Νέα

Ελένη Βουλγαράκη (παρουσιάστρια MAD)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα misterakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.199
Πόντοι
446
εντωμεταξυ στο Ραδιο το πρωι ο χοντρος την τρολαρει οτι ειναι ωραια γκομενα κτλ ,και το βουρλο τα πιστευει,μιλαμε για το απολυτο τοξο
Μια χαρά καυλάκι είναι, εσύ γαμάς καλύτερες χωρίς πληρωμή;

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.199
Πόντοι
446
Ποδοσφαιριστές σε κατι β,γ,δ εθνικές/τοπικά,γαμάνε καλύτερες απ'αυτήν
Ξεκωλάκια του κιλού με υαλουρονικά στα κλαμπ του χωριού δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερες, η Βουγλαράκη έχει ωραίο γλυκό προσωπάκι και ωραίο σώμα με ωραία πόδια. Ο Ιωαννίδης που τα έχει είναι από τους τοπ στην Ελλάδα και θα μπορούσε να έχει όποια θέλει, δεν είναι τυχαίο ότι γουστάρει αυτή που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη του

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.621
Πόντοι
7.195
Αν την δεις απο κοντα αβαφη ειναι σαν κλοουν
Όλες αυτές που βλέπεις στη TV είναι όλες βαμμένες με "αστάρι" και "πρώτο χέρι"! Η άβαφη γυναίκα είναι μόνο το πρωί, όταν ξυπνάει! Είναι λίγες οι γυναίκες που είναι εκ του φυσικού τους, όμορφες, χωρίς τον "σουβά"!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.874
Πόντοι
456
Κοντοπούτανο για ξέσκισμα και παχύ κρεμπιέ. Ο άλλος με τα λεφτά που έχει θα μπορούσε να γαμάει οποία θέλει αλλά ποιός ξέρει τι κόλπα κάνει η καριόλα και τον έχει σαν σκυλάκι

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.273
Πόντοι
3.506
Ο Ιωαννίδης που τα έχει είναι από τους τοπ στην Ελλάδα και θα μπορούσε να έχει όποια θέλει, δεν είναι τυχαίο ότι γουστάρει αυτή που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη του
Θα του κάνει κανά ρουφηγμα κωλοτρυπίδας σα hoover, θα πίνει άσπρο πάτο χρυσή σαμπάνια... κάτι τέτοια...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.760
Πόντοι
3.656
Ξεκωλάκια του κιλού με υαλουρονικά στα κλαμπ του χωριού δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερες, η Βουγλαράκη έχει ωραίο γλυκό προσωπάκι και ωραίο σώμα με ωραία πόδια. Ο Ιωαννίδης που τα έχει είναι από τους τοπ στην Ελλάδα και θα μπορούσε να έχει όποια θέλει, δεν είναι τυχαίο ότι γουστάρει αυτή που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη του

Ο Ιωαννίδης...ή ο Κμαν έχει γαμήσει καλύτερες;

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.199
Πόντοι
446
Ποιες εσκορτ ρε μυστη θα μας τρελανεις ,αμα βλεπεις την Βουλγαρακη για μουναρα καταλαβα αστο.....προχωρα παρακατω
Είναι μια χαρά γκομενάκι και άμα εσύ γαμάς καλύτερη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και κάθεσαι να γράφεις μαλακίες στο bourdela ότι δεν είναι εγώ δεν θα ξαναβαρέσω μαλακία για μια βδομάδα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.760
Πόντοι
3.656
Είναι μια χαρά γκομενάκι και άμα εσύ γαμάς καλύτερη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και κάθεσαι να γράφεις μαλακίες στο bourdela ότι δεν είναι εγώ δεν θα ξαναβαρέσω μαλακία για μια βδομάδα

Πολλοί γαμάνε καλύτερες απ'τη Βουλγαρακη,και χωρίς να πληρώνουν

Αρκεί να παίζουν ακομα και στα τοπικά

• Like
Αντιδράσεις: tefras

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.412
Πόντοι
201
Προχωρά μεγάλε ,μην το σκέφτεσαι,παίξε το πουλί σου με τον νάνο και άσε εμένα να ξέρω τι γαμαω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom