apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι και πουστης ομως τυπεΤρέμε Αλέξανδρε Πετρίδη!!!!!!!!!
Κι αυτός φυσικά γυμνασμένος δεν είναι???
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ο αβραμοτριαντης μπροστα του ειναι κοναν ο βαρβαρος
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![400_petr1_large.jpg](https://1.bp.blogspot.com/_rmcj0srKjuE/TOwhGST6ZWI/AAAAAAAAACk/ACZ4FJT4YaA/s1600/400_petr1_large.jpg)
ειναι και πουστης ομως τυπεΤρέμε Αλέξανδρε Πετρίδη!!!!!!!!!
συγγνώμη κύριε μήπως είστε γιατρός;Δε νομίζω ότι, δεδομένου ότι κάνει κύκλους στεροιδών (αν και δε νομίζω), να μη γνώριζε ότι αν ήταν σε κύκλο δεν πρέπει να πίνει αλκοόλ
συγγνώμη κύριε μήπως είστε γιατρός;
Tυπε απο φυσικου του λες να ειναι και το πουστριλίκι?Τρέμε Αλέξανδρε Πετρίδη!!!!!!!!!
ειναι και πουστης ομως τυπε![]()
ναι τυπεTυπε απο φυσικου του λες να ειναι και το πουστριλίκι?![]()
υπαινίσεσαι οτι ο λιοντάρης δεν είναι κύριος;ΚΥΡΙΕ?? ΓΙΑΤΡΟΣ? χαχαχα ποσα αστεια χωρανε μεσα σε μια απλη προταση?
στα αρχίδια μου αν πέθανε ή όχι, δεν σχολιάζω αυτό.καλα ποσταρε κ δικια σου φωτο να σε δουμε νερντουλα κ μετα κοροιδευεις τον Νικο(που μολις πεθανε ουτε αυτο δεν σεβεστε μαλακες)
είπες απλά προικισμένο το μακαρίτη;Κι'εγω ασχετος με τι εκανε στην ζωη ο μακαριτης ειμαι, αλλα το σωμα του μοιαζει με το σωμα ενος ανδρα που ειναι απλα προικισμενος απο την φυση του να εχει καλο σωμα. Σε καμμια περιπτωση δεν θυμιζει το σωμα ανθρωπου που παιρνει αναβολικα προκειμενου να φαινεται γυμνασμενος.
Εχω συζησει με γυναικα 1.80 με απιστευτο σωμα και αυτο παρα την χρηση ψυχοτροπων ουσιων (και κοκας) που εκανε και μπορω να σας βεβαιωσω εκ πειρας πως αυτοι οι ανθρωποι παθαινουν μια ψυχωση με την εμφανιση του σωματος τους κανοντας παρα πολλη γυμναστικη καθως αισθανονται πως ετσι αποβαλλουν απο το σωμα τους τις τοξινες πιστευοντας πως ετσι μπορουν να συνεχιζουν ατιμωρητοι τις καταχρησεις τους εφοσον αλλωστε και την επομενη φορα παλι με την γυμναστικη θα διορθωθει ενα μερος τουλαχιστον του κακου που κανουν στον εαυτο τους.
Ειναι ενας φαυλος κυκλος οπου επισης σημαντικη θεση εχουν( για εκεινους που εχουν και την οικονομικη ευχερεια, που συνηθως την εχουν) διαφορα πανακριβα διατροφικα συμπληρωματα, διεγερτικα και διουρητικα οπως πχ καφεινη,εφεδρινη, γκουαρανα κ.α. ενιοτε δε και ηπιας μορφης αναβολικα.
Για αυτό τύπε μου δε δυναται ο πάσα 1ς να κάνει καριέρα στο σόου βιζ. Πρέπει να χεις φυσικά χαρίσματα..ναι τυπε![]()
ο αγγελου...Ο Καμπούρης ή ο Πεδουλάκης;![]()
![]()
![]()
Ητανε με την Κολετσα ε?...ok!...να δω τωρα θα κατσει αυτη καθολου μονη να κλαψει τον ανθρωπο, η σε 1 μηνα θα δουμε πως εχει αλλο γκόμενο?
πιο καυλα δεν θα μπορουσε να βγει σε αυτη την φωτοΓια τον Γιγουρτακη λέτε? Με τη Λασπά που τα ΄χε είμασταν συμμαθητριες απ'το δημοτικό παίζαμε με τις barbie
επίσης τρελό έρωτα μαζί του είχε και μια άλλη
ποιος τη χέζει τη Κολετσα με άλλη ήταν εδώ και 2.5 χρόνια και η κοπέλα τώρα είναι χάλια γιατί πέθανε στα χέρια της, απλά αναφέρουν τις πιο "επώνυμες"
Για τον Γιγουρτακη λέτε? Με τη Λασπά που τα ΄χε είμασταν συμμαθητριες απ'το δημοτικό παίζαμε με τις barbie
επίσης τρελό έρωτα μαζί του είχε και μια άλλη