Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Η τυπισα ηταν την καταλληλη στιγμη στο καταλληλο μερος ειτε μας αρεσει ειτε οχι
Γυναικες σαν και αυτην υπαρχουν σε ολες τις χωρες ολου του κοσμου ειτε μας αρεσει ειτε οχι
το τι κανει στην προσωπικη της ζωη στα παπαρια μας ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει
οπως επισης στο μουνι της αν ειχε τοσα χρονια τηλεθεαση επειδη τα πιτσιρικια την παιζανε ολη μερα για την παρτυ της (βεβεια πρεπει να ειναι η γυναικα που εχουν τραβηξει ποιο πολυ μαλακια απο ολες, αυτη η Βανα Μπαρμπα και η Βινα Ασικη αλλα με διαφορα ειναι Μενεγακη λογο ΥΟΥΤΥΒΕ)
ετσι μας μαθανε ετσι καναμε ολοι μας μερος του συστηματος ειναι να περασει η επομενη

υγ.ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που κανει πλαστικες το 95% των ενχωριων και διεθνους show εχουν κανει

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε δεν παει ετσι.
Και εμενα κανενας δεν με υποχρεωνει να αγορασω ναρκωτικα, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αφησω τον αλλο να τα πουλαει ανενοχλητος.

Δλδ η Μενεγάκη είναι το ναρκωτικό μας?

Άδικα τη λέμε χαζή δλδ , μας έχει "δεσει " για τα καλά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δλδ η Μενεγάκη είναι το ναρκωτικό μας?

Άδικα τη λέμε χαζή δλδ , μας έχει "δεσει " για τα καλά.
Ποτέ δεν την ειπα χαζη.
Ενα γραναζι ειναι κι εκεινη.
Και ναι, κατι σαν ναρκωτικο ειναι. Οπως και ολο το σκουπιδαριο που κυκλοφορει και σε εθιζει στο μηδαμινο και στο μετριο.
Κατι σαν μολυνση, που ελεγε πριν σωστα ο περσυ.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποτέ δεν την ειπα χαζη.
Ενα γραναζι ειναι κι εκεινη.
Και ναι, κατι σαν ναρκωτικο ειναι. Οπως και ολο το σκουπιδαριο που κυκλοφορει και σε εθιζει στο μηδαμινο και στο μετριο.
Κατι σαν μολυνση, που ελεγε πριν σωστα ο περσυ.

Ξέρεις πόσο μου τη σπάει όταν βλέπω γονείς που βαράνε μια καρέκλα και λένε ¨κακη καρέκλα , πάρε , που χτύπησες το παιδί μου" αντι να τρίψουνε το κεφάλι του πιτσιρικα και να του πουν "άλλη φορά μα προσέχεις"
Από μικρούς μας έχουνε μάθει  την αποποίηση ευθυνων . Αν σες μολύνει η κάθε Μενεγάκη , βάλε αντισυπτικό. Αν δεν φρόντισες να έχεις τότε είσια άξιος της μοίρας σου.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
μια απίστευτα βαρετη κοινωνία , γεμάτη σοβαροφανείς "σοφούς" και "πνευματικούς"

Δηλαδη μονο τα ακρα υπαρχουν?

Η πραγματικη προκληση για μια γυναικα ειναι να γινει ευχαριστη χωρις να δειχνει τα βυζια της, η να πεφτει στα 4 και καλα οτι κατι επεσε και ψαχνει να το βρει...Λιγες το καταφερνουν και η χελεν δεν ειναι μεσα εκει.

Οχι οτι δεν θα την σουβλιζα ανετοτατα, αλλα μην δινουμε και καλλιτεχνικη αξια, ντροπη :s&m_1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ξέρεις πόσο μου τη σπάει όταν βλέπω γονείς που βαράνε μια καρέκλα και λένε ¨κακη καρέκλα , πάρε , που χτύπησες το παιδί μου" αντι να τρίψουνε το κεφάλι του πιτσιρικα και να του πουν "άλλη φορά μα προσέχεις"
Από μικρούς μας έχουνε μάθει  την αποποίηση ευθυνων . Αν σες μολύνει η κάθε Μενεγάκη , βάλε αντισυπτικό. Αν δεν φρόντισες να έχεις τότε είσια άξιος της μοίρας σου.
Αν εχω βαλει τις σακουλες με τα σκουπιδια στο σαλονι κανενα μηνα, θα παθω χολερα.
Η απαντηση ειναι να εμβολιαστω, αλλά να μην τα βγαλω εξω στον καδο?
Δεν μου τα λες καλα σημερα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν εχω βαλει τις σακουλες με τα σκουπιδια στο σαλονι κανενα μηνα, θα παθω χολερα.

Μλκ η συλλογιστική σου είναι για τον πούτσο πραγματικά.
Aυτό είπε η Ροχ?
Αν έχεις αντισώματα ισχυρά, έχεις κάνει τα εμβολιάκια σου και η διατροφή σου είναι οκ, ΔΕ ΣΕ μολύνει η κάθε Μενεγάκη και ό,τι πουλάει τέλος πάντων.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Από μικρούς μας έχουνε μάθει  την αποποίηση ευθυνων . Αν σες μολύνει η κάθε Μενεγάκη , βάλε αντισυπτικό. Αν δεν φρόντισες να έχεις τότε είσια άξιος της μοίρας σου.
Σωστο..richtig

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Aυτό είπε η Ροχ?
Αν έχεις αντισώματα ισχυρά, έχεις κάνει τα εμβολιάκια σου και η διατροφή σου είναι οκ, ΔΕ ΣΕ μολύνει η κάθε Μενεγάκη και ό,τι πουλάει τέλος πάντων.
Ειπα ακριβως ό,τι ειπε και ο Περσυ.
Με τον οποιο συμφωνησα ισως για πρωτη φορα σε κατι.
Αλλά βλεπω η ΔΙΚΗ μου συλλογιστική ειναι για τον πούτσο.
Ναι?
Η αναγκη σου να διαφωνεις μαζι μου οπωσδηποτε, σε οδηγει σε ατοπα.
Και αν θελει η Ροχαλα να διαφωνησει μαζι μου, μπορει να το κανει ευθεως.
Δεν χρειαζεται την συνηγορία σου νομιζω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Aυτό είπε η Ροχ?
τα σκουπίδια δεν έχουν χρησιμότητα στην κοινωνία.
απλά όταν δεν απομακρύνονται δημιουργούν και εστίες μόλυνσης.
καλή ώρα σαν αυτό που έχιες πάθει του λόγου σου.

εγκεφαλική λοίμωξη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μέτρα "σκουπίδια":

Το 99% της σύγχρονης τηλεοπτικής βιομηχανίας.
Το 99% της σύγχρονης ΠΟΠ μουσικής παραγωγής.
Το 99% της παγκόσμιας κινηματογραφικής παραγωγής.
Το 99% των επαγγελματικών αθλητικών δραστηριοτήτων κτλ κτλ κτλ

ΔΕΝ υπάρχει πραγματικό "πρόσωπο" πίσω από το "δήθεν" προσωπείο του κόσμου φίλε μου, η προσπάθεια αναζήτησης του "ουσιώδους" και του "αυθεντικού" σε κοινωνικό επίπεδο οδηγεί αναπόφευκτα στον απόλυτο μηδενισμό των πάντων ...
συμφωνάμε.
γιατί όσο και εάν έχω προσπαθήσει να μη δω ως απολυτο μηδενικό τη μενεγάκη, η εν γένει ζωή της, οι εκπομπές της, η μόρφωσή της, η πορεία της γενικά τα πάντα της οδηγούν στην απλή εξίσωση του 0+0=0

ας πούμε καταλαβαίνω μια ξυπόλητη να μην ξέρει τον ντοστογιέφσκι, αλλά για παράδειγμα θεωρώ απολυτο μηδενικό γκόμενα η οποία ενώ η ζωή της φέρθηκε πλουσιοπάροχα αυτή εξακολούθησε εις το διηνεκές να φέρεται στον εγκέφαλό της ως κανονικό σκουπίδι.
γιατί δε μπορεί, εάν δεν ήταν σκουπίδι κάποια γαμημένη φορά θα είχε πει τι διάλο.
να διαβάσω τον ηλίθιο του ντοστογιέφσκι να δω είναι πιο πολύ απο μένα ή εγώ δεν καταλαβαίνω λόγω απολυτου μηδενός τη διαφορά;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειπα ακριβως ό,τι ειπε και ο Περσυ.
Με τον οποιο συμφωνησα ισως για πρωτη φορα σε κατι.
Αλλά βλεπω η ΔΙΚΗ μου συλλογιστική ειναι για τον πούτσο.
Ναι?
Η αναγκη σου να διαφωνεις μαζι μου οπωσδηποτε, σε οδηγει σε ατοπα.
Και αν θελει η Ροχαλα να διαφωνησει μαζι μου, μπορει να το κανει ευθεως.
Δεν χρειαζεται την συνηγορία σου νομιζω.

Είπε κάτι η Ροχ κι εσύ με βάση αυτό που είπε, έβγαλες ένα συμπέρασμα και την ρώτησες κάτι άκυρο. ΑΥΤΟ λέω. Δεν έκραξα τη γνώμη σου.
Αλλά είσαι σαν το παιδάκι το κλαψομούνικο, ότι αααα τον Πέρσονα τον συμπαθείς και σ'εμένα την λες αααα αααα.

Ανάγκη να διαφωνώ μαζί σου? Ξεκαβάλα καλέ. Ένα νικ είσαι, ήμαρτον. Σιχαμένο νικ οκ, αλλά τίποτα παραπάνω χαχαχα

Κι ΕΛΕΟΣ. Είναι ΦΟΡΟΥΜ. Ο καθένας μπορεί να πετάγεται και να λέει ό,τι στο διάολο θέλει. Δεν έχει ανάγκη εμένα η Ροχ.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είπε κάτι η Ροχ κι εσύ με βάση αυτό που είπε, έβγαλες ένα συμπέρασμα και την ρώτησες κάτι άκυρο. ΑΥΤΟ λέω. Δεν έκραξα τη γνώμη σου.
Αλλά είσαι σαν το παιδάκι το κλαψομούνικο, ότι αααα τον Πέρσονα τον συμπαθείς και σ'εμένα την λες αααα αααα.

Ανάγκη να διαφωνώ μαζί σου? Ξεκαβάλα καλέ. Ένα νικ είσαι, ήμαρτον. Σιχαμένο νικ οκ, αλλά τίποτα παραπάνω χαχαχα

Κι ΕΛΕΟΣ. Είναι ΦΟΡΟΥΜ. Ο καθένας μπορεί να πετάγεται και να λέει ό,τι στο διάολο θέλει. Δεν έχει ανάγκη εμένα η Ροχ.
Ενταξει, τωρα το διορθωσες...
Εξαλλου κακως διαμαρτυρομαι, προτιμας να εχεις σκαλωμα μαζι μου, δεκτον.
Την αιτια την ξερεις εσυ. Εγω την αγνοω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η ροχαλα αδιαφορει για τον αλεξ.  
η βελβυ καβλωνει με αλεξ.
η μενεγακη ειναι στενοχωρημενη για την απορριψη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενταξει, τωρα το διορθωσες...
Εξαλλου κακως διαμαρτυρομαι, προτιμας να εχεις σκαλωμα μαζι μου, δεκτον.
Την αιτια την ξερεις εσυ. Εγω την αγνοω.

ελπιζω να βοηθησα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom