Νέα

Ελεονώρα Μελέτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μεχρι στιγμης την εχουμε δει με οτι φανταζεσε μεσα στο στομα της (πουρα , μπαφους φρουτα και λαχανικα)

Να δω ποσο θα περιμενουμε να την δουμε και με καμια πουτσα,

Αυτοι οι μαλακες οι χακερς μονο τις αμερικανες χακεψαν

τη μελετη τη γουσταρω γιατι κανει αυτο που γουσταρει χωρις το παιζει μυξοπαρθενα σαν τις αλλες
ασχολουνται ολοι με το τι κανει η μελετη για να την μειωσουν

παμε γερα ελεωνορα δωσε στο λαο την κωλαρα, τις βυζαρες και τα ματια σου τα απιστευτα

εδω η μενεγακη εκανε γυμνες φωτογραφισεις και πεταγε τις ρωγες εξω με τα σιθρου και μας πειραζει αν την πινει η ελεωνορα?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τη μελετη τη γουσταρω γιατι κανει αυτο που γουσταρει χωρις το παιζει μυξοπαρθενα σαν τις αλλες
ασχολουνται ολοι με το τι κανει η μελετη για να την μειωσουν

παμε γερα ελεωνορα δωσε στο λαο την κωλαρα, τις βυζαρες και τα ματια σου τα απιστευτα

εδω η μενεγακη εκανε γυμνες φωτογραφισεις και πεταγε τις ρωγες εξω με τα σιθρου και μας πειραζει αν την πινει η ελεωνορα?

αγαπητε μου δεν μας ενοχλει καθολου. (αλλο εαν κρινω οτι ειναι ξινηκλω ψωνησμενη πραγμα που σκοτωνει την σεξουαλικοτητα τεσπα)

Σαν μουνι δεν ειναι κακο ομως. το οτι κανει μπαφους δεν ειναι καθολου κακο.

Απλα θελουμε να την δουμε πως κανει πιπες αν ξερει...  :pipa2: :pipa2: . κακο ειναι?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αγαπητε μου δεν μας ενοχλει καθολου. (αλλο εαν κρινω οτι ειναι ξινηκλω ψωνησμενη πραγμα που σκοτωνει την σεξουαλικοτητα τεσπα)

Απλα θελουμε να την δουμε πως κανει πιπες αν ξερει...  :pipa2: :pipa2: . κακο ειναι?
εγω πιστευω οτι πρεπει να κανει πολυ καλο τσιμπουκι.. :pipa1:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

η αληθεια ειναι οτι ειναι ξινη, ψωνισμενη ομως δε νομιζω, ισα ισα που απο μονη της γινεται ρεντικολο συνεχεια

παραμενει ξινη ομως, πραγμα που συνηθως σημαινει οτι και στο κρεββατι θα ειναι ξινη, του στυλ με πονας, μη με πιανεις ετσι, σβησε το φως κλπ κλπ

υπαρχουν ομως και κατι ψωνια ρε φιλε που ειναι σεξομηχανες, τι να λεμε τωρα

αβυσσος το μουνι της νονωρας

γαμιολες φιλε, οι καλυτερες γυναικες ειναι οι γαμιολες (προσοχη, οχι οι καριολες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οσο πιο πολυ προσπαθει μια γυναικα να βγαλει σεξουαλικοτητα προςτα εξω .. με προστιχιες και ολα αυτα τα χαζοκολπα που κανει ...

τοσο κατι δεν παει καλα στο κρεβαττι συνηθως. και οταν μαλιστα εχει ξοδεψει και ενα μεγαλο κομματι του εαυτου της στην αυτοπροβολη αντι για το κρεβατι.

Για καποιο λογω αυτες που ειναι ολη μερα υγρες και ετοιμες απλα τους βγαινει και μαλιστα προσπαθουν να μαζευτουν ωρες ωρες γιατι ξερουν οτι ειναι ερωτικες και θα παρεξηγηθουν.

Δεν μιλαω φυσικα για βιζιτες που ειναι η δουλεια τους ουτε οτι αυτος ειναι ο κανονας.

Απλα οταν βλεπω πολυ πιεση και ψευτικη διαθεση για να βγει κατι ψευτοερωτικο/σεξουαλικο  κατιτις τελος παντων. κατι δεν παει καλα για να μην βγαινει αυτοματα....

Η ιδεα μου παντα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/11/eleonora-meleti-4-570-480x360.jpg[/img[/URL]]

θα ηθελα να της κανω ενα καλο αδειασμα ακαποτο στο σουφριδη της,να φυγουν ολα....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
10804405_841668552552369_1864144538_o.jpg

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Την βρωμιαρα.

Της εσκαγα ενα πενηνταρικο για να της κανω prolapse στην κωλοτρυπιδα. Πλαστο κιολας το χαρτονομισμα για να ξεφτυλιστει εντελως η γαμιολα.

Πολυ την παω  :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολλά είναι το πλαστό 50άρικο, πλαστό 20άρικο νομίζω είναι οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom