PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αυπνιες ναι,γαμα τα!!για πάρα πολυ
ΥΓ. και εσυ αυπνίες, οπως και ο ΒΑΒΥ???
Καλημερα
Αυπνιες ναι,γαμα τα!!για πάρα πολυ
ΥΓ. και εσυ αυπνίες, οπως και ο ΒΑΒΥ???
Πανεμορφο το μωρακι .. αλλα μου κανει εντυπωση ,οταν λες οτι ειναι κοντουλα και αδυνατη .Γλυκούλα είναι με ωραίο σωματάκι,
αλλά κοντουλα και αδύνατη αν τη δεις απο κοντά και δίπλα σε κανονικούς ανθρώπους.
Χωράει κουλουριασμένη στην πολυθρόνα της καφετέριας
Πανεμορφο το μωρακι .. αλλα μου κανει εντυπωση ,οταν λες οτι ειναι κοντουλα και αδυνατη .
Με λιγα λογια ειναι απο τις γκομενες μινιατουρα ,εαν οπως λες, χωραει κουλουριασμενη σε πολυθρονα καφετεριας !
Καλο ,καλο ! Δυνατο ! Αλλα καπου στα κατω δοντια το χανει λιγο .
Το πεταει εξω σαν πιρανχα !
ρε το τσιγγανακι...
Τελικα δεν ειναι αλβανιδα,μητερα απο τα Γιαννενα... και μπαμπας απο Αθηνα.περισσοτερα εδω
]
Καλά εντάξει , αυτό το "μητέρα από τα Γιάννενα" είναι σαν να λέει πως είναι από Αλμπάνια . Καλά ντρέπεται να το πει ? Αφού εξάλλου την προδίδει η αλβανόφατσα που έχει .
Επιμειξία αλμπάνια+τσιγγανόγυφτου είναι η δεσποινίς , είναι ολοφάνερο .
Καλά εντάξει , αυτό το "μητέρα από τα Γιάννενα" είναι σαν να λέει πως είναι από Αλμπάνια . Καλά ντρέπεται να το πει ? Αφού εξάλλου την προδίδει η αλβανόφατσα που έχει .
τυπε γραφειΔηλαδή οι ηπειρώτες είναι αλβανοί;
Τί άλλη μαλακία θα ακούσουμε...
Λοιπόν η κοπέλα έχει μεξικάνικη καταγωγή, εξ ου και το επώνυμο και τα σκούρα χαρακτηριστικά και αυτοπροσδιορίζεται (κοπυράιτ ππ) ελληνίδα...
Και είναι μουνάρα...
τυπε μηπως εισαι ο εβαν γεωργουλακης?Καλά εντάξει , αυτό το "μητέρα από τα Γιάννενα" είναι σαν να λέει πως είναι από Αλμπάνια . Καλά ντρέπεται να το πει ? Αφού εξάλλου την προδίδει η αλβανόφατσα που έχει .
Δηλαδή οι ηπειρώτες είναι αλβανοί;
Suuuuuuure .Λοιπόν η κοπέλα έχει μεξικάνικη καταγωγή, εξ ου και το επώνυμο και τα σκούρα χαρακτηριστικά και αυτοπροσδιορίζεται (κοπυράιτ ππ) ελληνίδα...
Και είναι μουνάρα...
μαλλον δεν καταλαβες τα γραφομενα μου..οι περισσοτεροι αλβανοι που πρωτοηλθαν στην ελλαδα αρχες του 90 θελοντας να πουν οτι ειναι βορειοηπειρωτες αλλα μην ξεροντας ελληνικα καλα, πολλες φορες ελεγαν βορειοπειραιωτες..ετσι επικρατησε ως ανεκδοτο το βορειοπειραιωτης!!!Δηλαδή οι ηπειρώτες είναι αλβανοί;
τυπε γραφει
Γεννήθηκα στην Αθήνα. Η μαμά μου έχει καταγωγή από τα Γιάννενα ενώ ο μπαμπάς είναι Αθηναίος. Το επίθετο προέρχεται από το Μεξικό.
πως γινεται αυτο?
μαλλον δεν καταλαβες τα γραφομενα μου..οι περισσοτεροι αλβανοι που πρωτοηλθαν στην ελλαδα αρχες του 90 θελοντας να που οτι ειναι βορειοηπειρωτες αλλα μην ξεροντας ελληνικα καλα πολλες φορες ελεγααν βορειοπειραιωτες..ετσι επικρατησε ως ανεκδοτο οτο βορειοπειραιωτης!!!
κι επειδη οντως τι αλλη μαλακια θ ακουσουμε...ειναι αλβανιδα κι αυτο δεν αλλαζει οτι κιι αν δηλωνει δεξια κι αριστερα!!γιατι αλλου δηλωνε κολομβιανη στην καταγωγη κι αλλου κουβανη!!αλλα ειναι αλβανοτσιγγανακι!!τελος!!!!