alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
η ροχαλα αδιαφορει για τον αλεξ.
η βελβυ καβλωνει με αλεξ.
η μενεγακη ειναι στενοχωρημενη για την απορριψη.
Ρε φιλε δεν παιζεσαι...
Ενταξει, τωρα το διορθωσες...
Εξαλλου κακως διαμαρτυρομαι, προτιμας να εχεις σκαλωμα μαζι μου, δεκτον.
Την αιτια την ξερεις εσυ. Εγω την αγνοω.
Αχ σε παρακαλω, μην ξοδεψεις παλι καμια δεκαρια ποσταρισματα για να διατρανωσεις το ποσο πολυ με αγνοεις, οχι παλι!Δεν είναι σκάλωμα. Το έχω εξηγήσει άπειρες φορές το γιατί σε θεωρώ σάπιο. Και κάθε φορά με επιβεβαιώνεις. Κι εκτός αυτού κλαψομουνιάζεις κιόλας!
Αχ σε παρακαλω, μην ξοδεψεις παλι καμια δεκαρια ποσταρισματα για να διατρανωσεις το ποσο πολυ με αγνοεις, οχι παλι!
Παραπάνω βάλε.Ολοι σχεδόν την έχουμε βροντήξει θαρρώ με την κυρία.το 80% των Ελληνων εχει τραβηξει και απο μια μαλακια για την μανταμ.
Αχ σε παρακαλω, μην ξοδεψεις παλι καμια δεκαρια ποσταρισματα για να διατρανωσεις το ποσο πολυ με αγνοεις, οχι παλι!
Και για τη Λιανη την βρονταγαμε καποτε ρε τύπε, τι να λεει?Παραπάνω βάλε.Ολοι σχεδόν την έχουμε βροντήξει θαρρώ με την κυρία.
Ωραία γυναίκα,τι να λέμε τώρα ρε Γιάννη;
τι χες Γιαννη...Παραπάνω βάλε.Ολοι σχεδόν την έχουμε βροντήξει θαρρώ με την κυρία.
Ωραία γυναίκα,τι να λέμε τώρα ρε Γιάννη;
το 80% των Ελληνων εχει τραβηξει και απο μια μαλακια για την μανταμ.
το 80% των γυναικων την ζηλευουν.
αντικειμενικα ομορφη
οικονομικα ανεξαρτητη
γαμαει οποιον θελει
τη γαμει οποιος θελει αυτη και μονο αυτη
παιδακια , σπιτακια , δουλες , σωφερ...
τι να λεμε τωρα.
οσα δεν πιανει η αλεπου.
Και για τη Λιανη την βρονταγαμε καποτε ρε τύπε, τι να λεει?
Να την βαλουμε να κανει πρωινο στον Αντεννα?
Εγώ μια απορία έχω μόνο...Τόσο κάβλα είναι η Μενεγάκη και τραβάτε μαλακίες για την παρτη της? Εγώ την έχω σαν τη Βουγιουκλακη ένα πράμα...Ομορφη ναι, συμπαθητικιά οκ , αλλά κάβλα? Νόου γουέϊ.
Ενταξει, παραδινομαι.Μαλάκα το κάνεις συνέχεια και με όλες.
Γίνεται μια αντιπαράθεση ξέρω γω και μετά μμμμ τα μισά σου ποστς αναφέρονται σ'εμένα, μμμ σημαίνει κάτι αυτό? /facepalm.
Είπα εγώ ποτέ ότι αγνοώ κάποιον? Ότι μμμ μη με παραθέσεις ποτέ ξανά γιατί γιατίιιι δεν μπορώ?
Αν ήταν δε θα λόγκαρα καν, αφού συνήθως απλά βρίζομαι με κάποιον χαχαχα
Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τους υπερασπιστείς και πληρώνουν γι'αυτό. Τα παράδοξα του κόσμου.
γιατί ρε αδερφέ πρέπει ντε και καλά όλοι οι άντρες να θέλουν να γαμήσουν μια ξανθιά χαζομιλφ πλούσια με πλαστικές και μεγάλα ψεύτικα βυζιά;οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.-
Δεν ειναι θεμα ομορφιας.Εγώ μια απορία έχω μόνο...Τόσο κάβλα είναι η Μενεγάκη και τραβάτε μαλακίες για την παρτη της? Εγώ την έχω σαν τη Βουγιουκλακη ένα πράμα...Ομορφη ναι, συμπαθητικιά οκ , αλλά κάβλα? Νόου γουέϊ.
γιατί ρε αδερφέ πρέπει ντε και καλά όλοι οι άντρες να θέλουν να γαμήσουν μια ξανθιά χαζομιλφ πλούσια με πλαστικές και μεγάλα ψεύτικα βυζιά;
ελεος δλδ εδώ μέσα.
αμα σας λείπουν φράγκα το καταλαβαίνω.
αλλά να βαράτε και μαλακία με την κωλόγρια πλέον ούτε ο σπίδουλας τέτοια κολήματα.
Δεν ειναι θεμα ομορφιας.
Η δευτεραντζα προκαλει παντα μια καυλα, να ξερεις.
γιατί ρε αδερφέ πρέπει ντε και καλά όλοι οι άντρες να θέλουν να γαμήσουν μια ξανθιά χαζομιλφ πλούσια με πλαστικές και μεγάλα ψεύτικα βυζιά;
ελεος δλδ εδώ μέσα.
αμα σας λείπουν φράγκα το καταλαβαίνω.
αλλά να βαράτε και μαλακία με την κωλόγρια πλέον ούτε ο σπίδουλας τέτοια κολήματα.
Ρε σεις, παμε καλα?
35 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βελβυ, λιγο να τσακωθουμε ακομη, θα ξεπερασει το θρεντ σε επισκεψιμοτητα και το θρεντ της Τζουλιας οταν εβγαλε το πρωτο dvd.