Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σε τρώει ρε τσόλι που χωρίς να κουνηθώ στον έφαγα?
Τον καλύτερο του χωριού μάς πήρες, σμέρνα.
Σε τρώει ρε τσόλι που χωρίς να κουνηθώ στον έφαγα?
Πραγματι τι θα ηταν μια κοινωνια χωρις ξανθιες τηλεπαρουσιαστριες?
Πραγματι τι θα ηταν μια κοινωνια χωριςξανθιες τηλεπαρουσιαστριες?πουτανες
Ε δεν παει ετσι.
Και εμενα κανενας δεν με υποχρεωνει να αγορασω ναρκωτικα, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αφησω τον αλλο να τα πουλαει ανενοχλητος.
Ποτέ δεν την ειπα χαζη.Δλδ η Μενεγάκη είναι το ναρκωτικό μας?
Άδικα τη λέμε χαζή δλδ , μας έχει "δεσει " για τα καλά.
Ποτέ δεν την ειπα χαζη.
Ενα γραναζι ειναι κι εκεινη.
Και ναι, κατι σαν ναρκωτικο ειναι. Οπως και ολο το σκουπιδαριο που κυκλοφορει και σε εθιζει στο μηδαμινο και στο μετριο.
Κατι σαν μολυνση, που ελεγε πριν σωστα ο περσυ.
μια απίστευτα βαρετη κοινωνία , γεμάτη σοβαροφανείς "σοφούς" και "πνευματικούς"
Αν εχω βαλει τις σακουλες με τα σκουπιδια στο σαλονι κανενα μηνα, θα παθω χολερα.Ξέρεις πόσο μου τη σπάει όταν βλέπω γονείς που βαράνε μια καρέκλα και λένε ¨κακη καρέκλα , πάρε , που χτύπησες το παιδί μου" αντι να τρίψουνε το κεφάλι του πιτσιρικα και να του πουν "άλλη φορά μα προσέχεις"
Από μικρούς μας έχουνε μάθει την αποποίηση ευθυνων . Αν σες μολύνει η κάθε Μενεγάκη , βάλε αντισυπτικό. Αν δεν φρόντισες να έχεις τότε είσια άξιος της μοίρας σου.
Αν εχω βαλει τις σακουλες με τα σκουπιδια στο σαλονι κανενα μηνα, θα παθω χολερα.
Η απαντηση ειναι να εμβολιαστω, αλλά να μην τα βγαλω εξω στον καδο?
Δεν μου τα λες καλα σημερα.
Σωστο..richtigΞέρεις πόσο μου τη σπάει όταν βλέπω γονείς που βαράνε μια καρέκλα και λένε ¨κακη καρέκλα , πάρε , που χτύπησες το παιδί μου" αντι να τρίψουνε το κεφάλι του πιτσιρικα και να του πουν "άλλη φορά μα προσέχεις"
Από μικρούς μας έχουνε μάθει την αποποίηση ευθυνων . Αν σες μολύνει η κάθε Μενεγάκη , βάλε αντισυπτικό. Αν δεν φρόντισες να έχεις τότε είσια άξιος της μοίρας σου.
Ειπα ακριβως ό,τι ειπε και ο Περσυ.Μλκ η συλλογιστική σου είναι για τον πούτσο πραγματικά.
Aυτό είπε η Ροχ?
Αν έχεις αντισώματα ισχυρά, έχεις κάνει τα εμβολιάκια σου και η διατροφή σου είναι οκ, ΔΕ ΣΕ μολύνει η κάθε Μενεγάκη και ό,τι πουλάει τέλος πάντων.
Αν εχω βαλει τις σακουλες με τα σκουπιδια στο σαλονι κανενα μηνα, θα παθω χολερα.
Η απαντηση ειναι να εμβολιαστω, αλλά να μην τα βγαλω εξω στον καδο?
Δεν μου τα λες καλα σημερα.
Μλκ η συλλογιστική σου είναι για τον πούτσο πραγματικά.
Aυτό είπε η Ροχ?
Αν έχεις αντισώματα ισχυρά, έχεις κάνει τα εμβολιάκια σου και η διατροφή σου είναι οκ, ΔΕ ΣΕ μολύνει η κάθε Μενεγάκη και ό,τι πουλάει τέλος πάντων.
τα σκουπίδια δεν έχουν χρησιμότητα στην κοινωνία.
απλά όταν δεν απομακρύνονται δημιουργούν και εστίες μόλυνσης.
καλή ώρα σαν αυτό που έχιες πάθει του λόγου σου.
εγκεφαλική λοίμωξη.
συμφωνάμε.Μέτρα "σκουπίδια":
Το 99% της σύγχρονης τηλεοπτικής βιομηχανίας.
Το 99% της σύγχρονης ΠΟΠ μουσικής παραγωγής.
Το 99% της παγκόσμιας κινηματογραφικής παραγωγής.
Το 99% των επαγγελματικών αθλητικών δραστηριοτήτων κτλ κτλ κτλ
ΔΕΝ υπάρχει πραγματικό "πρόσωπο" πίσω από το "δήθεν" προσωπείο του κόσμου φίλε μου, η προσπάθεια αναζήτησης του "ουσιώδους" και του "αυθεντικού" σε κοινωνικό επίπεδο οδηγεί αναπόφευκτα στον απόλυτο μηδενισμό των πάντων ...
Ειπα ακριβως ό,τι ειπε και ο Περσυ.
Με τον οποιο συμφωνησα ισως για πρωτη φορα σε κατι.
Αλλά βλεπω η ΔΙΚΗ μου συλλογιστική ειναι για τον πούτσο.
Ναι?
Η αναγκη σου να διαφωνεις μαζι μου οπωσδηποτε, σε οδηγει σε ατοπα.
Και αν θελει η Ροχαλα να διαφωνησει μαζι μου, μπορει να το κανει ευθεως.
Δεν χρειαζεται την συνηγορία σου νομιζω.
Ενταξει, τωρα το διορθωσες...Είπε κάτι η Ροχ κι εσύ με βάση αυτό που είπε, έβγαλες ένα συμπέρασμα και την ρώτησες κάτι άκυρο. ΑΥΤΟ λέω. Δεν έκραξα τη γνώμη σου.
Αλλά είσαι σαν το παιδάκι το κλαψομούνικο, ότι αααα τον Πέρσονα τον συμπαθείς και σ'εμένα την λες αααα αααα.
Ανάγκη να διαφωνώ μαζί σου? Ξεκαβάλα καλέ. Ένα νικ είσαι, ήμαρτον. Σιχαμένο νικ οκ, αλλά τίποτα παραπάνω χαχαχα
Κι ΕΛΕΟΣ. Είναι ΦΟΡΟΥΜ. Ο καθένας μπορεί να πετάγεται και να λέει ό,τι στο διάολο θέλει. Δεν έχει ανάγκη εμένα η Ροχ.
η ροχαλα αδιαφορει για τον αλεξ.
η βελβυ καβλωνει με αλεξ.
η μενεγακη ειναι στενοχωρημενη για την απορριψη.
Ενταξει, τωρα το διορθωσες...
Εξαλλου κακως διαμαρτυρομαι, προτιμας να εχεις σκαλωμα μαζι μου, δεκτον.
Την αιτια την ξερεις εσυ. Εγω την αγνοω.