ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 496
ένα τσιγάρο δρόμος χα χα χα
ένα τσιγάρο δρόμος χα χα χα
Politically correct και καλα η Τατιανα, αυτα που σιχαινομαι.
ξεροχυνω με απαξιωτικο ποστ αλεξ ουα ουαPolitically correct και καλα η Τατιανα, αυτα που σιχαινομαι.
Ενταξει ρε παιδια, δεν πειραζει, ολα καλα.
Καποτε ξεραμε οτι η χειρονομια με τον αετο ηταν γνωρισμα του αλβανικου μεγαλοϊδεατισμου.
Τωρα γυρισε το τροπαρι, εγινε απλως "μια προσομοιωση της σημαιας".
Ναι ε?
Δεν φανταζομαι να ψηφισει κανενας Κυπρο στη Eurovision.
Και η κυρια Φουρέιρα να παει να τραγουδαει στα Τιρανα, αφου αγαπαει τοσο πολυ τη χωρα της. Τωρα την αγαπησε βεβαια, γιατι παλιοτερα εκρυβε την καταγωγη της μεχρι να πιασει κανενα φραγκο και να ξεβρωμισει το χνωτο της απο την πεινα. Αφου ειχε τοση αναγκη να πουλησει αλβανίλα, κανενα προβλημα. Να πουλαει στην Αλβανια δισκους.
σωστος ετσι πρεπειξεροχυνω με απαξιωτικο ποστ αλεξ ουα ουα
τυπε δεν ειναι απλα η σημαια της αλβανιαςΑυτό το σήμα είναι απλά η σημαία της Αλβανίας και καμία σχέση δεν έχει με μεγάλες Αλβανίες κλπ. Όλα τ'άλλα είναι πούτσες μπλε για να τα εκμεταλλεύονται οι χρυσαυγήτες !
Politically correct και καλα η Τατιανα, αυτα που σιχαινομαι.
Ενταξει ρε παιδια, δεν πειραζει, ολα καλα.
Καποτε ξεραμε οτι η χειρονομια με τον αετο ηταν γνωρισμα του αλβανικου μεγαλοϊδεατισμου.
Τωρα γυρισε το τροπαρι, εγινε απλως "μια προσομοιωση της σημαιας".
Ναι ε?
Δεν φανταζομαι να ψηφισει κανενας Κυπρο στη Eurovision.
Και η κυρια Φουρέιρα να παει να τραγουδαει στα Τιρανα, αφου αγαπαει τοσο πολυ τη χωρα της. Τωρα την αγαπησε βεβαια, γιατι παλιοτερα εκρυβε την καταγωγη της μεχρι να πιασει κανενα φραγκο και να ξεβρωμισει το χνωτο της απο την πεινα. Αφου ειχε τοση αναγκη να πουλησει αλβανίλα, κανενα προβλημα. Να πουλαει στην Αλβανια δισκους.
ουστ με το τσολιEίναι και εθνικίστρια τώρα από εκεί που ντρεπόταν να πει ότι είναι Αλβανίδα και έλεγε ότι είναι από το Μεξικό... :thubsdown:
παψε βλαξΑυτό το σήμα είναι απλά η σημαία της Αλβανίας και καμία σχέση δεν έχει με μεγάλες Αλβανίες κλπ. Όλα τ'άλλα είναι πούτσες μπλε για να τα εκμεταλλεύονται οι χρυσαυγήτες !
μλμ τυπεσορρυ παιδια αλλα όπως κανοθυν οι ελληνες το σταυρο τους σε σοου που πληρωνει τουρκος , ετσι και αυτή εκανε το σημα της χωρας της.
από ποτε αλεξ και οι υπολοιποι το σημα της χωρας σου ταυτιζεται με εθνικισμο και μεγαλοιδεατισμο?
δηλαδή αν εγω στο εξωτερικο σηκωσω μια ελληνικη σημαια για να φωτογραφηθώ είμαι προκλητικος???
και εγω φωτογραφηθηκα με το δικεφαλο παρεπιμπτωντος, στην μπαρτσελωνετα την παραλια την βαρκελωνης (σε πετσετα θαλασσης-σημαια του ΠΑΟΚ) τι είμαι χούλιγκαν? ή εθνικιστης επειδή ο αετος ο μαυρος του παοκ είναι πένθιμος και νοσταλγει την κωνσταντινουπολη????
όχι,μλμ τυπε
Αυτο το καραγκιοζιλικι αντιπρωσωπευει την Μεγαλη Αλβανία
Δεν ειναι απλα το σημα της κατσαρθδας πουχουν στην σημαια
μλμ τυπε
Αυτο το καραγκιοζιλικι αντιπρωσωπευει την Μεγαλη Αλβανία
Δεν ειναι απλα το σημα της κατσαρθδας πουχουν στην σημαια