moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ρε το Γιωργάκη...
σιγα ρε τυπε,ολοι οι μπουρδελιαρηδες καλυτερες γαμανε καθε μερα
να μου πεις οτι ζηλευεις τα λεφτα του τυπου,ναι
Ρε το Γιωργάκη...
Μην απορήσει κανεις αν την φυστικωνει ο μεγαλος και οχι ο μικρος
Αυτη η μελαχροινη φετος (ανθη βουλγαρη) που ειναι μαζι της, δειχνει δυνατο νιμου,
Και απο οτι τσεκαρα δεν εχει και θρεντακι, ας την αναλαβει καποιος ειδικος,
Ειναι καλη..
μουναρα και σημερα η μελετη
Ειναι οντως , και εγω αυτο σκεφτομουν αυτες τις μερες , ειναι αυτη που κυνηγαγε ο Κιουγας γιατι τον ειχε κραξει νομιζω ..
Η ανθουλα ειναι slim, ισιο μαυρο μακρυ μαλλι, νορμαλ φατσουλα κτλΕιναι οντως , και εγω αυτο σκεφτομουν αυτες τις μερες , ειναι αυτη που κυνηγαγε ο Κιουγας γιατι τον ειχε κραξει νομιζω ..
ρε παιδια τελικα ειναι μουναρα ή οχι και οταν λεω μουναρα εννοω αυτην που τη βλεπεις στην ΠΑΡΑΛΙΑ και θες να την γαμισεις, οχι σαν κατι γκομενες που εχουν
μεσω σουπερ σουτιεν βυζια μεχρι το κουτελο και οπισθια τυπου λοπεζ μονο με φουστες-παντελονια (καταλληλα για τον σωματοτυπο τους φυσικα χεχεχε),να φορεσουν κατι απλο να δουμε επιτελους μηπως πηδαμε πολυ καλυτερες...
σημ.1 το σωμα της γυναικςα με φουστα ειδικα μεσαιου μηκους ειναι πολυ καυλα σε σχεση με οποιουδηποτε τυπου παντελονι.(δεν λεω για προσωπο)
σημ.2 τη γυναικα μονο γυμνη την αξιολογεις και αυτη το ιδιο, ολα τα αλλα ειναι ψιλο-καμουφλαζ
για παρτουζες και ξεφτιλισμα ειναι οτι πρεπει!what do you mean ?
έχει απαράδεκτη περιφέρεια!ειναι απαράδεκτο για μια απαίδευτη γυναίκα που ζει απο την τηλεόραση και όλη της το ΕΙΝΑΙ και η ζωή είναι το ΦΑΊΝΕΣΘΑΙ,να έχει τέτοιο σώμα..