manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Τιμή ευκαιρίας 300 την ώρα???Εδώ πέφτει χοντρό τρολάρισμα!!
σορρυ αλλα την συγκεκριμένη την ξεκωλιάζανε και την χύνανε στο στόμα στη Φωκαίας με 20 ευρώ για μήνες... πριν αναβαθμιστεί σε στούντιο...για παραδειγμα αν εμπαινε μια γκομενα και ελεγε ειμαι αυτη παρτε με τηλεφωνο να με ξεκολιασετε με 100 ευρω.εχετε ιδεα τι θα γινοτανε?
σορρυ αλλα την συγκεκριμένη την ξεκωλιάζανε και την χύνανε στο στόμα στη Φωκαίας με 20 ευρώ για μήνες... πριν αναβαθμιστεί σε στούντιο...
και ανάμεσα στις ψωλές ούτε που έπλενε το στόμα της... με χαρτί σκουπιζε την γλώσσα της απο το σπέρμα... ατυχές το παράδειγμα...
όσο για τον φίλο αχτουνγκ... τόσο καιρό μας πλασάρει τις φωτό μιας κακομοίρας απο το χαμστερ για δικια του γκόμενα...
και τώρα λέει ότι δεν την έχει δοκιμάσει... και κάτι αρχίδια δώθε κείθε σουίνγκερ κλάμπ κι έτσι...?????
ότι νάναι...
σορρυ αλλα την συγκεκριμένη την ξεκωλιάζανε και την χύνανε στο στόμα στη Φωκαίας με 20 ευρώ για μήνες... πριν αναβαθμιστεί σε στούντιο...
και ανάμεσα στις ψωλές ούτε που έπλενε το στόμα της... με χαρτί σκουπιζε την γλώσσα της απο το σπέρμα... ατυχές το παράδειγμα...
όσο για τον φίλο αχτουνγκ... τόσο καιρό μας πλασάρει τις φωτό μιας κακομοίρας απο το χαμστερ για δικια του γκόμενα...
και τώρα λέει ότι δεν την έχει δοκιμάσει... και κάτι αρχίδια δώθε κείθε σουίνγκερ κλάμπ κι έτσι...?????
ότι νάναι...
και καποια αλλη αναβαθμιστικε σε call-girl...απο πουτανακι σε στουντιο!σορρυ αλλα την συγκεκριμένη την ξεκωλιάζανε και την χύνανε στο στόμα στη Φωκαίας με 20 ευρώ για μήνες... πριν αναβαθμιστεί σε στούντιο...
ότι νάναι...
και η ..ανοδος στα ψηλα!και καποια αλλη αναβαθμιστικε σε call-girl...απο πουτανακι σε στουντιο!
για 50 εγω την γαμουσα την Ελενιτσα μαςAYTH η ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΛΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ?
ρε ουστ
ΜΗΝ ξαναγραψει κανεις εδω ουτε για 50 δεν αξιζει.
για 50 κάτι παει και χύνετεγια 50 εγω την γαμουσα την Ελενιτσα μας
εε ναιγια 50 κάτι παει και χύνετε
και τσαμπα τη γαμουσα ανεταγια 50 εγω την γαμουσα την Ελενιτσα μας
να προσεχεις το bold και τον πλυθηντικό τύπε...εγω έκραξα!!Καλα ρε πανεξυπνοι 300 ευρω για να γαμησετε τη συγκεκριμενη. Δεν λεω να της δωσουμε ενα 80αρι της κοπελας για μια βιζιτα αλλα μεχρι εκει. Για ποσο μαλακες μας περνατε οτι δεν την εχετε στησει τη δουλεια και πουλατε φουμαρα. Χαλαρωστε. Και μαλακες δεν ειμαστε αλλα κουτε και λεφτα για ξοδεμα εχουμε