Γιατι μπορω να το επικαλουμε με βαση τι συμβαινει στην κοινωνια αλλα και την ανοδο της ΧΑ.
Οπως και να το κανουμε η αριστερα στην εξτρεμιστικη της μορφη δεν ειναι τοσο αποδεκτη οπως παλια.
Δλδ είσαι χρυσαυγίτης και θεωρείς ότι οι ιδέες της ΧΑ είναι πλειοψηφικές?
Τότε τι θα πρέπει να πω εγώ που είναι ΣΥΡΙΖΑ?
Καμιά εξουσιοδότηση δεν έχεις από κανένα να μιλάς για στο όνομα άλλων.
Μίλα για τον εαυτό σου και μην το παίζεις αρχηγός. Δε μπορείς? Προσπάθησε, αλλιώς γελοιοποιείσαι πιο πολύ, από όσο γελοίος είσαι.
Ελεγα να πω οτι ειμαι ο ΠΠ ή ο Στάλιν εστω αλλα λεω να το αφησω
Για δημοκρατικοτητα κρυβε λογια οταν εσυ και το αριστερο καφενεδακι εδω μεσα ειστε ολο ειρωνεια ακομα και σε ατομα που δεν ειναι ΧΑ ή και δεξιοι οταν τολμουν να εκφερουν καποιες αποψεις που απλα δεν ειναι στο προεκλογικο σας προγραμμα. Οπως πχ παραπονα για μεταναστες κτλ. Με ποση περιφρονηση αντιμετωπιζετε ατομα που δεν ειναι βαμενα στο αριστερο χρωμα σας? Εγω παντως ολο ειρωνεια βλεπω. Καλη ειναι και αυτη αλλα προσοχη στα αυτογκολ σας καμια φορα.
Κρυβε λογια για τα επιχειρηματα.Δεν χανεις βλεπω ευκαιρια να πετας ομορφους χαρακτηρισμους ακομα και με κεφαλαια
Και ξαναλεω δεν ειναι κακο αλλα προσεχε μην βαζεις αυτογκολ οταν την ιδια στιγμη κοκορευεσαι για τα επιχειρηματα σου και οτι εισαι ντελικατη.Δηλαδη ενας κατοικος του κεντρου που εχει γκετοποιηθει η γειτονια του δεν εχει δικαιωμα να διαμαρτυρηθει? Ειναι κατι περισσοτερο στην τελικη απο την προσωπικη του αποψη? Οτι ολοι οι αραπαδες που εχετε μαζεψει απο το Μπαγκλαντες και δεν συμμαζευεται ειναι προβλημα με ποικιλους τροπους? Τα προβληματα δεν μπορεις να τα κρυβεις μια ζωη κατω απο το χαλι. Καποια στιγμη θα φανουν και οταν φανουν δεν θα την βγαλεις καθαρη με το να βαφτιζεις δεξια αριστερα τον κοσμο ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΛΑΚΕΣ
Οσο για την σωματικη βια τα συντροφια σου δεν πανε και πισω. Δες μονο εδω μεσα τι καψουρα εχουν να κλεινουν ραντεβου για ξυλο
παπαριές, δεν βγάζω κάποιο νόημα.
Εσυ με την προκλητικη σταση σου.Δεν μπορειτε γενικα οι αριστεροι να επικαλειστε οτι εχετε το ακαταλογιστο και κατεχεται την μια και μοναδικη αληθεια σαν τον ΠΑΠΑ και οποιος αποκλινει απο την αυστηρη γραμμη σας ειναι στην καλυτερη περιπτωση αφελης
το παραπάνω είναι η «απάντηση» στο ποιος σε εξουσιοδότησε για να μιλάς στο όνομα της πλειοψηφίας….
σαν αγάμητη γεροντοκόρη κάνεις…
εκτός από ότι έχεις αντιαριστερή ψύχωση, η ερώτηση παραμένει ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ στο όνομα άλλων?
Δηλαδη αν ηταν στο χερι σου δεν θα εβγαζες εκτος νομου την ΧΑ μην σου πω και το ΛΑΟΣ?
Δεν θα κυνηγουσες με μανια καθετι ακροδεξιο συμβολο?
Αδυνατο να το πιστεψω. Απο οσο εχω δει και εχω συναναστραφει το συναφι σου σεβασμος στη δημοκρατια και τα δικαιωματα υπαρχει οπου σας συμφερει και με επιλεκτικοτητα.
υπάρχει η άποψη να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ όχι για την ιδεολογία της αλλά γιατί είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. είμαι βέβαιος ότι είναι ΣΥΜΜΟΡΙΑ, αλλά δεν είμαι βέβαιος αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.
Αντιπαρατίθεμαι στην ακροδεξιά με πολιτικούς τρόπους μια μέσα… όπως κάνω με σένα…
η δημοκρατία και τα δικαιώματα είναι στοιχεία του αξιακού μου πλαισίου.
Ειναι η αληθεια οτι δεν το συνηθιζω να γραφω τοσο εκτεταμενα αλλα μιας και επεσα στην σπανιοτατη περιπτωση που εχεις διαθεση να απαντησεις σαν ανθρωπος και οχι σαν παπια στα αληθεια ειπα χαλαλιι.
ο ΠΠ γράφει πάντα, τόσο, όσο έχει κάτι να πει.
Αν υπάρχει θέμα, εκτεταμένα, αν ακούγονται μαλακίες, ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ…