Με έχεις δει από κοντά και το λες αυτό γλυκό μου?έχεις το δικαίωμα να πας με οποία κοπέλα γουστάρεις..το ξαναλέω δεν υποχρεώνουμε κανένα .τα πικροχολα σχόλια είναι άστοχα και δείχνουν το επίπεδο σου.. υπάρχουν γυναίκες για όλα τα γούστα και με χαμηλότερες τιμές σου προτείνω να τις προτιμήσεις
Ελένη, ο σωματότυπος σου, ο αέρας σου, η αύρα σου, το στιλ σου, το ταμπεραμέντο σου, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που ψάχνω σε γυναίκα... Ναι, μπαμπάτσικια, αφράτη γκόμενα... ΟΜΩΣ, δεν ειναι για τα λεφτά που ζητάς. ΣΥΝ, οτι εκεί έξω, υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ γυναίκες, με τέτοιο σωματότυπο, που λόγω ανασφάλειας θες, λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης θες, το δίνουν τζάμπα!! ΑΠΕΙΡΕΣ και τζάμπα.. Η λογική του πληρώνω για να γαμήσω, ειναι να γαμησω κάτι που δεν μπορώ να έχω στο τζαμπα. Μια εσκορτάρα ναούμε με κωλαράκι όνειρεμένο! Αν κάποιος δε γουστάρει να μπει σε διαδικασίες να φλερτάρει να ρίξει μια τέτοια γκόμενα σαν κι εσένα, είναι δικαίωμά του. Εγώ που το βρίσκω τζάμπα όποτε θέλω τέτοια φάση, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να ασχοληθώ μαζί σου και απλά προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια των υπολοίπων οτι για να ανατρέχουν σε κορίτσια (εννοώ με τον σωματότυπο τον δικό σου) που κοστίζουν και 150 ευρώ, είναι λάθος. Ειδικά στις εποχές ανέχειας που ζούμε.. Λίγη προσπάθεια θέλει και μπορείς να γαμάς κορίτσια σαν κι εσένα στο τζάμπα.
Όσο για το επίπεδο μου, θα έπρεπε να βγάλεις από την τσέπη σου και να μου σκάσεις, οχι 150 ευρώ, τουλάχιστον χιλιάρικο για να σε περπατήσω στα στέκια που κυκλοφορώ κοπέλα μου, αλλά ξέχασα, εσύ έχεις επίπεδο Βάρδο, Λευτέρη και Φοίβο... Μιλάμε για ΕΠΙΠΕΔΑΡΑ!
Φίλος είναι άλλο να μην είναι στα γούστα σου και άλλο να ισοπεδώνεις την κοπέλα και παράλληλα όσους την γουστάρουν (είμαι ένας από αυτούς, χωρίς να την έχω συναντήσει).
Δεν σου αρέσει?
Πας παρακάτω. Τόσο απλά.
Χωρίς απαξίωση και ισοπέδωση.
Έχει κοπέλες για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια.
Κανένας δεν ισοπεδώνει κανέναν. Η κοπέλα ειναι εδώ και εκτίθεται δημοσίως, οχι μονος για την υπηρεσίες της, αλλά και για το παρουσιαστικό τους όσο και για τον χαρακτήρα της... !