H Lopez όμως, η Shakira και η Rihana είμαι καλλιτεχνικά αντιστοίχου μεγέθους με τον Χατζηδάκι, τον Χορν και την Λαμπέτη επειδή το σταρ σύστεμ που μας τις επέβαλε δεν είναι εγχώριο (της Συγγρού!) αλλά Χολλυγουντιανό!
Μήπως διακρίνω έναν επαρχιωτισμό;
Εχεις δικιο να το λες,όπως το εγραψα μαλλον αυτο που λες βγαινει,αλλα σε βεβαιω ειναι καθαρα θεμα ελλειψεως χωρου που δεν επιτρεπει καλυτερη διατυπωση καποιες φορες.Να εξηγηθω λοιπον:Οταν λεω χολλυγουντιανα το λεω με την εννοια οτι οταν καποιος ειναι ,ας πουμε,σταρ του χολλυγουντ,εχει οπωσδηποτε καποια αξια,μικρη η μεγάλη,χωρις βεβαια να αποκλειεται να ειναι και δημιουργημα των μανατζερ,αλλα ενας Τζειμς Ντην η μια Μαιριλυν Μονρό ηταν πραγματι αξιες,τα εχουν γραψει πολλοι,δεν γινεσαι ευκολα σταρ στο Χολλυγουντ,οι εταιριες τα λεφτα τους δεν τα επενδυουν σε μουφες,αν το δουμε και ετσι... .
Εκεινο που με σοκαρε και ηθελα πιο πολυ να τονισω,ηταν να γινονται γελοιες συγκρισεις τετοιων καλλιτεχνων με το καθε ξεκωλο της Συγγρου,(σωουμπιζ το λενε τωρα),οχι με τους αξιους καλλιτεχνες της χωρας μας,που ανετα στεκονται παντου,οταν εχουν την τυχη η την υποστηριξη.Σου θυμιζω εδω την Κατινα Παξινου στο χολλυγουντ,την Μερκουρη,την Παπα,αλλα για να γινει γνωστο ,ποιός αληθεια απο μας ακουσε ποτε να γραφτει μια λεξη για τον μεγαλο ελληνα χορευτη Χρηστο Παπίδη,που επι χρονια στα νιάτα του εκανε καριερα στην Οπερα του Κειπ Ταουν,αποκαλουμενος απο τον σχετικο τυπο ως "ο ελληνας Νιζίσκι"? Η για τον αλλο ασυγκριτο χορευτη ,τον Αγγελο Χατζη?[Ελπιζω καποτε οι κηφηνες της ΕΡΤ να δεησουν να βαλουν τον ανυπερβλητο "Ζορμπα" τους με το μπαλλετο της Λυρικης,σιγουρα υπαρχει στα αρχεια τους]
Οσο για την Λοπεζ στην οποια αναφερθηκα(τη Σακιρα την εχω δει ελάχιστα για να εχω γνωμη),κατ εμε ειναι αξια καλλιτεχνικη,,δεν ειναι βεβαια το τεραστιο μεγεθος...
Ελπιζω να ξεκαθαρισα καποια πραγματα...