οτι το τελευταίο άτομο που ήταν μαζί του ήταν η Λασπά τι είναι αυτά που λέει μήπως τα λέει για να προκαλέσει? και μου λέει οτι ενοούσε οτι του χάιδεψε τα χεράκια στον τάφο όταν τον άνοιξαν...οτι να'ναι...
αυτα να τα πεις στην τυπισσα που εχει λυσαξει που ειδε το αμαξι του αντρα της μπροστα στο μπουρδελοσιγά, μπορεί να πήδαγε πιπίνια αβέρτα αλλά με μια ήταν ουσιαστικά, με αυτήν που όντως πέθανε στα χέρια της
αλλά το τελευταίο ισχύει
Μετα τα 40 και να θελειs....μονο απο περιοδικα θα βλεπειs τετοια παιδια
Αλλωστε και σε μενα δεν αρεσουν τα πιπινια....Μυθοs!!!!!!!!!!
Μαλακα τι καθεται και γραφει το καμμενο ??
(Για την μαριαννα λεω οχι για την αλλη )
δηλαδη ηταν σημαντικη μορφη στον κοσμο της νυχτας
γιατί τώρα απο που τα βλέπω?
Μα εσυ παιδι τηs πασαρελαs και που βγηκεs και στο tv????
Ωλαλα!!!!............Δλδ δεν εισαι μεσα στα χαπενιγκs και στα εβεντs???
Τι να πουμε και μειs το ανωνυμο κοινο???????
τι είμαι εγώ λέει??? :S
και στη τι βι ναι έχω βγει ως κομπάρσα
ναι αν "χαπενινγκς και εβεντς" εννοείς οτι θα φωτογραφίσω σε κανα κλαμπ η σε τπτ εγκαίνια που θα εμφανιστεί και κανας μοντέλος, ναι έτσι οκ
τι είμαι εγώ λέει??? :S
και στη τι βι ναι έχω βγει ως κομπάρσα
ναι αν "χαπενινγκς και εβεντς" εννοείς οτι θα φωτογραφίσω σε κανα κλαμπ η σε τπτ εγκαίνια που θα εμφανιστεί και κανας μοντέλος, ναι έτσι οκ