mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
και κοντοκλωτσα...
Ψεύτικα!τι βυζιά είναι αυτά ?
Παιδες η κοπέλα είναι μουνάρα. Την είδα ένα βράδυ φετος στις αρχές καλοκαιριού έξω από το ΣΙΡΟΚΟ στην παραλία της Γλυφάδας. Την περίμενε απεξω ο Σαρμπέλ .... ( τι αδερφάρα Θεε μου...), φιληθήκανε σαν καλές παλιές φιλενάδες και μπηκαν μέσα στο μαγαζί.
Επαθα την πλάκα μου με την τυπισσα.
Τι χαμηλοκώλα και αρχίδια λέτε?
Το σώμα της είναι τέλειο και το προσωπάκι της πολύ καυλιάρικο.
Επειδή στην αρχή δεν κατάλαβα πως ήταν αυτή (την έβλεπα από πίσω που περπατούσε) έχει πολύ ωραία σιλουέτα.
Το περπάτημά της είναι πολύ σέξυ κι ημουν έτοιμος να της την πέσω εκεί στο δρόμο!! Όταν φτάσαμε κοντά στα φωτα και την αναγνώρισα, επαθα κοκομπλόκο για λιγα δευτερα. Ωσπου να το σκεφτώ, είχε χαιρετηθεί τον Σαρμπέλ και μπηκαν μεσα...
Πολύ μουνάρα το κοριτσι.
Κι από ότι λέει .... "βλεπω γερμανικές τσόντες"...., στο τουιτερ.. "τρωω πουτσες"
πρέπει να είναι και πολύυυυυυυ καυλιάρα στο κρεββάτι...
ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ τρελενεται για πουτσο η γκομενα πως να το κανουμε...τα θελει ολα τα ψωλοχυσιματα...
μουναρος ειναι δικε μουΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ τρελενεται για πουτσο η γκομενα πως να το κανουμε...τα θελει ολα τα ψωλοχυσιματα...
Κόψε κάτι ρε κουμπάρε...ειναι σαν τον σαραβακο με κατι γαμπες χοντρες σαν του καραπιαλι χαμηλοκωλα τοσο πολυ που οταν κλανει σηκωνεται η σκονη απο τον δρομο ..Ετσι κανουν οι ελληνες στις ελληνιδες και τα μπαζα την εχουν δει ουκρανεζες και βραζιλιανες Ο ελληνας απο την αγαμια γαμαει και γοριλα και λεει.. ρε μαλακα γαμησα ενα μουνι...
Τσονταααααααααααααα η πουτανα τσοντααα !
ειναι σαν τον σαραβακο με κατι γαμπες χοντρες σαν του καραπιαλι χαμηλοκωλα τοσο πολυ που οταν κλανει σηκωνεται η σκονη απο τον δρομο ..Ετσι κανουν οι ελληνες στις ελληνιδες και τα μπαζα την εχουν δει ουκρανεζες και βραζιλιανες Ο ελληνας απο την αγαμια γαμαει και γοριλα και λεει.. ρε μαλακα γαμησα ενα μουνι...
ειναι σαν τον σαραβακο με κατι γαμπες χοντρες σαν του καραπιαλι χαμηλοκωλα τοσο πολυ που οταν κλανει σηκωνεται η σκονη απο τον δρομο ..Ετσι κανουν οι ελληνες στις ελληνιδες και τα μπαζα την εχουν δει ουκρανεζες και βραζιλιανες Ο ελληνας απο την αγαμια γαμαει και γοριλα και λεει.. ρε μαλακα γαμησα ενα μουνι...
ρε τύπε που την είδες την γυμνασμένη;Δε μου αρέσει η Μελέτη. Στραβομούρα, βυζί πλάστικ φαντάστικ, πολύ γυμνασμένη για τα γούστα μου, χαμηλοκώλα με γάμπες ποδοσφαιριστή και με μια φωνή σαν να έχει καταπιεί μπίλια. Πάντως κάνει κρα για πούτσο, είναι φανερό.
Έχει μπράτσα, κοιλιακούς και γάμπες τύπε. Έκανε κολύμβηση, ιστιοπλοία, μακριά γαιδούρα και άλλες αθλοπαιδειές από μικρή.ρε τύπε που την είδες την γυμνασμένη;