Νέα

Ελένη-παιδομάζωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heinz W Guderian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 915
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η δεξια ειναι μεγαλοψυχη και δεχεται τους πλανημενους.
Γι'αυτό κ γω θα γίνω κεντροδεξιός μια μέρα. :2funny:

Μόνο που δεν θέλω να ξανα πάρουν εκλογές οι πασόκοι...κανονίστε. :birdman:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Για ονομα του Θεου.
Το ΕΑΜ πρεσβευε τη "λαοκρατια" ή οχι?

Α ωστε ηταν πρακτορας ο Ζαχαριαδης?
Αρα διαφωνεις με το ΚΚΕ που τον αποκατεστησε ηδη.
Και γιατι ηταν "φυσικη εξελιξη" η ενωση με τον Τιτο? Τι ακριβως κοινο υπηρχε?

Εγω το ΚΚΕ το χεζω
Δεν εχω καμια σχεση μ' αυτο τον χωρο
Ο Ζαχαριαδης ηταν ενα καθαρμα, το οποιο ενιωθε πιο πολυ σοβιετικος παρα Ελληνας. Αυτο δεν σημαινει πως η κυβερνηση του βουνου ηταν ελεγχομενη απο αυτον. Ομως το στρατιωτικο σκελος (μετεπειτα ΔΣΕ) ειναι φυσικο πως ελεγχοταν απο το ΚΚΕ, διοτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως το ΚΚΕ θα εφερνε οπλα απο τη Ρωσια.
Τελικα, δεν εφερε τιποτα- οπως επισης ειναι γνωστο.

Φυσικη εξελιξη ηταν η ενωση με τον Τιτο γιατι πολυ απλα οι δυο χωρες ειχαν διαγραψει ακριβως την ιδια πορεια κατα τον πολεμο με τους Γερμανους. Κι υπηρχαν οι ιδιες συνθηκες- ιδεολογικα και στρατιωτικα. Αν εκανε καμια κατεβασια ο Τιτο, ο Μελιγαλας θα σου φαινοτανε τωρα νηπαγωγειο
Και φυσικα, οι Αγγλοι κι οι Αμερικανοι θα φευγανε με ελαφρα αλματακια φοβισμενης πουτανας (εδω κοντευαν να φυγουν και χωρις Τιτο)

Εγω δεν ειπα οτι η κυβερνηση του βουνου ηταν κεντρωα. Ομως σιγουρα δεν ηταν κομμουνιστικη
Τη λαοκρατια γιατι την θεωρεις, ως λεξη, ασυμβιβαστη με τον κοινοβουλευτισμο?
Και ενταξει, αν οντως ενωνομασταν με τον Τιτο, θα ειχες δικιο. Τωρα ομως που αυτο δεν συνεβη, δεν μπορεις να ξερεις τι ΘΑ γινοταν. Παντως, υπηρχαν πολλων ειδων τασεις μεσα στο ανταρτικο και δεν ηταν ξεκαθαρισμενη η μορφη του πολιτευματος που θα ακολουθουσε.
Ε, τελικα φαγαμε 3 δεκαετιες ΧΟΥΝΤΑΣ και ηρεμησαμε (ουφ, ευτυχως που δεν πεσαμε στα χερια των κομμουνιστων, γιατι ηταν αντιδημοκρατες  :grin:)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγω το ΚΚΕ το χεζω
Ο Ζαχαριαδης ηταν ενα καθαρμα, το οποιο ενιωθε πιο πολυ σοβιετικος παρα Ελληνας. Αυτο δεν σημαινει πως η κυβερνηση του βουνου ηταν ελεγχομενη απο αυτον. Ομως το στρατιωτικο σκελος (μετεπειτα ΔΣΕ) ειναι φυσικο πως ελεγχοταν απο το ΚΚΕ, διοτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως το ΚΚΕ θα εφερνε οπλα απο τη Ρωσια.

Φυσικη εξελιξη ηταν η ενωση με τον Τιτο γιατι πολυ απλα οι δυο χωρες ειχαν διαγραψει ακριβως την ιδια πορεια κατα τον πολεμο με τους Γερμανους. Κι υπηρχαν οι ιδιες συνθηκες- ιδεολογικα και στρατιωτικα. Αν εκανε καμια κατεβασια ο Τιτο, ο Μελιγαλας θα σου φαινοτανε τωρα νηπαγωγειο
Και φυσικα, οι Αγγλοι κι οι Αμερικανοι θα φευγανε με ελαφρα αλματακια φοβισμενης πουτανας (εδω κοντευαν να φυγουν και χωρις Τιτο)

Εγω δεν ειπα οτι η κυβερνηση του βουνου ηταν κεντρωα. Ομως σιγουρα δεν ηταν κομμουνιστικη
Και ενταξει, αν οντως ενωνομασταν με τον Τιτο, θα ειχες δικιο. Τωρα ομως που αυτο δεν συνεβη, δεν μπορεις να ξερεις τι ΘΑ γινοταν. Παντως, υπηρχαν πολλων ειδων τασεις μεσα στο ανταρτικο και δεν ηταν ξεκαθαρισμενη η μορφη του πολιτευματος που θα ακολουθουσε.
Ε, τελικα φαγαμε 3 δεκαετιες ΧΟΥΝΤΑΣ και ηρεμησαμε (ουφ, ευτυχως που δεν πεσαμε στα χερια των κομμουνιστων, γιατι ηταν αντιδημοκρατες  :grin:)
Βαλκανική ένωση σοσιαλιστικών κρατών ήταν το πλάνο.

Ελλάδα-Βουλγαρία-Ρουμανία-Αλβανία.

Γι'αυτό κ η στάση του ΚΚΕ στο μακεδονικό...η συμμαχία με Βούλγαρους κτλ.

Ο δε Τίτο τελικά έκοψε τον ανεφοδιασμό σαν καλή πουτάνα....την έπαθε το αντάρτικο κ ο Στάλιν φυσικά όπως πριν έτσι κ μετά έγραψε το ΚΚΕ στ'αρχίδια του.

Αποτέλεσμα 3 δεκαετίες χούντα όπως λες.

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εγω το ΚΚΕ το χεζω

Ε, τελικα φαγαμε 3 δεκαετιες ΧΟΥΝΤΑΣ και ηρεμησαμε (ουφ, ευτυχως που δεν πεσαμε στα χερια των κομμουνιστων, γιατι ηταν αντιδημοκρατες  :grin:)

δε μου λες ρε φίλε?
σοβαρά τώρα...  :rolleyes:
τα αρχίδια σου τα έκοψες τελικά ή τα έχεις ακόμα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαιρετε
Ειχα παρατηρησει ανεκαθεν οτι οι ορχεις μου δεν ειναι ο ενας διπλα στον αλλον- χωρις αυτο να μου δημιουργει καποιο προβλημα ή καποια ενοχληση.
Απλα τον τελευταιο καιρο πονουσα λιγο οταν βαραγα καμια μαλακεια, και ξαναασχοληθηκα με το θεμα.
Παρατηρησα οτι, οχι μονο ειναι ο ενας πισω απο τον αλλο (και λιγο πλαγια φυσικα), αλλα ειναι και πιο βαθεια ο ενας απο τον αλλον.
Στο μυαλο μου ηρθε αυτοματα κι ενα αλλο δεδομενο: Οτι αν ειμαι για καποια ωρα ετοιμος να χυσω, και κρατιεμαι, νιωθω εναν εσωτερικο πονο προς την πλευρα του δευτερου ορχι, που βρισκεται πιο πισω και βαθυτερα. (Ασχετο με την παροδικη ενοχληση που ανεφερα πιο πανω, και η οποια μου εχει περασει πλεον... Αυτο το εχω πολλα χρονια και το θεωρουσα φυσικο, γιατι και φιλοι μου μου εχουν πει οτι αμα κρατιουνται πολυ ωρα για να μη χυσουν, νιωθουν εναν σχετικο πονο...)

Ερωτηση: Yπαρχει περιπτωση- για καποιο λογο- να μετακινηθει ο ενας ορχις ως προς τον αλλον? Γιατι ναι μεν παντα ετσι ητανε τ' αρχιδια μου, αλλα δεν εγγυωμαι οτι ηταν ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ (δεν ειχα ασχοληθει- και για να πω την αληθεια το κοιταξα μετα απο μια κουβεντα με φιλο μου φανταρο, που μου ειπε οτι οταν καταταχθηκε τους εξετασαν τ' αρχιδια και αν χωριζονται ευκρινως το ενα απο το αλλο)...
Ερωτηση 2: Ειναι φυσικο να ειναι πιο ευερεθιστο το ενα αρχιδι σε σχεση με το αλλο, βασει θεσης, ή αυτη την ενοχληση που ανεφερα (σε περιπτωσεις μακρας συγκρατησης εκσπερματωσης), θα επρεπε να την αναφερω σε γιατρο??

Σορρυ αν σας ζαλισα τα...αρχιδια, αλλα αν το θεμα δεν επιδεχεται ιατρικης γνωματευσης, θα προτιμουσα να μην μπω σε διαδικασια. Δηλαδη, θα προτιμουσα να μην μου πει ο γιατρος "Παντα ετσι ησουνα, ειναι δικο σου ανατομικο θεμα, τι με ρωτας τωρα εμενα?". Γι' αυτο και ρωταω αν υπαρχει περιπτωση καποιας μεταβολης/ μετακινησης ορχεως απο τη θεση του 
μάλλον έβαλες σκοπό να μας πρήξεις τα δικά μας ε?  :s&m_2:

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Βαλκανική ένωση σοσιαλιστικών κρατών ήταν το πλάνο.

Ελλάδα-Βουλγαρία-Ρουμανία-Αλβανία.

Γι'αυτό κ η στάση του ΚΚΕ στο μακεδονικό...η συμμαχία με Βούλγαρους κτλ.

Ο δε Τίτο τελικά έκοψε τον ανεφοδιασμό σαν καλή πουτάνα....την έπαθε το αντάρτικο κ ο Στάλιν φυσικά όπως πριν έτσι κ μετά έγραψε το ΚΚΕ στ'αρχίδια του.

Αποτέλεσμα 3 δεκαετίες χούντα όπως λες.
ευτυχώς που ήρθε τελικά η δημοκρατία το '81 και μπήκαμε στο ΔΝΤ.  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
τελικά κάνας μπάσταρδος απ αυτούς τιμωρήθηκε?
μπαααα!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
δε μου λες ρε φίλε?
σοβαρά τώρα...  :rolleyes:
τα αρχίδια σου τα έκοψες τελικά ή τα έχεις ακόμα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάλλον έβαλες σκοπό να μας πρήξεις τα δικά μας ε?  :s&m_2:

Eιναι πολυ εποικοδομητικο αυτο που κανεις
Συνεχισε ετσι

Τιμωρια δεν ξερω τι εννοεις... αλλα 4 δεκαετιες φασισμου ηταν νομιζω καλη ποινη. Για ολο το λαο

Επισης, να πω για τον pz οτι ο Τιτο δεν εφερε καμια ευθυνη για τη διακοπη σχεσεων με το ΔΣΕ
Η ευθυνη ηταν 100% του Ζαχαριαδη
(Και να σκεφτεις οτι αργοτερα δημιουργηθηκε ενας ολοκληρος πολιτικος χωρος, πολυπληθεστατος σε μελη και στελεχη (τα μ-λ, εκκε κλπ) που εφυγαν απο το ΚΚΕ επειδη αρνηθηκαν την αποσταλινοποιηση/ αποζαχαριοποιηση! Καλα κρασια  :jerking:)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Το 1946 πάντως στις βουλευτικές εκλογές δεν υπάρχει το κκε,μπορεί να δεις κ μόνος σου:

ρε τυπε διαβαζε λιγο καλυτερα.
απο το σαιτ που παρεθεσες.
ο ΕΑΜ και το ΚΚΕ κατήγγειλαν το πλαίσιο αυτό και υποστήριξαν την αποχή από τις εκλογές. Τη θέση αυτή εκμεταλλεύτηκε η συντηρητική παράταξη και οι κρατικές αρχές για να κλιμακώσουν το κλίμα τρομοκρατίας που ίσχυε, ενώ ο δεξιός τύπος κήρυττε πως «όσοι δεν ψηφίσουν θα τιμωρηθούν». [2] Η Δεξιά από την πλευρά της θεωρούσε ότι η αποχή του ΕΑΜ-ΚΚΕ ήταν μία προσπάθεια των τελευταίων να μην φανεί η μικρή εκλογική τους απήχηση

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Αυτα ηταν στρατηγικα λαθη του ΚΚΕ
Το θεμα ομως ειναι πως η δεξια κι ο George τακιμιασαν με τους Εβερτ και τα λοιπα κατοχικα κατακαθια
ΝΑΙ ή ΟΥ?
(Ε, κυριε Αλεξ?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom