Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν επινε λενε τιποτα :think:
d31.gif

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
ρε ξεκολλήστε ο άνθρωπος τραβούσε κάθε μέρα ποδοσφαιρικές γραμμές τι να λέμε τώρα. Εντάξει και κάποια στιγμή έπαθε καρδιά, όπως μπορούν να πάθουν όλοι που κάνουν καταχρήσεις. Ωραία τέλος. Αν εγώ δλδ πιω 45 μπάφους στο φτερό και καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα για ποιο λόγο να μην και εγώ γίνω θέμα στο Star; Γίνε και εσύ νονός να ασχολούνται μαζί σου τα κανάλια. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!! χαχαχαχαχα

Μου θυμίζει το γεγονός πως όταν κλέβεις 1000 ευρώ όλοι πέφτουν πάνω σου, ενώ όταν κλέβεις 1δις ευρώ είναι για το καλό της χώρας.

Πόσο δίκιο έχεις :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 11

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε ξεκολλήστε ο άνθρωπος τραβούσε κάθε μέρα ποδοσφαιρικές γραμμές τι να λέμε τώρα. Εντάξει και κάποια στιγμή έπαθε καρδιά, όπως μπορούν να πάθουν όλοι που κάνουν καταχρήσεις. Ωραία τέλος. Αν εγώ δλδ πιω 45 μπάφους στο φτερό και καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα για ποιο λόγο να μην και εγώ γίνω θέμα στο Star; Γίνε και εσύ νονός να ασχολούνται μαζί σου τα κανάλια. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!! χαχαχαχαχα

Μου θυμίζει το γεγονός πως όταν κλέβεις 1000 ευρώ όλοι πέφτουν πάνω σου, ενώ όταν κλέβεις 1δις ευρώ είναι για το καλό της χώρας.
μου θυμιζει λιγο μπονατσο ο τροπος που πεθανε....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Λές παπαριές , αν δεν ξερεις μην μιλάς . Εχεις δεί καποιον που είναι ψυχακιας με το σώμα του να παίρνει ναρκωτικά?  :jerking: ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ωραία, αυτοί ασχολούνται. Εσείς γιατί τα βλέπετε; :headbang:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305

Δε ξέρω αν ήταν καν νονός..η οικογένειά του είναι πάμπλουτη..περισσότερο χομπίστας επιχειρηματίας-playboy μου κάνει..όσον αφορά στο πώς πέθανε..άνθρωπος 30 χρονών που δεν έκανε καταχρήσεις (λένε),που γυμναζόταν (άρα είχε κάνει τις στοιχειώδεις εξετάσεις ή τουλάχιστον όφειλε) και χωρίς άγχος επιβίωσης, ναι ο θάνατος είναι ύποπτος..

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
248
Πόντοι
36

Επειδή τον ήξερα τον τύπο για αυτό μιλάω  :uglystupid:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ολοι οι ιατροδικαστες υπηρεσιας και ολοι οι ¨φιλοι¨ του παλικαριου εδω μαζευτηκανε.
και οι νονοι της νυχτας δεν εχουνε μαγαζια . αυτοι ειναι τα ανιψια των νονων.

Επισκέπτης
Ητανε με την Κολετσα ε?...ok!...να δω τωρα θα κατσει αυτη καθολου μονη να κλαψει τον ανθρωπο, η σε 1 μηνα θα δουμε πως εχει αλλο γκόμενο?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Τόσο σημαντική ε?
Δηλαδή αν πεθάνει πχ ο Παπαθεοχάρης ή ο πρώην της Δημητρίου (μου διαφεύγει το όνομα) πιθανότατα θα κηρύξουμε εθνικό πένθος..

Εδω ρε καυλιαρη παραλιγο να κηρυξουμε εθνικο πενθος τοτε που πεθανε ο πουστης και πρεζακιας κυριος Μαρκορας! Θυμαστε τι ειχε γινει τοτε και για ποσο καιρο μας τα πρηζανε?  :headbang:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Δε ξέρω αν ήταν καν νονός..η οικογένειά του είναι πάμπλουτη..περισσότερο χομπίστας επιχειρηματίας-playboy μου κάνει..όσον αφορά στο πώς πέθανε..άνθρωπος 30 χρονών που δεν έκανε καταχρήσεις (λένε),που γυμναζόταν (άρα είχε κάνει τις στοιχειώδεις εξετάσεις ή τουλάχιστον όφειλε) και χωρίς άγχος επιβίωσης, ναι ο θάνατος είναι ύποπτος..

Τα λενε στεροειδη και κανουν κακο!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ο νίκος ήταν ένα καλομαθημένο παιδί ή κακκομαθήμενο αν προτιμάς . Ούτε νοννός ήταν ουτε είχε συγκεκριμένη δραστηριότητα .
Ζούσε σαν playboy k ήταν ιδιόρυθμος ,έκανε χοντρές πλάκες μερικές φορές μπορείς να πείς τραβηγμένες .Αλλο αυτά, και άλλο να του προσδείδουμε χαρακτηρισμούς κατά φαντασίαν του καθενός απο εμάς  ;)Και όπως βλέπουμε πήγε πολύ νωρίς στα 30 . ϊσως του ήταν γραφτό, και έζησε τόσο έντονα τη ζωή του  ;)

υ.γ η υπόθεση του ελέγχετε σχολαστικά για να διαπιστόσουν αν έχει κάνει ενέσιμα αναβολικά για α΄θξηση του όγκου των μυών

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Είχε χωρίσει με την Κολέτσα απ' όσο ξέρω.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Ο νίκος ήταν ένα καλομαθημένο παιδί ή κακκομαθήμενο αν προτιμάς . Ούτε νοννός ήταν ουτε είχε συγκεκριμένη δραστηριότητα .
Ζούσε σαν playboy k ήταν ιδιόρυθμος ,έκανε χοντρές πλάκες μερικές φορές μπορείς να πείς τραβηγμένες .Αλλο αυτά, και άλλο να του προσδείδουμε χαρακτηρισμούς κατά φαντασίαν του καθενός απο εμάς  ;)Και όπως βλέπουμε πήγε πολύ νωρίς στα 30 . ϊσως του ήταν γραφτό, και έζησε τόσο έντονα τη ζωή του  ;)

Τυπε, εγω το βραδυ θα βγω να τα κανω πουτανα στην μνημη του Νικου.
Πουτανες, ξυδια, χαβαλε, ντραγκια. Θα τον τιμησω τον μακαριτη...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom