You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελένη Ράντου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SHTLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Κοιτάω το φόρουμ και δεν μπορω να βρω θρεντ για την ελενη ραντου. η γυναικα ειναι μιλφαρα πως και δεν υπαρχει; αν εχετε φωτογραφιες ανεβαστε παρακαλω. ευχαριστω εκ των προτερων
Δεν είναι απλώς μιλφάρα, είναι η καλύτερη ηθοποιός της χώρας αυτή τη στιγμή.
Με ότι έχει ασχοληθεί, το έχει κάνει άριστα.
Νομίζω ότι άνετα συγκρίνεται με Ρένα Βλαχοπούλου, καλά, Βουγιουκλάκες και άλλες τέτοιες εποχής τις ξεπερνάει κατά πολύ.
Θα έπρεπε (και απορώ πως και δεν το έχει κάνει ακόμα) να παίξει και σε κλασσικά μέρη, όπως Επίδαυρο και Εθνικό Θέατρο, για να "καταξιωθεί" και τυπικά το απίστευτο τελέντο της.
Δεν το ήξερα. Έχεις κάποια αναφορά?Επίδαυρο έχει παίξει...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Και δε νομίζω ότι η εμφάνιση της (καθόλου εντυπωσιακή) την έχει βοηθήσει στο να καταξιωθεί όπως έχει.Δεν είναι απλώς μιλφάρα
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Δεν είναι απλώς μιλφάρα, είναι η καλύτερη ηθοποιός της χώρας αυτή τη στιγμή.
Νομίζω ότι άνετα συγκρίνεται με Ρένα Βλαχοπούλου, καλά, Βουγιουκλάκες και άλλες τέτοιες εποχής τις ξεπερνάει κατά πολύ.
Θα έπρεπε (και απορώ πως και δεν το έχει κάνει ακόμα) να παίξει και σε κλασσικά μέρη, όπως Επίδαυρο και Εθνικό Θέατρο, για να "καταξιωθεί" και τυπικά το απίστευτο τελέντο της.
Επίδαυρο έχει παίξει...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ούτε εγώ το ήξερα.Δεν το ήξερα. Έχεις κάποια αναφορά?
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Την είχα δει και δεν μπορώ να πω ότι ήταν και το καλύτερο της. Ίσως και γι αυτό να μην το ξαναπροσπάθησε.
www.rizospastis.gr/story.do?id=2968280&publDate=7/8/2005]http://www.rizospastis.gr/story.do?id=2968280&publDate=7/8/2005[/url]
www.rizospastis.gr/story.do?id=2968280&publDate=7/8/2005]http://www.rizospastis.gr/story.do?id=2968280&publDate=7/8/2005[/url]
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
εξαιρετική ηθοποιός και κάποτε ωραία γυναίκα. Πλέον δεν φτουράει πολύ. Λέγεται ότι ο Βασίλης την έχει φλομώσει στο κέρατο.
μερακλης ο βασιλακης!!!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Επίδαυρο έχει παίξει...
με Άννα Καλουτά όμως? μια και προ Βλαχοπούλου ήταν η μόνη που έκανε τα πάντα...Δεν είναι απλώς μιλφάρα, είναι η καλύτερη ηθοποιός της χώρας αυτή τη στιγμή.
Επισκέπτης
Πολυ καλη ηθόποιος και σεναριογραφος . Το να κανει την ωραια και μοιραια δεν ειναι το ατου της , (μπορει να κανει την σεξυ γατουλα που εχει χιουμορ) παντως θα μπορουσε να αρεσει κιολας .
Εδω από παλια φωτογραφηση
Αὐτὴ δὲν εἶναι παλαιὰ φωτογράφισις. Μάλλον περὶ Δαγγεροτυπίας πρόκειται.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.009
- Πόντοι
- 606
Skatiara Vatraxokourada
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 40
- Πόντοι
- 6
Αδιαφορη νεότερι, μετά που μίλφεψε ανέβικε αρκετά.Λιγο μου τι σπάει το "Ειμαι μοντέρνα, ακομπλάριστη και προοδευτική γκόμενα" που πασάρει για τον εαυτο της σιχνά-πικνά. Ψιλοατάλαντη αλλά καλό παιδί στο φινάλε. Εγκρίνετε.. Καπου ειχα κι ενα βιντεο γιμνό απο παλιά σειρά, θα το βάλο λειτερ.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
το κλασσικο τοπικ της κυριακης ειναι αυτο μαλλον
Skatiara Vatraxokourada
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 40
- Πόντοι
- 6
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.565
- Πόντοι
- 216
Η πιο slutty εποχή της ήταν 2η σεζόν Κωνσταντίνου και Ελένης και στο "τι ψυχή θα παραδώσεις" με το κοντό κόκκινο μαλλί. Εκεί ήταν για γρήγορο και δυνατό ξέσκισμα. Εξίσου καύλα και πιο γλυκιά ήταν και μετά που έβαλε και λίγα κιλά στις Σαββατογεννημένες και στην Εργαζόμενη γυναίκα, όπου τα κιλά πήγαν στα βυζιά κυρίως οπότε της έδωσε πόντους. Ντάξει πλέον δεν, αλλά την έχω τιμήσει σε πολλές επαναλήψεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις