company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.628
- Πόντοι
- 30.558
Αυτά τα κωλομαγουλα....
σιλικονατοτο βυζι για ψευτικο μου κανει
1. δε συμφωνώ.. 2. δέξου την υποκειμενικότητα του καθένα..σ άλλους αρέσει σ άλλους όχι..και αυτή και όλες οι άλλεςκαθόλου φίλε.
Ο καθε ανδρας θα γαμαγε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναικα εαν δεν ειχε καποια αλλη ευκαιρη για να γαμησει.
Ακομα και μια 50χρονη μετρια θα καρφωναμε αν ημασταν στην πεινα.
Ποσο μαλλον την τρελεγκο που ειναι 14 χρονια μικροτερη!
ρε μεθυσμένοι μη γράφεται εδώ.. θα καούμε !!!Η Μελετη εχει πολλα κατασκευαστικα προβληματα.
Κατ' αρχας, ασχημη μαπα και κατα δευτερον πολυ μικρα καλαμια (χαμηλοκωλα, που λενε). Τριτο, τεταρτο κλπ... σιγουρα θα υπαρχουν αλλα βαριεμια να σκεφτω.
Απ' την αλλη, εγω την ειχα δει live, πριν καμια 10ετια, και τον επαιζα επι μερες. Ειχε σκασει μυτη, ντυμενη γαμιολα, στο γραφειο μιας φιλολογου που μου εκανε εκθεση. Ολοι οι παρισταμενοι κοντευαμε να την χυσουμε επιτοπου.
ΑΛΛΑ, τοτε ηταν πολυ νεοτερη + ηρθε ντυμενη - φτιαγμενη και με τακουναρες. Επισης, ηταν πολυ πιο αδυνατη.
Βασει των παραπανω φωτο, εμενα δεν μου κανει ουτε καν κλικ για να τη γαμησω...
καλο παιδι η μελετηΗ Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της #hashtag στο «Ε» μίλησε στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το απωθημένο της.
-
One night stand έχει κάνει;
Όχι, και το έχω απωθημένο! Δυστυχώς, και λέω «δυστυχώς», γιατί το θαυμάζω αυτό… Δεν είμαι από τα κορίτσια που θα απολαύσουν το φλερτ, το σεξ και το παιχνίδι τόσο απενεχοποιημένα και τόσο χαλαρά. Ήμουν ανέκαθεν έτσι, και πολλές φορές στις στιγμές βαθιάς ενδοσκόπησης, με ενοχλεί αυτή η πτυχή του εαυτού μου. Θέλω να είμαι πιο ανοιχτή. Δεν είμαι ούτε στο φλερτ, ούτε στις νέες γνωριμίες. Φοβάμαι μη φτάσω 50 και γίνω σαν καμιά τύπισσα που βγαίνει στα μπαρ και φεύγει με τεκνά!
Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της #hashtag στο «Ε» μίλησε στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το απωθημένο της.
-
Όχι, και το έχω απωθημένο! Δυστυχώς, και λέω «δυστυχώς», γιατί το θαυμάζω αυτό… Δεν είμαι από τα κορίτσια που θα απολαύσουν το φλερτ, το σεξ και το παιχνίδι τόσο απενεχοποιημένα και τόσο χαλαρά. Ήμουν ανέκαθεν έτσι, και πολλές φορές στις στιγμές βαθιάς ενδοσκόπησης, με ενοχλεί αυτή η πτυχή του εαυτού μου. Θέλω να είμαι πιο ανοιχτή. Δεν είμαι ούτε στο φλερτ, ούτε στις νέες γνωριμίες. Φοβάμαι μη φτάσω 50 και γίνω σαν καμιά τύπισσα που βγαίνει στα μπαρ και φεύγει με τεκνά!
Μια άκρως ειλικρινής απάντηση από την άκρως σεμνή Ελεονώρα Μελέτη...Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της #hashtag στο «Ε» μίλησε στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το απωθημένο της.
-
To παραμυθι της εβδομαδας..Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της #hashtag στο «Ε» μίλησε στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το απωθημένο της.
-
Η Μελετη εχει πολλα κατασκευαστικα προβληματα.
Κατ' αρχας, ασχημη μαπα και κατα δευτερον πολυ μικρα καλαμια (χαμηλοκωλα, που λενε). Τριτο, τεταρτο κλπ... σιγουρα θα υπαρχουν αλλα βαριεμια να σκεφτω.
Απ' την αλλη, εγω την ειχα δει live, πριν καμια 10ετια, και τον επαιζα επι μερες. Ειχε σκασει μυτη, ντυμενη γαμιολα, στο γραφειο μιας φιλολογου που μου εκανε εκθεση. Ολοι οι παρισταμενοι κοντευαμε να την χυσουμε επιτοπου.
ΑΛΛΑ, τοτε ηταν πολυ νεοτερη + ηρθε ντυμενη - φτιαγμενη και με τακουναρες. Επισης, ηταν πολυ πιο αδυνατη.
Βασει των παραπανω φωτο, εμενα δεν μου κανει ουτε καν κλικ για να τη γαμησω...