Επισκέπτης
Αν εγώ δλδ πιω 45 μπάφους στο φτερό και καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα για ποιο λόγο να μην και εγώ γίνω θέμα στο Star;
Ο μπάφος δεν κάνει καλό ;;
'Ετσι άκουσα στα ... Εξάρχεια ...
Αν εγώ δλδ πιω 45 μπάφους στο φτερό και καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα για ποιο λόγο να μην και εγώ γίνω θέμα στο Star;
δεν επινε λενε τιποτα
ρε ξεκολλήστε ο άνθρωπος τραβούσε κάθε μέρα ποδοσφαιρικές γραμμές τι να λέμε τώρα. Εντάξει και κάποια στιγμή έπαθε καρδιά, όπως μπορούν να πάθουν όλοι που κάνουν καταχρήσεις. Ωραία τέλος. Αν εγώ δλδ πιω 45 μπάφους στο φτερό και καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα για ποιο λόγο να μην και εγώ γίνω θέμα στο Star; Γίνε και εσύ νονός να ασχολούνται μαζί σου τα κανάλια. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!! χαχαχαχαχα
Μου θυμίζει το γεγονός πως όταν κλέβεις 1000 ευρώ όλοι πέφτουν πάνω σου, ενώ όταν κλέβεις 1δις ευρώ είναι για το καλό της χώρας.
μου θυμιζει λιγο μπονατσο ο τροπος που πεθανε....ρε ξεκολλήστε ο άνθρωπος τραβούσε κάθε μέρα ποδοσφαιρικές γραμμές τι να λέμε τώρα. Εντάξει και κάποια στιγμή έπαθε καρδιά, όπως μπορούν να πάθουν όλοι που κάνουν καταχρήσεις. Ωραία τέλος. Αν εγώ δλδ πιω 45 μπάφους στο φτερό και καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα για ποιο λόγο να μην και εγώ γίνω θέμα στο Star; Γίνε και εσύ νονός να ασχολούνται μαζί σου τα κανάλια. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!! χαχαχαχαχα
Μου θυμίζει το γεγονός πως όταν κλέβεις 1000 ευρώ όλοι πέφτουν πάνω σου, ενώ όταν κλέβεις 1δις ευρώ είναι για το καλό της χώρας.
ρε ξεκολλήστε ο άνθρωπος τραβούσε κάθε μέρα ποδοσφαιρικές γραμμές τι να λέμε τώρα. Εντάξει και κάποια στιγμή έπαθε καρδιά, όπως μπορούν να πάθουν όλοι που κάνουν καταχρήσεις. Ωραία τέλος. Αν εγώ δλδ πιω 45 μπάφους στο φτερό και καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα για ποιο λόγο να μην και εγώ γίνω θέμα στο Star; Γίνε και εσύ νονός να ασχολούνται μαζί σου τα κανάλια. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!! χαχαχαχαχα
Λές παπαριές , αν δεν ξερεις μην μιλάς . Εχεις δεί καποιον που είναι ψυχακιας με το σώμα του να παίρνει ναρκωτικά? ;)
;)Ωραία, αυτοί ασχολούνται. Εσείς γιατί τα βλέπετε;
Δε ξέρω αν ήταν καν νονός..η οικογένειά του είναι πάμπλουτη..περισσότερο χομπίστας επιχειρηματίας-playboy μου κάνει..όσον αφορά στο πώς πέθανε..άνθρωπος 30 χρονών που δεν έκανε καταχρήσεις (λένε),που γυμναζόταν (άρα είχε κάνει τις στοιχειώδεις εξετάσεις ή τουλάχιστον όφειλε) και χωρίς άγχος επιβίωσης, ναι ο θάνατος είναι ύποπτος..ρε ξεκολλήστε ο άνθρωπος τραβούσε κάθε μέρα ποδοσφαιρικές γραμμές τι να λέμε τώρα. Εντάξει και κάποια στιγμή έπαθε καρδιά, όπως μπορούν να πάθουν όλοι που κάνουν καταχρήσεις. Ωραία τέλος. Αν εγώ δλδ πιω 45 μπάφους στο φτερό και καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα για ποιο λόγο να μην και εγώ γίνω θέμα στο Star; Γίνε και εσύ νονός να ασχολούνται μαζί σου τα κανάλια. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!! χαχαχαχαχα
και Ανδρέα Μαρνέζο... μια παρέα ήταν...μου θυμιζει λιγο μπονατσο ο τροπος που πεθανε....
Τόσο σημαντική ε?
Δηλαδή αν πεθάνει πχ ο Παπαθεοχάρης ή ο πρώην της Δημητρίου (μου διαφεύγει το όνομα) πιθανότατα θα κηρύξουμε εθνικό πένθος..
Ητανε με την Κολετσα ε?...ok!...να δω τωρα θα κατσει αυτη καθολου μονη να κλαψει τον ανθρωπο, η σε 1 μηνα θα δουμε πως εχει αλλο γκόμενο?
Δε ξέρω αν ήταν καν νονός..η οικογένειά του είναι πάμπλουτη..περισσότερο χομπίστας επιχειρηματίας-playboy μου κάνει..όσον αφορά στο πώς πέθανε..άνθρωπος 30 χρονών που δεν έκανε καταχρήσεις (λένε),που γυμναζόταν (άρα είχε κάνει τις στοιχειώδεις εξετάσεις ή τουλάχιστον όφειλε) και χωρίς άγχος επιβίωσης, ναι ο θάνατος είναι ύποπτος..
Ο Καμπούρης ή ο Πεδουλάκης;που να πεθάνει - χτύπα ξύλο- και ο Αργύρης;
Ο νίκος ήταν ένα καλομαθημένο παιδί ή κακκομαθήμενο αν προτιμάς . Ούτε νοννός ήταν ουτε είχε συγκεκριμένη δραστηριότητα .
Ζούσε σαν playboy k ήταν ιδιόρυθμος ,έκανε χοντρές πλάκες μερικές φορές μπορείς να πείς τραβηγμένες .Αλλο αυτά, και άλλο να του προσδείδουμε χαρακτηρισμούς κατά φαντασίαν του καθενός απο εμάς ;)Και όπως βλέπουμε πήγε πολύ νωρίς στα 30 . ϊσως του ήταν γραφτό, και έζησε τόσο έντονα τη ζωή του ;)