Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γιατί ρε αδερφέ πρέπει ντε και καλά όλοι οι άντρες να θέλουν να γαμήσουν μια ξανθιά χαζομιλφ πλούσια με πλαστικές και μεγάλα ψεύτικα βυζιά;

ελεος δλδ εδώ μέσα.

αμα σας λείπουν φράγκα το καταλαβαίνω.
αλλά να βαράτε και μαλακία με την κωλόγρια πλέον ούτε ο σπίδουλας τέτοια κολήματα. :booty: :headbang:
Συμφωνώ με τον Πλέζουρα-Περσόνα. :sunglasses: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ μια απορία έχω μόνο...Τόσο κάβλα είναι η Μενεγάκη και τραβάτε μαλακίες για την παρτη της? Εγώ την έχω σαν τη Βουγιουκλακη ένα πράμα...Ομορφη ναι, συμπαθητικιά οκ , αλλά κάβλα? Νόου γουέϊ.  :crazy:

Αχαχαχα σήμερα μίλαγα με μια φίλη μου για κάτι και μου είπε ότι θεωρεί τη Μενεγάκη τη Βουγιουκλάκη του σήμερα χαχαχα.

Ενταξει, παραδινομαι.
Νικησες.
Οκ?
Ευχαριστημενη?

Υ.Γ. Αυτο με "τα μισα ποστ" το ειχα πει στην Emmy προχθες το βραδυ. Αλλά δεν ειδα να εισαι μεσα τοτε.Τυχαια επεσες πανω στο ποσταρισμα μου, ή τα διαβαζεις καθε φορα που συνδεεσαι μην χασεις τιποτα?

Το έχουμε πει, είμαι no-lifer και περνάω τη ζωή μου εδώ μέσα. Πίστεψε κι ότι σε στολκάρω, δεν έχω πρόβλημα. :cheesy:

Επισκέπτης
γιατί ρε αδερφέ πρέπει ντε και καλά όλοι οι άντρες να θέλουν να γαμήσουν μια ξανθιά χαζομιλφ πλούσια με πλαστικές και μεγάλα ψεύτικα βυζιά;

ελεος δλδ εδώ μέσα.

αμα σας λείπουν φράγκα το καταλαβαίνω.
αλλά να βαράτε και μαλακία με την κωλόγρια πλέον ούτε ο σπίδουλας τέτοια κολήματα. :booty: :headbang:
Βαράγαμε τύπε.Πλέον για καμία,μην μπερδεύεσαι.
Εσύ να μην την πήδαγες την κωλόγρια αν σου καθόταν πάντως,free will

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το έχουμε πει, είμαι no-lifer και περνάω τη ζωή μου εδώ μέσα. Πίστεψε κι ότι σε στολκάρω, δεν έχω πρόβλημα. :cheesy:
Αρα μαλλον τυχαια ειδες το ποσταρισμα μου στην Emmy στις 4 τα χαραματα και το θυμασαι κιολας τρεις μερες μετα ε?
Δεκτον.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αρα μαλλον τυχαια ειδες το ποσταρισμα μου στην Emmy στις 4 τα χαραματα και το θυμασαι κιολας τρεις μερες μετα ε?
Δεκτον.

Βασικά Άλεξ εμένα διαβάζει ανελλειπώς η Βέλβι και απλά τυχαίνει να ποστάρεις ακριβώς από κάτω μου. :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πλεζουρα αδερφε,
εσυ θα ριχνες χυλοπιτα στο μπαζο ε ?
πρόχειρα.
εάν δεν ήξερα τι έχει πει και κάνει στην τηλεόραση και δεν άνοιγε το στόμα της ενδεχομένως να την πηδούσα.
προφανώς είμαι τέζα κομπλεξικός και δεν ανέχομαι να γαμάω ελληνικά μουνιά που εάν τους μιλήσω κανονικά ελληνικά θα πρέπει να φέρω και λεξικό.
ενδεχομένως γι αυτό και οι ξένες είναι μονοδρομος. γιατί όταν θα σου πούνε το μουνί μου τρεχει μαζί σου πολλά νερά δε θα ξενερώσω αλλα θα το θεωρήσω και χαριτωμένο....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πρόχειρα.
εάν δεν ήξερα τι έχει πει και κάνει στην τηλεόραση και δεν άνοιγε το στόμα της ενδεχομένως να την πηδούσα.
προφανώς είμαι τέζα κομπλεξικός και δεν ανέχομαι να γαμάω ελληνικά μουνιά που εάν τους μιλήσω κανονικά ελληνικά θα πρέπει να φέρω και λεξικό.
ενδεχομένως γι αυτό και οι ξένες είναι μονοδρομος. γιατί όταν θα σου πούνε το μουνί μου τρεχει μαζί σου πολλά νερά δε θα ξενερώσω αλλα θα το θεωρήσω και χαριτωμένο....

μην της μιλας αδερφε
γαμα τη μονο :grin:
σε καταλαβαινω βεβαια
σε εχει κανει η παραλιακη κατω... ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε σεις, γούστα είναι αυτά κι ανάλογα τι καυλώνει τον καθένα, τι να κάνουμε τώρα.
Επειδή κάποιοι θα έκαναν κρα για να πηδήξουν την Μενεγάκη και την κάθε Μενεγάκη, πρέπει εξ'ορισμού να κάνουν όλοι, αλλιώς λένε ψέματα?

Κι εμένα ΔΕ μ'αρέσει ο Ρουβάς πχ που είναι σα το νόθο του Κλυνν. Πρέπει να λέω ψέματα? Θα σκότωνα για να με κοιτάξει έστω, ο κιθαρίστας των ΝΙΝ αλλά πρέπει να θεωρώ ότι όποια τον θεωρεί μπάζο λέει ψέματα? *καλά λέει γιατί είναι Ο ΚΑΥΛΑΣ του αιώνα, αλλά κουβέντα να γίνεται. :cheesy: *

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom