Νέα

Ελένη Φουρέιρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 703K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φορούσε βρακί η Φουρέιρα στα Mad VMA 2016;

• Όχι, δε φορούσε τίποτα

Ψήφοι: 164 33,7%
  • Ναι, κάτι φορούσε

Ψήφοι: 30 6,2%
  • Στο μπούτσο μας φοράει/δε φοράει

Ψήφοι: 293 60,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    487

misterakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
465
Πόντοι
16
:heavymetalbig:

Συνημμένα

• φουρειρα.jpg
    φουρειρα.jpg
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 64
  • φουρειρα 4.jpg
    φουρειρα 4.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 57
  • φουρειρα 2.jpg
    φουρειρα 2.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 66
  • φουρειρα 3.jpg
    φουρειρα 3.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 69
  • foyreira1.jpg
    foyreira1.jpg
    198,1 KB · Εμφανίσεις: 77
  • foyreira.jpg
    foyreira.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 79
  • φουρειρα 1.jpg
    φουρειρα 1.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 70

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2017/12/foureira1-682x384.jpg[/img[/URL]]

«Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια! Έλεγα μέσα μου “θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;”».
Στο “Late Night” του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι έκρυψε την αλβανική καταγωγή της, αλλά και για την απόφαση να μιλήσει ανοικτά και να το παραδεχτεί.

«Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το 1997, το 1998, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα. Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές, πια όχι, καθόλου. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και ήρθαν κάποιοι εγκληματίες. Όταν το έκανα αυτό πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί.

Πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μια δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με κόψανε και γελούσαν. Ήταν πάρα πολύ ειρωνικό αυτό που συνέβη μπροστά μου, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και έλεγα μέσα μου “θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;”. Και συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να κάνω καριέρα και να δείξω αυτό που έχω θα πρέπει κάπως να το κρύψω. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

[MEDIA=youtube]z24kyB_JxyA[/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/psychagogia/eleni-foureira-emathan-oti-eimai-apo-tin-alvania-kai-gelousan-itan-toso-eironiko-eniosa-poly-aschima/2085781]Πηγή[/url[/URL]]

panosxfive

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
Δευτεραντζα νεζα που πριν αρχισει να την τσουλαει ο γεωργαντας απο το mad ειχε για αρωμα τα μαντηλακια απο τα hondos.....

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη στο Late Night με το Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για πολλά και διάφορα προσωπικά της θέματα.

Για το αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση:

O παρουσιαστής τη ρώτησε αν είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τρία πράγματα πάνω της ποιά θα ήταν αυτά κι εκείνη απάντησε πως το ένα το έχει κάνει ήδη και είναι ότι έκανε αυξητική μαστού.

Για το αν θα άφηνε την καριέρα της να ακολουθήσει τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία στο εξωτερικό:
Aπάντησε ότι δεν θα το έκανε διότι δεν θα ήθελε να αφήσει την καριέρα της στη μέση αφού θεωρεί ότι δεν έχει καταφέρει και πολλά ακόμη.

Για το αν έχει βρεθεί σε αμηχανία επειδή κάποιος άντρας δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σεξουαλικά στη συνεύρεσή τους:

Eίπε ότι έχει έρθει αντιμέτωπη με μια τέτοια σεξουαλική δυσλειτουργία, αλλά θεωρεί ότι αυτό προέρχεται από το άγχος και την κούραση γιατί ο άντρας λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τη γυναίκα.

Για το αν έχει απατήσει:

H απάντησή της ήταν ναι.

Ξέχασε να τη ρωτήσει γιατί ντρέπεται για το πραγματικό της όνομα που είναι Εντέλα Φουρεράι και γιατί η δισκογραφική της έχει στείλει δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ να την αποκαλούν "ελένη φουρέιρα" διαφορετικά θα κόβεται κάθε επικοινωνία με το οποιοδήποτε από αυτά.
Ο παντελώς ατάλαντος παρουσιαστής (που πάντα έκανε, κάνει και θα κάνει εκπομπές του κώλου) παρέα με ένα αλβανικό κατασκεύασμα μιας ελληνικής δισκογραφικής παραγεμισμένο με ψεύτικα ρεπορτάζ και πλήθος αδιάφορων τραγουδιών κακέκτυπων απομιμήσεων ξένων παραγωγών.      

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Το βράδυ της Παρασκευής έκανε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο Αθηνών Αρένα, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την Ήβη Αδάμου..  :S :S :S

Συνημμένα

• foureira1.jpg
    foureira1.jpg
    137,5 KB · Εμφανίσεις: 137
  • foureira2.jpg
    foureira2.jpg
    147,9 KB · Εμφανίσεις: 128
  • foureira5.jpg
    foureira5.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 162
  • foureira3.jpg
    foureira3.jpg
    91,8 KB · Εμφανίσεις: 119
  • foureira4.jpg
    foureira4.jpg
    102,2 KB · Εμφανίσεις: 153

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Το βράδυ της Παρασκευής έκανε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο Αθηνών Αρένα, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την Ήβη Αδάμου..  :S :S :S
αχνοφαινεται μουναντερο :bigdick: :bigdick: :bigdick:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
γιατι ασχολειστε με το αλβανοσκυλο δεν μπορω να καταλαβω...και μονο που εκρυψε απο που ειναι λεει πολλα οπως και ολοι οι πατριωτες της...

Lepouras

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
10
Πόντοι
0
Ξυρισμένη μουνάρα και μας την έδειξε έτσι φατσα φόρα δωράκι!!! πως δε το είχα πάρει χαμπάρι τοσο καιρό? Καλα ξηγήθηκε το "μεξικανάκι"

Συνημμένα

• 5-9775.d78bt70127hhd.jpg
    5-9775.d78bt70127hhd.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 343
  • 4-9775.dw9092h39f.jpg
    4-9775.dw9092h39f.jpg
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 334
  • 3-0.23ρσ.jpg
    3-0.23ρσ.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 331

Lepouras

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
10
Πόντοι
0
Κ εκει που λες μπα παιζει και φωτοσοπ να και το βιντεάκι σε καλη ποιοτητα! καλο μουνάκι!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ROYAL

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
19
Πόντοι
0
Απορω ποιοι ασχολουνται με αυτες που καλα καλα δεν ξερουν ουτε να μιλησουν ουτε να φερθουν και δε μπορω να  καταλαβω γιατι τις προωθουν.τοσες αξιολογες κοπελες και δεν τις ξερει κανεις και βλεπεις αυτον το ηλιθιο να προβαλει το αλλο ηλιθιο..αηδια μονο που τους βλεπεις.κριμα

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ξυρισμένη μουνάρα και μας την έδειξε έτσι φατσα φόρα δωράκι!!! πως δε το είχα πάρει χαμπάρι τοσο καιρό? Καλα ξηγήθηκε το "μεξικανάκι"

Καί έκει πού μέ είχε πιάσει λιγάκι φαγούρα κάτω χαμηλά στό άριστερό καί ξυνόμουν, ΝΑΤΟ τό πορνίδιο.

ΡΕ, έδώ ΧΑΝΩΜΑΣΤΕ καί άσχολείσθε μέ τήν βρωμιάρα;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
οταν ελεγα τυπε οτι φαινεται πεντακαθαρο ενδομητριο καποια ζωα δεν με πιστευανε :-
τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα :takethis:
υ.γ. υπαρχει και δευτερο βιντεακι με κωλοτρυπιδι :S :S :S

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
οταν ελεγα τυπε οτι φαινεται πεντακαθαρο ενδομητριο καποια ζωα δεν με πιστευανε :-
τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα :takethis:
υ.γ. υπαρχει και δευτερο βιντεακι με κωλοτρυπιδι :S :S :S

εισαι πολυ μπροστα τυπε και ηθελα να το τονισω στα νιαμου, γι'αυτο εκανα μονο παραθεση χωρις σχολιο :hi: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
εισαι πολυ μπροστα τυπε και ηθελα να το τονισω στα νιαμου, γι'αυτο εκανα μονο παραθεση χωρις σχολιο :hi: :S :S :S
το εκτιμω τυπε ,για αυτο θα λαβεις πρωτος το βιντεακι με το πεντακαθαρο παχυ εντερο :hi: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom