Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πώς είπαμε ότι λέγεται εκείνος ο αυθεντικά ελληνικός συνδυασμός ταξικού φθόνου, ζήλειας και ανεκπλήρωτων επιθυμιών?

φιλαράκι όταν θέλησα να γαμήσω πουτάνα
α.
γάμησα 2 φορές καλύτερο μουνί απο την μενεγάκη.
β.
δεν ήθελα να μιλάει ελληνικά για να μην ξενερώσω με τις μαλακίες που θα πετάει.

απο επιθυμίες οι μόνη μου ανεκπλήρωτη είναι να γαμήσω τα ράμματα σε όλα τα μαλακισμένα που νομίζουν ότι με αιπαντ και λουί βουιτόν και μερσεντέ έγιναν καλύτεροι άνθρωποι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γιατί να απογοητεύομαι με τον κάθε πλούσιο? Τι είναι αυτά δλδ? Οκ να την κράζουμε για τη βλακεία της , αλλά μα την κράζουμε και που΄χει λεφτά είναι πολύ κακομοίρικο κατ'εμε.
Δεν ειπα να απογοητευεσαι για τον καθε πλουσιο.
Προσωπικα παντως απογοητευομαι γενικα να βλεπω να προκοβει το τιποτα.
Ελαττωμα μου ισως.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σε λίγο θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μαζί με τον Κωστόπουλο εξαγοράζουν συνειδησεις αλλιως το είπανε δεν θυμαμαι τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έλεος μια τηλεπερσόνα είναι  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ειπα να απογοητευεσαι για τον καθε πλουσιο.
Ελαττωμα μου ισως.

Ε καλά, έχεις τόσα άλλα, δώσε βάση σε εκείνα άμα είναι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
φιλαράκι όταν θέλησα να γαμήσω πουτάνα
α.
γάμησα 2 φορές καλύτερο μουνί απο την μενεγάκη.
β.
δεν ήθελα να μιλάει ελληνικά για να μην ξενερώσω με τις μαλακίες που θα πετάει.

απο επιθυμίες οι μόνη μου ανεκπλήρωτη είναι να γαμήσω τα ράμματα σε όλα τα μαλακισμένα που νομίζουν ότι με αιπαντ και λουί βουιτόν και μερσεντέ έγιναν καλύτεροι άνθρωποι.
σου βρηκα το μερος που θα τους βρεις ολους οσους ψαχνεις :grin:
στο χιλτον παραμονη πρωτοχρονιας για πληροφοριες δες στο αντιστοιχο θρεντ :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τελικά το λάιφστάιλ που πουλάνε στην τιβί το καταπίνουν πολλοί! Oυυυυ κύμα για τον Σεντρίνο!

Η δουλειά της ΕΙΝΑΙ το λάιφσταϊλ και η αναγωγή του παντελούς "τίποτα" σε "κάτι" ... γι αυτό υπάρχει, γι αυτό πληρώνεται, αυτό ξέρει να κάνει εξαιρετικά καλά - με αυτό το πλαίσιο αναφοράς κρίνεται και αξιολογείται.

Η άποψη μου ή η άποψη σου για το λάιφσταϊλ εν γένει είναι ανεξάρτητη από την συγκεκριμένη περίπτωση "Μενεγάκη" ώς γυναίκα ή/και επαγγελματία.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
γιατί να απογοητεύομαι με τον κάθε πλούσιο? Τι είναι αυτά δλδ? Οκ να την κράζουμε για τη βλακεία της , αλλά μα την κράζουμε και που΄χει λεφτά είναι πολύ κακομοίρικο κατ'εμε.
σιγα..το θιξαμε το τσολι..
ας ειναι καλα τ αλλα τσολια που καθοντουσαν να την βλεπουν και με τις τηλεθεασεις της εδωσαν χρημα και μεγαλη ζωη..και τωρα καθεται στον καναπε με τα ποδια κλειστα νομιζοντας πως εχει κατακτησει τον κοσμο
η ξυπολητη, η αγραμματη, η αμορφωτη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελαττωμα μου ισως.

οποιος απογοητευεται με το τι κανουν οι αλλοι, γοητευεται και με οτι κανουν οι αλλοι. μεγαλη μαλακια να μη σε επηρρεαζει τι κανεις ο ιδιος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η δουλειά της ΕΙΝΑΙ το λάιφσταϊλ και η αναγωγή του παντελούς "τίποτα" σε "κάτι" ... γι αυτό υπάρχει, γι αυτό πληρώνεται, αυτό ξέρει να κάνει εξαιρετικά καλά - με αυτό το πλαίσιο αναφοράς κρίνεται και αξιολογείται.

Η άποψη μου ή η άποψη σου για το λάιφσταϊλ εν γένει είναι ανεξάρτητη από την συγκεκριμένη περίπτωση "Μενεγάκη" ώς γυναίκα ή/και επαγγελματία.

Δε με απασχολεί αυτή. Το είπα, ότι σε αυτό που κάνει και πουλάει είναι επιτυχημένη. Για σένα το είπα, που εκτός των άλλων, θεωρείς μαγκιά αυτά που κάνει και την λες και κομψή χαχαχαχαχα.

σου την πέφτει εντέχνως. Κάνε την πάπια όμως . :sunglasses:

Χαχαχαχα γαμημένη  :2funny: :2funny:

Φιλική συμβουλή ηταν αυτο?

Φιλική??  :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ενταξει, ειναι παντως λιγο απογοητευτικό να βλεπεις την καθε τιποτίδου να ζει στη χλιδα.

Άσχετο, αλλά μόνο τιποτίδου δεν θα την έλεγα. Προσωπικά την θεωρώ πανέξυπνη και γαμίσιμη, σε βαθμό που να γίνεται φοβήσιμη.
(Μην δω τίποτα βιντεάκια με τούβλα που πετάει... εκ του αποτελέσματος δείχνει ότι μας πουλάει και μας αγοράζει, όλους)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τα σκουπίδια δεν έχουν χρησιμότητα στην κοινωνία.
απλά όταν δεν απομακρύνονται δημιουργούν και εστίες μόλυνσης.
καλή ώρα σαν αυτό που έχιες πάθει του λόγου σου.

εγκεφαλική λοίμωξη.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

εγκεφαλική λοίμωξη.

Ε καλά πήρες φόρα κι εσύ και λες και καμιά μαλακία μέσα μέσα. Η Μενεγάκη δεν είναι σκουπίδι και μια χαρά κάνει αυτό που κάνει. Χρειάζεται κι αυτή και άλλοι σαν αυτήν σε κάθε κοινωνία .

Εγώ ένα δεν κατάλαβα. Από που κι ώς που η Μενεγάκη πουλάει ένα συγκέκριμμένο λαϊφσταϊλ? Και άντε αυτή το πουλάει , ποιος υποχρεώνει τον καθ' ένα να αγοράσει?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

εγκεφαλική λοίμωξη.

Μέτρα "σκουπίδια":

Το 99% της σύγχρονης τηλεοπτικής βιομηχανίας.
Το 99% της σύγχρονης ΠΟΠ μουσικής παραγωγής.
Το 99% της παγκόσμιας κινηματογραφικής παραγωγής.
Το 99% των επαγγελματικών αθλητικών δραστηριοτήτων κτλ κτλ κτλ

ΔΕΝ υπάρχει πραγματικό "πρόσωπο" πίσω από το "δήθεν" προσωπείο του κόσμου φίλε μου, η προσπάθεια αναζήτησης του "ουσιώδους" και του "αυθεντικού" σε κοινωνικό επίπεδο οδηγεί αναπόφευκτα στον απόλυτο μηδενισμό των πάντων ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ ένα δεν κατάλαβα. Από που κι ώς που η Μενεγάκη πουλάει ένα συγκέκριμμένο λαϊφσταϊλ? Και άντε αυτή το πουλάει , ποιος υποχρεώνει τον καθ' ένα να αγοράσει?

E αυτό λέμε 'μανάρι μου' χαχαχα
Ότι τύποι σαν τον Σεντρίνο το αγοράζουν με το κιλό και μάλιστα το θεωρούν και μαγκιά κι εμάς μας λέει ζηλιάρηδες.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
E αυτό λέμε 'μανάρι μου' χαχαχα
Ότι τύποι σαν τον Σεντρίνο το αγοράζουν με το κιλό και μάλιστα το θεωρούν και μαγκιά κι εμάς μας λέει ζηλιάρηδες.

Σε τρώει ρε τσόλι που χωρίς να κουνηθώ στον έφαγα?  :birdman:  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ε καλά πήρες φόρα κι εσύ και λες και καμιά μαλακία μέσα μέσα. Η Μενεγάκη δεν είναι σκουπίδι και μια χαρά κάνει αυτό που κάνει. Χρειάζεται κι αυτή και άλλοι σαν αυτήν σε κάθε κοινωνία .

Ε δεν παει ετσι.
Και εμενα κανενας δεν με υποχρεωνει να αγορασω ναρκωτικα, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αφησω τον αλλο να τα πουλαει ανενοχλητος.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Άσχετο, αλλά μόνο τιποτίδου δεν θα την έλεγα. Προσωπικά την θεωρώ πανέξυπνη και γαμίσιμη, σε βαθμό που να γίνεται φοβήσιμη.
(Μην δω τίποτα βιντεάκια με τούβλα που πετάει... εκ του αποτελέσματος δείχνει ότι μας πουλάει και μας αγοράζει, όλους)
respect-051.gif
και μάλιστα αγοράζει φθηνά και πουλάει ακριβά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom