........τί καλύτερο απο το να κάνεις <μάθημα> τη Βέλβω στο ........κελλάρι .....για το καλό κρασίαν δεν είσαι του νάσιοναλ τζεογκράφικ φαντάζομαι δεν έχει κάτι άλλο εκεί γύρω
και ρίγανη μπορείς να μαζεψεις
........τί καλύτερο απο το να κάνεις <μάθημα> τη Βέλβω στο ........κελλάρι .....για το καλό κρασίαν δεν είσαι του νάσιοναλ τζεογκράφικ φαντάζομαι δεν έχει κάτι άλλο εκεί γύρω
αν δεν είσαι του νάσιοναλ τζεογκράφικ φαντάζομαι δεν έχει κάτι άλλο εκεί γύρω
πάνω που λες ότι έχεις μάθει όλη την ορολογία του πορνόΈγω ήθελα να κάνω τρέκκινγκ εκεί στα δασάκια, αλλά με απέτρεψαν γιατί έχει πολλούς λαθραίους που κρύβονται εκεί κι επίσης πήγαμε σε εποχή γουρουνοκυνηγιού και μου λένε θα σε βρει κανά σκάγι.
ΤΙΓΚΑ στους κυνηγούς μιλάμε.
Αλλά έχει ένα υπέροχο λαογραφικό μουσείο, άπειρα παλιά νομίσματα, είναι καλός ο κόσμος εκεί και όμορφα κτίρια.
πάνω που λες ότι έχεις μάθει όλη την ορολογία του πορνό
είχε τουρισμό δηλαδή? έλληνες φαντάζομαι
Πολύ αξιόπιστες και αντικειμενικές οι πηγές σου καθώς και οι συντάκτες αυτών. Είναι σαν να κάνω και εγώ αφιέρωμα στον Χίτλερ και να παίρνω ως πηγή το σάιτ του NPD.Το παιδομάζωμα και ποιοι φοβούνται την αλήθεια
Συγγραφείς: Δημήτρης Σέρβος
Θέμα: Πολιτικές επιστήμες
Εκδότης: Σύγχρονη Εποχή
Σελίδες: 346
ISBN: 9789602248782
Ημ. Έκδοσης: 01/02/2001
Περιγραφή:
Στο βιβλίο παρουσιάζονται ιστορικά και φωτογραφικά στοιχεία καθώς και γραπτές μαρτυρίες, που φωτίζουν σκοτεινές πλευρές της νεότερης ιστορίας μας. Αποκαλύπτεται το έγκλημα που διαπράχτηκε σε βάρος των παιδιών της Πατρίδας μας.
Πρόκειται στην αρχή, για το «μάντρωμα» απ τη βασιλομεταξική δικτατορία της 4ης Αυγούστου 1946 της ελληνικής νεολαίας στη φασιστική Εθνική Οργάνωση Νεολαίας (ΕΟΝ), τις μεθόδους που εφαρμόστηκαν και τους τρόπους αντίδρασης κι αντίστασης της νεολαίας απέναντι στο φασιστικό καθεστώς.
Ακολουθεί το μεγάλο έγκλημα του παιδομαζώματος απ τη χιτλερίδα Φρειδερίκη. Η αρπαγή των παιδιών απ τα χωριά της Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου κλπ., η αγοραπωλησία βρεφών, ο εγκλεισμός 55.000 αγοριών και κοριτσιών σε αναμορφωτήρια-φυλακές, ήταν σχέδιο που καταστρώθηκε στα ανάκτορα της Ηρώδου Αττικού με την ενεργό συμμετοχή Αμερικανών αξιωματούχων.
Μπορητε να το διαβασεται δωραιαν εδω
Πολύ αξιόπιστες και αντικειμενικές οι πηγές σου καθώς και οι συντάκτες αυτών. Είναι σαν να κάνω και εγώ αφιέρωμα στον Χίτλερ και να παίρνω ως πηγή το σάιτ του NPD.
Για να μην πλατιάζουμε και κουράζουμε τον κόσμο με ολόκληρα κατεβατά , οι κομμουνιστές απήγαγαν από τις οικογένειές τους επισήμως (σύμφωνα με τις αναζητήσεις των γονιών τους στον Ερυθρό Σταυρό) περίπου 28000 παιδιά. Μετά το τέλος του εμφυλίου και παρόλο που το ζήτημα είχε λυθεί ο στάλιν αρνιόταν κάθε περίπτωση επιστροφής των.
Μόνο αφού ψόφησε, ο διάδοχος του Χρούτσεφ που στα πλαίσια του ψυχρού πολέμου θέλησε να προσεγγίσει την Ελλάδα με ένα άλλο τρόπο αποφάσισε την επιστροφή 500 παιδιών. Επέστρεψαν με δύο πλοία το 1957. Τα πρώτα 250 με το πλοίο «Αλφειός» στις 4/6/1957 και τα υπόλοιπα με το πλοίο «Τέτη» στις 13//8/57. Επειδή βέβαια δεν είχε τα «αποτελέσματα» που περίμενε σταμάτησε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια για αυτό το θέμα.
Πολύ αξιόπιστες και αντικειμενικές οι πηγές σου καθώς και οι συντάκτες αυτών. Είναι σαν να κάνω και εγώ αφιέρωμα στον Χίτλερ και να παίρνω ως πηγή το σάιτ του NPD.
Για να μην πλατιάζουμε και κουράζουμε τον κόσμο με ολόκληρα κατεβατά , οι κομμουνιστές απήγαγαν από τις οικογένειές τους επισήμως (σύμφωνα με τις αναζητήσεις των γονιών τους στον Ερυθρό Σταυρό) περίπου 28000 παιδιά. Μετά το τέλος του εμφυλίου και παρόλο που το ζήτημα είχε λυθεί ο στάλιν αρνιόταν κάθε περίπτωση επιστροφής των.
Μόνο αφού ψόφησε, ο διάδοχος του Χρούτσεφ που στα πλαίσια του ψυχρού πολέμου θέλησε να προσεγγίσει την Ελλάδα με ένα άλλο τρόπο αποφάσισε την επιστροφή 500 παιδιών. Επέστρεψαν με δύο πλοία το 1957. Τα πρώτα 250 με το πλοίο «Αλφειός» στις 4/6/1957 και τα υπόλοιπα με το πλοίο «Τέτη» στις 13//8/57. Επειδή βέβαια δεν είχε τα «αποτελέσματα» που περίμενε σταμάτησε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια για αυτό το θέμα.
hellas orthodoxy, hellinikes arvules κτλ.οι δικές σου "έγκυρες πηγές" ποιες είναι?
λιγότερο έγκυρες από ριζοσπάστη?hellas orthodoxy, hellinikes arvules κτλ.
Εγκυρότατες όλες.
Ο ριζοσπάστης πάντα βάζει πηγές...μπορεί να΄ναι όλες σχεδόν από την εποχή της Ε.Σ.Σ.Δ. αλλά δεν έχει σημασία,είναι πηγές.λιγότερο έγκυρες από ριζοσπάστη?
λιγότερο έγκυρες από ριζοσπάστη?
Ο ριζοσπάστης πάντα βάζει πηγές...μπορεί να΄ναι όλες σχεδόν από την εποχή της Ε.Σ.Σ.Δ. αλλά δεν έχει σημασία,είναι πηγές.
Εγω μολις ειδα οτι η Βελβυ συμφωνησε μαζι μου πριν λιγες ωρες.Ο ριζοσπάστης πάντα βάζει πηγές...μπορεί να΄ναι όλες σχεδόν από την εποχή της Ε.Σ.Σ.Δ. αλλά δεν έχει σημασία,είναι πηγές.
Πάει εσύ τελειώσες...σε χάνουμε...πολλαπλός οργασμός.Εγω μολις ειδα οτι η Βελβυ συμφωνησε μαζι μου πριν λιγες ωρες.
Ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια.
΄ante και στα δικά μας !, ....κουμπαράκος..... εγώ , φτιάξε κ ένα μπαχτσέ με όλα τα ζαρζαβατικά ....και ;)Εγω μολις ειδα οτι η Βελβυ συμφωνησε μαζι μου πριν λιγες ωρες.
Ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια.
Eχει γίνει και καλούλα!!Πάει εσύ τελειώσες...σε χάνουμε...πολλαπλός οργασμός.