pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η εικόνα δείχνει δεξιούς να σκοτώνουν τον Βελουχιώτη;;;Οι δεξιοι σκοτωσαν τον Βελουχιωτη?
Τί δείχνει η εικόνα;;;
Η εικόνα δείχνει δεξιούς να σκοτώνουν τον Βελουχιώτη;;;Οι δεξιοι σκοτωσαν τον Βελουχιωτη?
Αντιθέτως οι άλλοι υπήρξαν πιο άνθρωποι ρε παιδί μου....ασελγούσαν μέχρι σε πτώματα:
Και τώρα θα πεις πως καλά του κάνανε του συγκεκριμένου,σωστά;;;
Βρε μαλάκα...ΗΛΙΘΙΕ-ΣΤΟΥΡΝΕ!!!ποιος τον σκότωσε αυτόν ρε αγράμματε??
είσαι χαζός, είσαι αγράμματος...δεν σε μαζεύουν στο κόμμα?
τους εκθέτεις βλάκα!
Δεν ηταν σχιζοφρενεις φυσικα.Κατ' αρχας εσυ στην αρχη αμφισβητησες ΓΕΝΙΚΑ τη χρηση Ναπαλμ! Αρα, εκανες λαθος...
Οσο για τα χωρια... Εγω δεν ειπα οτι τις ριχνανε μεσα. Ομως οταν γινεται πολεμος ειναι λογικο τα χωρια να πληττονται
Σορρυ κιολας, αλλα για να καταλαβω το σκεπτικο σου:
Λες οτι οι ανταρτες παιρνανε παιδια με προοπτικη τη χρησιμοποιηση τους ως στρατιωτες μετα απο 20 χρονια (σε ενα γεωστρατηγικο παιχνιδι με ρευστοτητα ωρων). Κι οτι ηταν το ιδιο με τους Τουρκους
Λες, επισης, οτι οι ανταρτες ηταν σχιζοφρενεις που σκοτωναν ΑΘΩΟΥΣ Ελληνες κατα εκατονταδες επειδη ετσι τους καβλωσε! Και μαλιστα καταληγεις με ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ. Ε, εγω λοιπον πιστευω οτι οι ανταρτες δεν ηταν καθολου ψυχοπαθεις. Καποιοι ΑΛΛΟΙ περιεφεραν κομμενα κεφαλια στις πλατειες, και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ με το κομματι
Τελικα, θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα (σσ προγραφοντα): Πολυ Γωργαλα διαβαζεις!!!
Άλεξ περιμένω κριτική για την ασέλγεια επί πτωμάτων...Δεν ηταν σχιζοφρενεις φυσικα.
Πρακτορες και προδοτες ηταν, που θελαν να παραδωσουν την Ελλαδα στα αφεντικα τους.
Οσο για τα κομμενα κεφαλια των αρχιδολοφονων, λυπαμαι, αλλά μαλλον η οργη απο τους συγγενεις των αθώων σφαγμενων στο βωμο του Σοβιετ δεν ελεγχοταν εκεινη την εποχη.
Α και κατι αλλο. Δεν γινοταν "πολεμος". Μια συμμορια υπηρχε, που μαχοταν τη νομιμη κυβερνηση της χωρας. Και μαλιστα η συμμορια αυτη συνεργαζοταν πρακτοριλιδικα με ξενα κρατη στα βορεια συνορα μας.
Θα μου πει κανενας γιατι ο ΔΣΕ εσφαξε 400 ατομα στη Ναουσα το 1949? ΜΠΟΡΕΙΤΕ?
Η εικονα δειχνει μια θλιβερη πραγματικοτητα.Η εικόνα δείχνει δεξιούς να σκοτώνουν τον Βελουχιώτη;;;
Τί δείχνει η εικόνα;;;
ποιος τον σκότωσε αυτόν ρε αγράμματε??
είσαι χαζός, είσαι αγράμματος...δεν σε μαζεύουν στο κόμμα?
τους εκθέτεις βλάκα!
Εχω απαντησει.Άλεξ περιμένω κριτική για την ασέλγεια επί πτωμάτων...
Πώς την βρίσκεις την πράξη....τι φανερώνει για το ήθος αυτών που το διαπράττουν;;;
Αρα μενουμε εκει.
Ειναι ενοχοι και τελος.
Η εικονα δειχνει μια θλιβερη πραγματικοτητα.
Οτι οποιος σπερνει ανεμους, θεριζει θυελλες.
Ε ήμουν σίγουρος...Εχω απαντησει.
Λυπηρό. Αλλά:
Ειναι τουλαχιστον αστειο να καταδικαζεται η αγανακτηση εναντιον αυτου που ματοκυλησε εναν ολοκληρο λαο.
Τον μουσολινι που τον κρεμασανε αναποδα, μαλλον το καταδικαζεις κι αυτο ε?
Βρε μαλάκα...ΗΛΙΘΙΕ-ΣΤΟΥΡΝΕ!!!
Έγραψα ότι τον σκότωσαν;;;
Ότι έπεσαν πάνω στο πτώμα του σαν τα κοράκια ΕΓΡΑΨΑ!!!
ΟΡΝΙΑ,ΚΟΡΑΚΙΑ Κ ΥΑΙΝΕΣ δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!
σημαίνει ότι οι συνειρμοί σου δεν έχουν και την ορθότερη λειτουργία!Οι σφαιρες δεν ειχαν εφευρεθει?
Γι αυτο προτιμουντο τα τσεκουρια στον αυχενα και οι κατσαβιδιές στην καρδια?
Αν κουραστηκες, εχεις την επιλογη να πας για υπνο.Υποθετω πως δεν θα κανεις μονο ρητορικα ερωτηματα
Καποια στιγμη θα μας πεις εσυ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ!
Αλεξ, κι εσυ με κουρασες με τα ρητοτικα ερωτηματα
Αν εισαι απο τη Ναουσα, και ο παππους σου ηταν γερμανοτσολιας ΧΑΙΡΟΜΑΙ που τον εσφαξαν! Αν δεν ηταν, λυπαμαι, αλλα ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ οτι ενω ηταν αθωος τον φαγανε
Τελικα, θα μας πεις κι εσυ ΓΙΑΤΙ τους σφαξανε?
(Btw...Συμμορια 200 χιλιαδων ανθρωπων δεν εχω ξανακουσει)
Λοιπόν ηλίθιε θα εξηγήσω το συλλογισμό μου...μου λέει ο άλεξ για έναν επώδυνο θάνατο και του απαντώ με μια λεηλασία πτώματος.όταν παραθέτεις το κεφάλι του Βελουχιώτη σ αυτό το ποστσημαίνει ότι οι συνειρμοί σου δεν έχουν και την ορθότερη λειτουργία!
κατά τα λοιπά στουρνάρι και ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι!
το λένε όλοι εδώ μέσα, το αντιλήφθηκα και γω μόλις διάβασα 2-3 ποστ σου! δε χρειάζεται πιο πολλά για να καταλάβει κάποιος!
οπότε θα σου συνιστούσα να μην πετάγεσαι σε όλα τα θρεντ να απαντήσεις σε όλα τα ποστ!
οι πιο πολλές απαντήσεις σου ηλίθιες είναι!
άντε σάλτα από καμιά ταράτσα μπας και γλιτώσουμε από σένα!:
Αρα να υποθεσω, οτι ειναι σιχαμερη και καταδικαστεα πραξη η ριψη πτωματων σε...πηγαδες?Λοιπόν ηλίθιε θα εξηγήσω το συλλογισμό μου...μου λέει ο άλεξ για έναν επώδυνο θάνατο και του απαντώ με μια λεηλασία πτώματος.
Τα οποία πτώματα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΟΡΝΙΑ Κ ΥΑΙΝΕΣ δεν τα σέβονται...τα πιο σιχαμένα πλάσματα.
Στην αρχαιότητα πάντα με το τέλος μιας μάχης μάζευε ο καθένας τους νεκρούς του κ τους τιμούσε...σέβονταν ο καθένας το θάνατο του αλλουνού.
τι λες βρε κόπανε?Υποθετω πως δεν θα κανεις μονο ρητορικα ερωτηματα
Καποια στιγμη θα μας πεις εσυ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ!
Αλεξ, κι εσυ με κουρασες με τα ρητοτικα ερωτηματα
Αν εισαι απο τη Ναουσα, και ο παππους σου ηταν γερμανοτσολιας ΧΑΙΡΟΜΑΙ που τον εσφαξαν! Αν δεν ηταν, λυπαμαι, αλλα ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ οτι ενω ηταν αθωος τον φαγανε
Τελικα, θα μας πεις κι εσυ ΓΙΑΤΙ τους σφαξανε?
(Btw...Συμμορια 200 χιλιαδων ανθρωπων δεν εχω ξανακουσει)
Εγω αντιθετα, που ηθελα να μαθω γραμματα και δεν με αφηναν, ΜΙΣΩ το σχολειο. Μισω τα δεκαπενταμελη, τους δασκαλους, την πρωινη προσευχη, το υποχρεωτικο μαθημα των θρησκευτικων, τα "απροειδοποιητα" τεστ βιολογιας, τον ακροδεξιο γυμναστη που την ειχε δει Ραμπο, την υστερικη φιλολογο που ουρλιαζε επειδη δεν την γαμαγε ο αντρας της στο σπιτι...
Αυτη ειναι η διαφορα μας.
Μαζικός τάφος.Αρα να υποθεσω, οτι ειναι σιχαμερη και καταδικαστεα πραξη η ριψη πτωματων σε...πηγαδες?
Αρα να υποθεσω, οτι ειναι σιχαμερη και καταδικαστεα πραξη η ριψη πτωματων σε...πηγαδες?
Ε τωρα συγνωμη, αλλά δεν ειναι προκλητικο να λεμε οτι το...ΕΑΜ ηθελε χωρα ανεξαρτητη, και η νομιμη κυβερνηση...προτεκτορατο?Μιας και θελετε μια χωρα-προτεκτορατο με δωσλογους στην εξουσια, καλα κανετε κι ειστε εναντιον του ΕΑΜ και γενικα της αριστερας
Η αριστερα ειναι μια περηφανη και τιμημενη παραταξη, που φυσικα καμια σχεση δεν εχει με τους πρασινους συνδικαλιστες και τους Τσοχατζοπουλους.
Οπως πχ ο Μιχαλολιακος δεν εχει καμια σχεση με τον πατριωτισμο, ασχετα με το τι δηλωνει
Οσοι αποκαλειτε το ΕΑΜ πρακτορες κλπ... αφενος ειναι προφανες οτι δεν εχετε επιχειρηματα, αφετερου ειναι προφανες ποσο περιορισμενου πολιτικου ευρους βιβλιογραφια εχετε διαβασει στη ζωη σας
(και την καταπιατε αμαηστη)
ΥΓ Επειδη μολις τωρα ειδα και το επομενο μηνυμα σου: Οπως ειναι προφανες οτι η Ναουσα δεν ειχε 400 γερμανοτσολιαδες, ετσι ειναι προφανες οτι αυτους που καθαρισαν οι ανταρτες, δεν τους καθαρισαν για πλακα... Πχ κι ο Μελιγαλας δεν ειχε 500 δωσιλογους, αλλα εκει ηταν μαζεμενοι ολοι οι αρχιδωσιλογοι ολης της Ν. Ελλαδας