Νέα

Ελένη Φουρέιρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 705K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φορούσε βρακί η Φουρέιρα στα Mad VMA 2016;

• Όχι, δε φορούσε τίποτα

Ψήφοι: 164 33,6%
  • Ναι, κάτι φορούσε

Ψήφοι: 30 6,1%
  • Στο μπούτσο μας φοράει/δε φοράει

Ψήφοι: 294 60,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    488

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Σακίρα γράφει μόνη της τα τραγούδια και σε πολλά κάνει και παραγωγή.Ασ μη συζητήσουμε για σκηνική παρουσία καλύτερα.Δεν είναι ατάλαντη,μπορεί να μη την ακούω,περί ορέξεως,αλλά ατάλαντη δεν είναι με τίποτα.Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την πούτσα.ΔΕΝ είναι δυο γκομενάκια που κουνιούνται και τραγουδάνε,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΩΔΗΣ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η Σακίρα γράφει μόνη της τα τραγούδια και σε πολλά κάνει και παραγωγή.Ασ μη συζητήσουμε για σκηνική παρουσία καλύτερα.Δεν είναι ατάλαντη,μπορεί να μη την ακούω,περί ορέξεως,αλλά ατάλαντη δεν είναι με τίποτα.Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την πούτσα.ΔΕΝ είναι δυο γκομενάκια που κουνιούνται και τραγουδάνε,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΩΔΗΣ
πανω κατω τα ιδια πιστευω και γω..
αλλα και ο τυπος δεν τις συνεκριε καλλιτεχνικα..
απλα ειπε πως το αλβανακι του αρεσει καλυτερα εμφανισιακα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν εννοείς σαν "μέγεθος" στην σόου μπιζ (αποφεύγω να πω καλλιτεχνικό, διότι φοβούμαι πως και οι δύο κινούνται σε μάλλον χαμηλό επίπεδο) θα ήμουν ανόητος να το διανοούμουν.
Αν εννοείς πια μου αρέσει περισσότερο, η Φουρέιρα μου αρέσει, τί να κάνουμε;
Τις συνέκρινε καλλιτεχνικά ο doc,hit.Aλλά τον αγαπάμε το γιατρό όλα οκ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
του Χατζιδάκι,του Τσαρουχη,του Χορν ,της Λαμπέτη,της Βεμπο,του Κακογιάννη...

H Lopez όμως, η Shakira και η Rihana είμαι καλλιτεχνικά αντιστοίχου μεγέθους με τον Χατζηδάκι, τον Χορν και την Λαμπέτη επειδή το σταρ σύστεμ που μας τις επέβαλε δεν είναι εγχώριο (της Συγγρού!) αλλά Χολλυγουντιανό!

Μήπως διακρίνω έναν επαρχιωτισμό;

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
προτιμω την ξανθια και την αλλη την μελαχρινη με την διαβολικη φραντζα  :rockon:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
H Lopez όμως, η Shakira και η Rihana είμαι καλλιτεχνικά αντιστοίχου μεγέθους με τον Χατζηδάκι, τον Χορν και την Λαμπέτη επειδή το σταρ σύστεμ που μας τις επέβαλε δεν είναι εγχώριο (της Συγγρού!) αλλά Χολλυγουντιανό!

Μήπως διακρίνω έναν επαρχιωτισμό;

Εχεις δικιο να το λες,όπως το εγραψα μαλλον αυτο που λες βγαινει,αλλα σε βεβαιω ειναι καθαρα θεμα ελλειψεως χωρου που δεν επιτρεπει καλυτερη διατυπωση καποιες φορες.Να εξηγηθω λοιπον:Οταν λεω χολλυγουντιανα το λεω με την εννοια οτι οταν καποιος ειναι ,ας πουμε,σταρ του χολλυγουντ,εχει οπωσδηποτε καποια αξια,μικρη η μεγάλη,χωρις βεβαια να αποκλειεται να ειναι και δημιουργημα των μανατζερ,αλλα ενας Τζειμς Ντην η μια Μαιριλυν Μονρό ηταν πραγματι αξιες,τα εχουν γραψει πολλοι,δεν γινεσαι ευκολα σταρ στο Χολλυγουντ,οι εταιριες τα λεφτα τους δεν τα επενδυουν σε μουφες,αν το δουμε και ετσι... .
Εκεινο που  με σοκαρε και ηθελα πιο πολυ να τονισω,ηταν να γινονται γελοιες συγκρισεις τετοιων καλλιτεχνων με το καθε ξεκωλο της Συγγρου,(σωουμπιζ το λενε τωρα),οχι με τους αξιους καλλιτεχνες της χωρας μας,που  ανετα στεκονται παντου,οταν εχουν την τυχη η την υποστηριξη.Σου θυμιζω εδω την Κατινα Παξινου στο χολλυγουντ,την Μερκουρη,την Παπα,αλλα για να γινει  γνωστο ,ποιός αληθεια απο μας  ακουσε ποτε να γραφτει μια λεξη για τον μεγαλο ελληνα χορευτη Χρηστο Παπίδη,που επι χρονια στα νιάτα του εκανε καριερα στην Οπερα του Κειπ Ταουν,αποκαλουμενος απο τον σχετικο τυπο ως "ο ελληνας Νιζίσκι"? Η για τον αλλο ασυγκριτο χορευτη  ,τον Αγγελο Χατζη?[Ελπιζω καποτε οι κηφηνες της ΕΡΤ να δεησουν να βαλουν τον ανυπερβλητο "Ζορμπα" τους με το μπαλλετο της Λυρικης,σιγουρα υπαρχει στα αρχεια τους]
Οσο για την Λοπεζ στην οποια αναφερθηκα(τη Σακιρα την εχω δει ελάχιστα για να εχω γνωμη),κατ εμε ειναι αξια καλλιτεχνικη,,δεν ειναι βεβαια το τεραστιο  μεγεθος...
Ελπιζω να  ξεκαθαρισα καποια πραγματα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πια απολυτη καβλα ρε...αμα της βγαλεις το θαμνο που χει για μαλλι και τη δεις ξεβαφτη στο δρομο ειναι να την ταισεις τοσο λεπτη που ειναι...

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Το χασαμε το αλβανακι παιδια  :grin:

Ερωτευμένη η Φουρέιρα - Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα εδώ και λίγους μήνες.

Αιτία είναι ένας άνδρας, ο οποίος της έχει κλέψει τη καρδιά, ακούει στο όνομα Μάνος και διαμένει αυτή τη περίοδο στη Σκιάθο.

Η τραγουδίστρια έχει επισκεφθεί πολλές φορές το νησί, ενώ στο παρελθόν ο Μάνος είχε απασχολήσει ξανά τη showbiz, καθώς υπήρξε σύντροφος κι άλλων επώνυμων γυναικών!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Mάνος Φουρθιώτης ?  :2funny:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
πια απολυτη καβλα ρε...αμα της βγαλεις το θαμνο που χει για μαλλι και τη δεις ξεβαφτη στο δρομο ειναι να την ταισεις τοσο λεπτη που ειναι...
Κι αν η γιαγια μου ειχε τρυπα στην πλατη θα ηταν κουμπαρας

Επισκέπτης
Ρε μια χαρα ομορφη ειναι η κοπελα. Αλλα γκομεναρα δεν  γινεται μια μονο με τη μουρη της και με τον κωλο της αλλα και με τον αερα που 'χει. 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ρε μια χαρα ομορφη ειναι η κοπελα. Αλλα γκομεναρα δεν  γινεται μια μονο με τη μουρη της και με τον κωλο της αλλα και με τον αερα που 'χει.  
Έτσι. Η Ελένη έχει τρομερό τύπο σα γυναίκα

Επισκέπτης
Η Ελενη? Λιονι, διακρινω μια οικιοτητα? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom