bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Η γυναικα σου δεν δινει κωλο......ακου εκει 300 ευρα... και δεν γαμαω την γυναικα μου?
Η γυναικα σου δεν δινει κωλο......ακου εκει 300 ευρα... και δεν γαμαω την γυναικα μου?
άκου μαλακάκο να δεις πως εχει το πράγμα..
λόγω του οτι δεν νιώθω και πολλά απο νταβατζακους και μαγκες του πληκτρολογίου,πόσο άλλωστε απο εσένα,θα σου πω το εξης..
Εδω μεσα με βρήκες,δεν σε βρήκα,επίσης εδω μεσα δεν εχω προμοτάρει καμία και απο καμία δεν εβγαλα χρήματα,αυτο που θα σου πω βάλτο καλα στο μυαλό σου(αν υπάρχει),εδω μέσα θα γράφω όποτε θέλω και ότι θέλω για την χοντροκώλα που βάζεις φωτογραφίες,παρτο χαμπάρι απο τώρα για να μην καταντήσεις και γραφικός εκτός απο μαλάκας...
σε όλα έχεις πέσει μέσα!!Τα ακούω αγαπητέ (το "μαλακάκο" δεν μου λέει τίποτα πέρα από το γεγονός ότι σε πείραξε η απάντηση μου ως πιτσιρικάς που λογικά είσαι) όλα αυτά που μου λες και έχω να πω τα ακόλουθα :
α) Δεν έχω καμία σχέση (προσωπική ή χρηματική) με την εν λόγω κυρία πέραν των μηνυμάτων που ανταλλάξαμε στην σελίδα της στο xhamster.
β) προφανώς δεν θα έδινα και δεν έχω να δώσω 300 ευρά για καμία κυρία, αν και μου αρέσουν οι εύσωμες περισσότερο. Ίσως αν μου παραπερίσευαν να το δοκίμαζα αλλά και μόνο για την απορία
γ) προτείνω να σβηστεί το θέμα και σήμερα από τους admin ώστε να μην δημιουργείται καμία σύγχηση
Τέλος, σχετικά με το "εδώ μέσα εσύ με βρήκες. δεν σε βρήκα" που αναφέρεις, σου θυμίζω ότι εσύ μου έστειλες πρώτος personal ρωτώντας για την χοντροκώλα και όχι εγώ. Και σε διαβεβαίωσα ότι μόλις έχω περισσότερες πληροφορίες θα σε ενημερώσω.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις θέμα.
καλά,αφου λοιπον είσαι ασχετος με την κοπελα και απλα μεταφερεις συνομιλιες,προτεινω να κλειδωθει το θεματακι εδω μεχρι η κοπελα να μας πει η ιδια το τι προτιθεται να κανει.
κλειδώστε με στη φυλακή λοιπόν
σε όλα έχεις πέσει μέσα!!
πιτσιρικάς στο full!!
παίζει να είμαι και ο πιο μικρός εδω μέσα
όταν σε ρωτησα σε Pm τι παίζει μου είχες δωσει την εντυπωση οτι εσυ την προμοταρεις και ποιος αλλος εκτος απο εσενα θα μου εδινε πληροφοριες..στο φιναλε δεν στην ζητησα και τσάμπα
Να σου θυμίσω οτι όταν το thread άρχισε να παίρνει τον κατήφορο,να μην ενημερώνει κανεις για την Ελένη και να μας λες οτι εσυ δεν ξερεις,αλλα να...μίλησες με την κοπελα και θέλει και το σκέφτεται και μαλακίες στο τετράγωνο,συμβούλεψα ΕΓΩ πρώτος να κλειδωθεί μέχρι νεωτέρας και η απαντηση σου ήταν φυσικά αντάξια της ωριμότητας σου και της μεγάλης ηλικίας σου!
για το λόγου το αληθές:
νομίζω οτι ήρθε η ώρα να και να κλειδωθεί και να την κάνεις!
και plz μην στέλνεις αιτήματα φιλίας....
μπορεί να φέρει και την φίλη της την άντζελα για την μοναδική τιμή των 3600 ευρώ duo φυσικά ...
αγκαλιαστείτε τώρα και συμφιλιωθείτε
Το νήμα να μετονομαστεί σε "Ψάχνοντας για μαλάκες" παρακαλώ.
το ξενο ειναι ποιο γλυκο διονυση-χρυσαακου εκει 300 ευρα... και δεν γαμαω την γυναικα μου?
ναι ρε φιλοςΗ γυναικα σου δεν δινει κωλο......
το ξερω καλα αυτο.... αλλα οχι και 300σαρουτο ξενο ειναι ποιο γλυκο διονυση-χρυσα
χα χα στην xrisa τον χώνω κ εγω μαν έτσιακου εκει 300 ευρα... και δεν γαμαω την γυναικα μου?
δηλ?χα χα στην xrisa τον χώνω κ εγω μαν έτσι
μάλλον δεν δίνει τα 300 κανείς (μαλάκας είναι?) και η κοπελιά βάζει και άλλες φώτος...