Νέα

Ελένη-παιδομάζωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heinz W Guderian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 915
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αντιθέτως οι άλλοι υπήρξαν πιο άνθρωποι ρε παιδί μου....ασελγούσαν μέχρι σε πτώματα:

velouxiotis_3.jpg

Και τώρα θα πεις πως καλά του κάνανε του συγκεκριμένου,σωστά;;;

ποιος τον σκότωσε αυτόν ρε αγράμματε??

είσαι χαζός, είσαι αγράμματος...δεν σε μαζεύουν στο κόμμα?
τους εκθέτεις βλάκα!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

τους εκθέτεις βλάκα!
Βρε μαλάκα...ΗΛΙΘΙΕ-ΣΤΟΥΡΝΕ!!!

Έγραψα ότι τον σκότωσαν;;;

Ότι έπεσαν πάνω στο πτώμα του σαν τα κοράκια ΕΓΡΑΨΑ!!!

ΟΡΝΙΑ,ΚΟΡΑΚΙΑ Κ ΥΑΙΝΕΣ δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κατ' αρχας εσυ στην αρχη αμφισβητησες ΓΕΝΙΚΑ τη χρηση Ναπαλμ! Αρα, εκανες λαθος...
Οσο για τα χωρια... Εγω δεν ειπα οτι τις ριχνανε μεσα. Ομως οταν γινεται πολεμος ειναι λογικο τα χωρια να πληττονται

Σορρυ κιολας, αλλα για να καταλαβω το σκεπτικο σου:
Λες οτι οι ανταρτες παιρνανε παιδια με προοπτικη τη χρησιμοποιηση τους ως στρατιωτες μετα απο 20 χρονια (σε ενα γεωστρατηγικο παιχνιδι με ρευστοτητα ωρων). Κι οτι ηταν το ιδιο με τους Τουρκους
Λες, επισης, οτι οι ανταρτες ηταν σχιζοφρενεις που σκοτωναν ΑΘΩΟΥΣ Ελληνες κατα εκατονταδες επειδη ετσι τους καβλωσε! Και μαλιστα καταληγεις με ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ. Ε, εγω λοιπον πιστευω οτι οι ανταρτες δεν ηταν καθολου ψυχοπαθεις. Καποιοι ΑΛΛΟΙ περιεφεραν κομμενα κεφαλια στις πλατειες, και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ με το κομματι

Τελικα, θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα (σσ προγραφοντα): Πολυ Γωργαλα διαβαζεις!!!
Δεν ηταν σχιζοφρενεις φυσικα.
Πρακτορες και προδοτες ηταν, που θελαν να παραδωσουν την Ελλαδα στα αφεντικα τους.
Οσο για τα κομμενα κεφαλια των αρχιδολοφονων, λυπαμαι, αλλά μαλλον η οργη απο τους συγγενεις των αθώων σφαγμενων στο βωμο του Σοβιετ δεν ελεγχοταν εκεινη την εποχη.
Α και κατι αλλο. Δεν γινοταν "πολεμος". Μια συμμορια υπηρχε, που μαχοταν τη νομιμη κυβερνηση της χωρας. Και μαλιστα η συμμορια αυτη συνεργαζοταν πρακτοριλιδικα με ξενα κρατη στα βορεια συνορα μας.
Θα μου πει κανενας γιατι ο ΔΣΕ εσφαξε 400 ατομα στη Ναουσα το 1949? ΜΠΟΡΕΙΤΕ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ηταν σχιζοφρενεις φυσικα.
Πρακτορες και προδοτες ηταν, που θελαν να παραδωσουν την Ελλαδα στα αφεντικα τους.
Οσο για τα κομμενα κεφαλια των αρχιδολοφονων, λυπαμαι, αλλά μαλλον η οργη απο τους συγγενεις των αθώων σφαγμενων στο βωμο του Σοβιετ δεν ελεγχοταν εκεινη την εποχη.
Α και κατι αλλο. Δεν γινοταν "πολεμος". Μια συμμορια υπηρχε, που μαχοταν τη νομιμη κυβερνηση της χωρας. Και μαλιστα η συμμορια αυτη συνεργαζοταν πρακτοριλιδικα με ξενα κρατη στα βορεια συνορα μας.
Θα μου πει κανενας γιατι ο ΔΣΕ εσφαξε 400 ατομα στη Ναουσα το 1949? ΜΠΟΡΕΙΤΕ?
Άλεξ περιμένω κριτική για την ασέλγεια επί πτωμάτων...

Πώς την βρίσκεις την πράξη....τι φανερώνει για το ήθος αυτών που το διαπράττουν;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η εικόνα δείχνει δεξιούς να σκοτώνουν τον Βελουχιώτη;;;

Τί δείχνει η εικόνα;;;
Η εικονα δειχνει μια θλιβερη πραγματικοτητα.
Οτι οποιος σπερνει ανεμους, θεριζει θυελλες.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

τους εκθέτεις βλάκα!

Υποθετω πως δεν θα κανεις μονο ρητορικα ερωτηματα
Καποια στιγμη θα μας πεις εσυ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ!

Αλεξ, κι εσυ με κουρασες με τα ρητοτικα ερωτηματα
Αν εισαι απο τη Ναουσα, και ο παππους σου ηταν γερμανοτσολιας ΧΑΙΡΟΜΑΙ που τον εσφαξαν! Αν δεν ηταν, λυπαμαι, αλλα ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ οτι ενω ηταν αθωος τον φαγανε
Τελικα, θα μας πεις κι εσυ ΓΙΑΤΙ τους σφαξανε?

(Btw...Συμμορια 200 χιλιαδων ανθρωπων δεν εχω ξανακουσει)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Άλεξ περιμένω κριτική για την ασέλγεια επί πτωμάτων...

Πώς την βρίσκεις την πράξη....τι φανερώνει για το ήθος αυτών που το διαπράττουν;;;
Εχω απαντησει.
Λυπηρό. Αλλά:
Ειναι τουλαχιστον αστειο να καταδικαζεται η αγανακτηση εναντιον αυτου που ματοκυλησε εναν ολοκληρο λαο.

Τον μουσολινι που τον κρεμασανε αναποδα, μαλλον το καταδικαζεις κι αυτο ε?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.433
Πόντοι
786
Αρα μενουμε εκει.
Ειναι ενοχοι και τελος.

Δέν είναι τόσο απλό. Καταπιέστηκαν ισχυρά στήν πολιτική νομή μετά τό ΒΠΠ καί προκλήθηκαν-διώχθηκαν προληπτικά. Γάμησε τους τώρα, δέν έχουν νόημα τά εμφυλιακά σήμερα. Ποτέ δέν τούς πήγαινα γιατί ήταν θρησκόληπτοι αλλά καί οί άλλοι ήταν Ο.Φ.Α. καί τσιφλικάρανε. Γαμήσανε τήν χώρα αυτοί οί δύο ενώ οί Ιταλοί καί όλοι οί άλλοι τά βρήκανε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η εικονα δειχνει μια θλιβερη πραγματικοτητα.
Οτι οποιος σπερνει ανεμους, θεριζει θυελλες.
Εχω απαντησει.
Λυπηρό. Αλλά:
Ειναι τουλαχιστον αστειο να καταδικαζεται η αγανακτηση εναντιον αυτου που ματοκυλησε εναν ολοκληρο λαο.

Τον μουσολινι που τον κρεμασανε αναποδα, μαλλον το καταδικαζεις κι αυτο ε?
Ε ήμουν σίγουρος... :2funny: :2funny:

edit: ο συμψηφισμός σου άκυρος...το πτώμα του Μουσολίνι δεν το λεηλάτησαν.

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Βρε μαλάκα...ΗΛΙΘΙΕ-ΣΤΟΥΡΝΕ!!!

Έγραψα ότι τον σκότωσαν;;;

Ότι έπεσαν πάνω στο πτώμα του σαν τα κοράκια ΕΓΡΑΨΑ!!!

ΟΡΝΙΑ,ΚΟΡΑΚΙΑ Κ ΥΑΙΝΕΣ δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!

όταν παραθέτεις το κεφάλι του Βελουχιώτη σ αυτό το ποστ
Οι σφαιρες δεν ειχαν εφευρεθει?
Γι αυτο προτιμουντο τα τσεκουρια στον αυχενα και οι κατσαβιδιές στην καρδια?
σημαίνει ότι οι συνειρμοί σου δεν έχουν και την ορθότερη λειτουργία!

κατά τα λοιπά στουρνάρι και ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι!
το λένε όλοι εδώ μέσα, το αντιλήφθηκα και γω μόλις διάβασα 2-3 ποστ σου! δε χρειάζεται πιο πολλά για να καταλάβει κάποιος!

οπότε θα σου συνιστούσα να μην πετάγεσαι σε όλα τα θρεντ να απαντήσεις σε όλα τα ποστ!
οι πιο πολλές απαντήσεις σου ηλίθιες είναι!

άντε σάλτα από καμιά ταράτσα μπας και γλιτώσουμε από σένα!: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Αν εισαι απο τη Ναουσα, και ο παππους σου ηταν γερμανοτσολιας ΧΑΙΡΟΜΑΙ που τον εσφαξαν! Αν δεν ηταν, λυπαμαι, αλλα ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ οτι ενω ηταν αθωος τον φαγανε

Αν κουραστηκες, εχεις την επιλογη να πας για υπνο.
400 γερμανοτσολιαδες ειχε η Ναουσα?
Αρα καλα τους εκαναν δηλαδη?
Γερμανοτσολιαδες 5 χρονια μετα την αναχωρηση των Γερμανων?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω απαντησα γιατι τους σφαξανε.
Γιατι ηταν αιμοδιψη τερατα και θελανε να τρομοκρατουν την υπαιθρο.
Οσο για τον Βελουχιωτη, ειναι γνωστο οτι αυτοκτονησε.
Κι αν δεν προλαβαινε, θα τον ετρωγαν οι δικοι του.
Ειναι γνωστο τι ελεγε ο Ριζοσπαστης εκεινη την εποχη. "Ούτε νερο στον προδοτη".

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όταν παραθέτεις το κεφάλι του Βελουχιώτη σ αυτό το ποστσημαίνει ότι οι συνειρμοί σου δεν έχουν και την ορθότερη λειτουργία!

κατά τα λοιπά στουρνάρι και ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι!
το λένε όλοι εδώ μέσα, το αντιλήφθηκα και γω μόλις διάβασα 2-3 ποστ σου! δε χρειάζεται πιο πολλά για να καταλάβει κάποιος!

οπότε θα σου συνιστούσα να μην πετάγεσαι σε όλα τα θρεντ να απαντήσεις σε όλα τα ποστ!
οι πιο πολλές απαντήσεις σου ηλίθιες είναι!

άντε σάλτα από καμιά ταράτσα μπας και γλιτώσουμε από σένα!: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπόν ηλίθιε θα εξηγήσω το συλλογισμό μου...μου λέει ο άλεξ για έναν επώδυνο θάνατο και του απαντώ με μια λεηλασία πτώματος.

Τα οποία πτώματα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΟΡΝΙΑ Κ ΥΑΙΝΕΣ δεν τα σέβονται...τα πιο σιχαμένα πλάσματα.

Στην αρχαιότητα πάντα με το τέλος μιας μάχης μάζευε ο καθένας τους νεκρούς του κ τους τιμούσε...σέβονταν ο καθένας το θάνατο του αλλουνού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λοιπόν ηλίθιε θα εξηγήσω το συλλογισμό μου...μου λέει ο άλεξ για έναν επώδυνο θάνατο και του απαντώ με μια λεηλασία πτώματος.

Τα οποία πτώματα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΟΡΝΙΑ Κ ΥΑΙΝΕΣ δεν τα σέβονται...τα πιο σιχαμένα πλάσματα.

Στην αρχαιότητα πάντα με το τέλος μιας μάχης μάζευε ο καθένας τους νεκρούς του κ τους τιμούσε...σέβονταν ο καθένας το θάνατο του αλλουνού.
Αρα να υποθεσω, οτι ειναι σιχαμερη και καταδικαστεα πραξη η ριψη πτωματων σε...πηγαδες?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Μιας και θελετε μια χωρα-προτεκτορατο με δωσλογους στην εξουσια, καλα κανετε κι ειστε εναντιον του ΕΑΜ και γενικα της αριστερας
Η αριστερα ειναι μια περηφανη και τιμημενη παραταξη, που φυσικα καμια σχεση δεν εχει με τους πρασινους συνδικαλιστες και τους Τσοχατζοπουλους.
Οπως πχ ο Μιχαλολιακος δεν εχει καμια σχεση με τον πατριωτισμο, ασχετα με το τι δηλωνει

Οσοι αποκαλειτε το ΕΑΜ πρακτορες κλπ... αφενος ειναι προφανες οτι δεν εχετε επιχειρηματα, αφετερου ειναι προφανες ποσο περιορισμενου πολιτικου ευρους βιβλιογραφια εχετε διαβασει στη ζωη σας
(και την καταπιατε αμαηστη)

ΥΓ Επειδη μολις τωρα ειδα και το επομενο μηνυμα σου: Οπως ειναι προφανες οτι η Ναουσα δεν ειχε 400 γερμανοτσολιαδες, ετσι ειναι προφανες οτι αυτους που καθαρισαν οι ανταρτες, δεν τους καθαρισαν για πλακα... Πχ κι ο Μελιγαλας δεν ειχε 500 δωσιλογους, αλλα εκει ηταν μαζεμενοι ολοι οι αρχιδωσιλογοι ολης της Ν. Ελλαδας

OP
OP
Heinz W Guderian

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16

τι λες βρε κόπανε?  :2funny: :2funny:
μιλάς τόση ώρα και θες να σου πω εγώ ποιος τον σκότωσε?
διάβασε και λίγο...

αλλά ξέχασα, δεν σου σρέσει το σχολείο!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγω αντιθετα, που ηθελα να μαθω γραμματα και δεν με αφηναν, ΜΙΣΩ το σχολειο. Μισω τα δεκαπενταμελη, τους δασκαλους, την πρωινη προσευχη, το υποχρεωτικο μαθημα των θρησκευτικων, τα "απροειδοποιητα" τεστ βιολογιας, τον ακροδεξιο γυμναστη που την ειχε δει Ραμπο, την υστερικη φιλολογο που ουρλιαζε επειδη δεν την γαμαγε ο αντρας της στο σπιτι...
Αυτη ειναι η διαφορα μας.

ρε όλοι οι αριστεροί ψυχάκηδες εδώ μαζεύτηκαν σήμερα?
ή δεν υπάρχουν αριστεροί που να μην είναι ψυχάκηδες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αρα να υποθεσω, οτι ειναι σιχαμερη και καταδικαστεα πραξη η ριψη πτωματων σε...πηγαδες?
Μαζικός τάφος.

Δεν μιλάμε για λεηλασία πτωμάτων...δεν πήρανε τα πτώματα να τα κάνουνε περιφορά,ούτε τα κρεμάσανε από τις σέλες αλόγων τα κεφάλια να φαίνονται.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω πως ΧΑΙΡΟΜΑΙ για ο,τι ακριβως συνεβη στους δωσιλογους (ασχετως του τροπου και του "τακτ"), οπως επισης να συνηγορησω σ' αυτο που λεει ο αλλος
Οι ανταρτες ποτε δεν κανιβαλιζαν πτωματα, αντιθετα με τους ταγματαλιτες που ηταν καθιζηματα ολων των τοπικων κοινωνιων (σαν τη σημερινη ΧΑ)

Καλα, ο αλλος ειναι στον κοσμο του

Εγω δεν ειπα πως ο Αρης ΔΕΝ αυτοκτονησε! Οταν ομως εισαι περικυκλωμενος και ξερεις πως θα σε ξεκωλιασουν, η αυτοκτονια= δολοφονια
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις???

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άλεξ έχασες με την εκτέλεση του Μουσολίνι,έχασες με την πηγάδα του Μελιγαλά...έλα κάνε ακόμα μια προσπάθεια για συμψηφισμό... :dancing:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μιας και θελετε μια χωρα-προτεκτορατο με δωσλογους στην εξουσια, καλα κανετε κι ειστε εναντιον του ΕΑΜ και γενικα της αριστερας
Η αριστερα ειναι μια περηφανη και τιμημενη παραταξη, που φυσικα καμια σχεση δεν εχει με τους πρασινους συνδικαλιστες και τους Τσοχατζοπουλους.
Οπως πχ ο Μιχαλολιακος δεν εχει καμια σχεση με τον πατριωτισμο, ασχετα με το τι δηλωνει

Οσοι αποκαλειτε το ΕΑΜ πρακτορες κλπ... αφενος ειναι προφανες οτι δεν εχετε επιχειρηματα, αφετερου ειναι προφανες ποσο περιορισμενου πολιτικου ευρους βιβλιογραφια εχετε διαβασει στη ζωη σας
(και την καταπιατε αμαηστη)

ΥΓ Επειδη μολις τωρα ειδα και το επομενο μηνυμα σου: Οπως ειναι προφανες οτι η Ναουσα δεν ειχε 400 γερμανοτσολιαδες, ετσι ειναι προφανες οτι αυτους που καθαρισαν οι ανταρτες, δεν τους καθαρισαν για πλακα... Πχ κι ο Μελιγαλας δεν ειχε 500 δωσιλογους, αλλα εκει ηταν μαζεμενοι ολοι οι αρχιδωσιλογοι ολης της Ν. Ελλαδας
Ε τωρα συγνωμη, αλλά δεν ειναι προκλητικο να λεμε οτι το...ΕΑΜ ηθελε χωρα ανεξαρτητη, και η νομιμη κυβερνηση...προτεκτορατο?
Ε ενταξει, ελεος δηλαδη. Οι σταλινισκοι που δεν ανεπνεαν αν δεν επαιρναν αδεια απο την ΕΣΣΔ, εχουν την παραμικρη νομιμοποιηση να λενε οτι η αλλη πλευρα θα εκανε την Ελλαδα...προτεκτορατο.
Τι να πω δηλαδη. Ενταξει. Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις. Μπροστα στην απολυτη αγνοια και αρνηση, δεν εχει νοημα καμια συζητηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom