Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τρέμε Αλέξανδρε Πετρίδη!!!!!!!!!
Κι αυτός φυσικά γυμνασμένος δεν είναι???
ειναι και πουστης ομως τυπε :2funny:
ο αβραμοτριαντης μπροστα του ειναι κοναν ο βαρβαρος :2funny:
400_petr1_large.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Δε νομίζω ότι, δεδομένου ότι κάνει κύκλους στεροιδών (αν και δε νομίζω), να μη γνώριζε ότι αν ήταν σε κύκλο δεν πρέπει να πίνει αλκοόλ
συγγνώμη κύριε μήπως είστε γιατρός;

Επισκέπτης
Κι'εγω ασχετος με τι εκανε στην ζωη ο μακαριτης ειμαι, αλλα το σωμα του μοιαζει με το σωμα ενος ανδρα που ειναι απλα προικισμενος απο την φυση του να εχει καλο σωμα. Σε καμμια περιπτωση δεν θυμιζει το σωμα ανθρωπου που παιρνει αναβολικα προκειμενου να φαινεται γυμνασμενος.
Εχω συζησει με γυναικα 1.80 με απιστευτο σωμα και αυτο παρα την χρηση ψυχοτροπων ουσιων (και κοκας) που εκανε και μπορω να σας βεβαιωσω εκ πειρας πως αυτοι οι ανθρωποι παθαινουν μια ψυχωση με την εμφανιση του σωματος τους κανοντας παρα πολλη γυμναστικη καθως αισθανονται πως ετσι αποβαλλουν απο το σωμα τους τις τοξινες πιστευοντας πως ετσι μπορουν να συνεχιζουν ατιμωρητοι τις καταχρησεις τους εφοσον αλλωστε και την επομενη φορα παλι με την γυμναστικη θα διορθωθει ενα μερος τουλαχιστον του κακου που κανουν στον εαυτο τους.
Ειναι ενας φαυλος κυκλος οπου επισης  σημαντικη θεση εχουν( για εκεινους που εχουν και την οικονομικη ευχερεια, που συνηθως την εχουν) διαφορα πανακριβα διατροφικα συμπληρωματα, διεγερτικα και διουρητικα οπως πχ καφεινη,εφεδρινη, γκουαρανα κ.α. ενιοτε δε και ηπιας μορφης αναβολικα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
ΚΥΡΙΕ?? ΓΙΑΤΡΟΣ? χαχαχα ποσα αστεια χωρανε μεσα σε μια απλη προταση?
υπαινίσεσαι οτι ο λιοντάρης δεν είναι κύριος;
Αμαν!!! μαύρο φίδι που σ'έφαγε κακομοίρη μου  ετσι και το διαβάσει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλα ποσταρε κ δικια σου φωτο να σε δουμε νερντουλα κ μετα κοροιδευεις τον Νικο(που μολις πεθανε ουτε αυτο δεν σεβεστε μαλακες)
στα αρχίδια μου αν πέθανε ή όχι, δεν σχολιάζω αυτό.
σχολιάζω άλλο ποστ, μάθε να διαβάζεις με τα μάτια ανοιχτά.
φωτογραφία μου θα έχεις οσονούπω, κουμπώνω τιρινίνη και τη βγάζω :uglystupid:

Κι'εγω ασχετος με τι εκανε στην ζωη ο μακαριτης ειμαι, αλλα το σωμα του μοιαζει με το σωμα ενος ανδρα που ειναι απλα προικισμενος απο την φυση του να εχει καλο σωμα. Σε καμμια περιπτωση δεν θυμιζει το σωμα ανθρωπου που παιρνει αναβολικα προκειμενου να φαινεται γυμνασμενος.
Εχω συζησει με γυναικα 1.80 με απιστευτο σωμα και αυτο παρα την χρηση ψυχοτροπων ουσιων (και κοκας) που εκανε και μπορω να σας βεβαιωσω εκ πειρας πως αυτοι οι ανθρωποι παθαινουν μια ψυχωση με την εμφανιση του σωματος τους κανοντας παρα πολλη γυμναστικη καθως αισθανονται πως ετσι αποβαλλουν απο το σωμα τους τις τοξινες πιστευοντας πως ετσι μπορουν να συνεχιζουν ατιμωρητοι τις καταχρησεις τους εφοσον αλλωστε και την επομενη φορα παλι με την γυμναστικη θα διορθωθει ενα μερος τουλαχιστον του κακου που κανουν στον εαυτο τους.
Ειναι ενας φαυλος κυκλος οπου επισης  σημαντικη θεση εχουν( για εκεινους που εχουν και την οικονομικη ευχερεια, που συνηθως την εχουν) διαφορα πανακριβα διατροφικα συμπληρωματα, διεγερτικα και διουρητικα οπως πχ καφεινη,εφεδρινη, γκουαρανα κ.α. ενιοτε δε και ηπιας μορφης αναβολικα.
είπες απλά προικισμένο το μακαρίτη;
λίγο σεβασμό ρε ρεμάλια  :2funny:

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
ξέρω προσωπικά τον αδερφό του και μπορώ να πω οτι ήταν πολύ καλά παιδιά.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μας τα πρηξανε παλι με μαλακιες  :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καθε χρονο χανουμε παρα πολλα νεα παιδια απο αθλητικες δραστιριοτητες  συν πολους σοβαροτατους τραυματισμους !!! και για ολα αυτα φταιη η υπερβολη!!! οσον αφορα τα γυμναστιρια σοματικης διαπλασης εκει γινεται κυριολεκτικα καταστροφη τον νεον μακροπροθεσμα!! συμπληροματα διατροφης +διατροφη μη συμβατη με τον φισιολογικο τροπο διατροφης+ αναβολικα + μη φυσιολογικοι χωροι εκγυμνασεις + ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΚΟΠΟΣΗ ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΟΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΗς ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕς ΦΟΡΕς!!  τελος !! παρα πολλα περιστατικα !! κριμα το παλικαρη!!  τυποτα δεν ειναι τυχαιο η υπερβολη ΣΚΟΤΟΝΕΙ!!ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕς ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ αλλα το παλικαρι εφιγε!!!! δεν γυρναει πισο!!!! το γαμιμενο αμερικανικο λαιφ σταηλ!!!!! κριμα!!

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για τον Γιγουρτακη λέτε? Με τη Λασπά που τα ΄χε είμασταν συμμαθητριες απ'το δημοτικό παίζαμε με τις barbie

επίσης τρελό έρωτα μαζί του είχε και μια άλλη

Συνημμένα

• IMG_1290sm.jpg
    IMG_1290sm.jpg
    277,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ητανε με την Κολετσα ε?...ok!...να δω τωρα θα κατσει αυτη καθολου μονη να κλαψει τον ανθρωπο, η σε 1 μηνα θα δουμε πως εχει αλλο γκόμενο?

ποιος τη χέζει τη Κολετσα με άλλη ήταν εδώ και 2.5 χρόνια και η κοπέλα τώρα είναι χάλια γιατί πέθανε στα χέρια της, απλά αναφέρουν τις πιο "επώνυμες"

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Για τον Γιγουρτακη λέτε? Με τη Λασπά που τα ΄χε είμασταν συμμαθητριες απ'το δημοτικό παίζαμε με τις barbie

πιο καυλα δεν θα μπορουσε να βγει σε αυτη την φωτο :zfuck:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ποιος τη χέζει τη Κολετσα με άλλη ήταν εδώ και 2.5 χρόνια και η κοπέλα τώρα είναι χάλια γιατί πέθανε στα χέρια της, απλά αναφέρουν τις πιο "επώνυμες"

αυτη που ποσταρες τη φωτο της ποια ειναι? :think:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

ναι βρε ηλιθια για ποιον να λεμε αφου ποσταραν κ φωτογραφια

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
18 ΑΥγουστου πεθανε η κυρια Ελενη γυναικα του κυριου Βασιλη
νομιζω οτι επιθετο της ηταν Αλεξιου
εμενε απεναντι απο μενα
τωρα για τα αιτια πολλα εχουν ακουστει αλλα ορκο δεν παιρνω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom