Νέα

Ελένη Φουρέιρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 703K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φορούσε βρακί η Φουρέιρα στα Mad VMA 2016;

• Όχι, δε φορούσε τίποτα

Ψήφοι: 164 33,7%
  • Ναι, κάτι φορούσε

Ψήφοι: 30 6,2%
  • Στο μπούτσο μας φοράει/δε φοράει

Ψήφοι: 293 60,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    487

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
Πάρε εδώ γκόμενα που ορισμένοι τον παίζουν για πάρτη της. Πάρε γκόμενα που θεωρείται σεξ συμπολ στην Ελλάδα.
Βυζί ανύπαρκτο, πρόσωπο μετριότητα για να μην πω χάλια, πόδια καλά σε αναλογίες αλλά 0 καμπύλες και μυική μάζα σε αυτά. Τι ακριβώς το ωραίο έχει πάνω της αυτή, ένας θεός ξέρει.
Μετά ο ίδιος μαλάκας που τον παίζει για αυτό το έκτρωμα μπαίνει στο thread της Παπαδοπούλου και γράφει παπαριές του στυλ: Πολύ γυμνασμένη, σαν άντρας έχει γίνει και άλλα τέτοια.
Και όχι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι θέμα προσωπικού γούστου.
Πεστα ρε τυπε ναουμε. Εχουμε στο χωριατικο εξω απο το σπιτι μου μια συχωριανη της με τετοιο στρογγυλό κωλαριον που ακομα και ένα φωτόνιο  καμπυλωνει γυρω του. Αυτη η Φουρεραι ειναι ο ορισμος της μη ευκλειδειας γεωμετριας αναλογιες 0 φατσα 0 το σωζει αμα δινει διαφορικό για κρεμπιε

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Πάρε εδώ γκόμενα που ορισμένοι τον παίζουν για πάρτη της. Πάρε γκόμενα που θεωρείται σεξ συμπολ στην Ελλάδα.
Βυζί ανύπαρκτο, πρόσωπο μετριότητα για να μην πω χάλια, πόδια καλά σε αναλογίες αλλά 0 καμπύλες και μυική μάζα σε αυτά. Τι ακριβώς το ωραίο έχει πάνω της αυτή, ένας θεός ξέρει.
Μετά ο ίδιος μαλάκας που τον παίζει για αυτό το έκτρωμα μπαίνει στο thread της Παπαδοπούλου και γράφει παπαριές του στυλ: Πολύ γυμνασμένη, σαν άντρας έχει γίνει και άλλα τέτοια.
Και όχι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι θέμα προσωπικού γούστου.
:rockon: Σωστός ! ! !

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Η τραγουδίστρια βρέθηκε την Τετάρτη σε γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων για τα γυρίσματα του video clip για το νέο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «2017 Σ΄αγαπώ».

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/12/01/foureira0003.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/12/01/foureira0002.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/12/01/foureira0001.jpg[/img[/URL]]

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Εγώ πάντως το κέρναγα άνετα... Φάτσα είναι λίγο λάθος αλλά οκ...

kafetzis1886

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Like
16
Πόντοι
1
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B1.JPG

Dunkelheit

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2016/DEKEMVRIOS/21-12/Cover57.jpg[/img[/URL]]
:wanker: :wanker: :wanker:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
βυζι πλακα κ πεσμενο λες κ ειναι βαβα 80 ετων :S

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
την εχει αναζωογονησει ο ερωτας με τον μποτια...το δικο μας παλι το μουσκαρι, δεν παιρνει μπρος με τιποτα... :tickedoff:
Έτσι είναι αυτά.Αναζωογονήθηκε η τσιμπουκλού και έγινε λιώμα αυτός από τις πίπες.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Τυπε, υπαρχουν περιπτωσεις που δεν τιθεται θεμα προσωπικου γουστου (δεν υπαρχει αντρας που να μην θελει να γαμησει την Δουκισσα πχ, και αντιστοιχα δεν υπαρχει καποιος που να καυλωνει με την Ελενη Λουκα-πλην ανωμαλων). Η Φουρειρα ομως μια χαρα γκομενα ειναι, τα παραλες πολυ.
η φουρειρα είναι μια χαρα γκομενα????? προτιμω τη λουκα....η φουρειρα μου χε πει αλβας ότι είναι γυφταλβανιδα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τώρα είναι περήφανη που είναι Αλβανή  :effemine:

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται τσίτσιδη και δηλώνει:
«Είμαι περήφανη για την Αλβανική καταγωγή μου»!

Η Ελένη Φουρέιρα υποδέχεται τα Χριστούγεννα χωρίς ρούχα , στο τεύχος του Down Town

Η τραγουδίστρια δηλώνει:
«Είμαι περήφανη για την Αλβανική καταγωγή μου», ενώ παραδέχεται ότι έχει δημιουργήσει «σχολή Φουρέιρα».

Παλιότερα ήταν μια περήφανη Μεξικάνα  :orchestra:

Ελένη Φουρέιρα: Γιατί κρύβει την αληθινή της ταυτότητα;

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η καλλίγραμμη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα είχε ρίζες από την Λατινική Αμερική και μάλιστα εμφανισιακά αυτό δεν δεχόταν αμφισβήτηση.

Στην εκπομπή «Super Star» όμως, ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Σόμπολος αποκάλυψε πως σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα η Φουρέιρα είναι ομογενής από την Αλβανία!

Άλλαξε το όνομά της για να μοιάζει πιο… εξωτικό και ξεκίνησε καριέρα στο τραγούδι αποκρύπτοντας από όλους την αληθινή της ταυτότητα.

Άραγε ήταν δική της επιλογή ή κάποιου μάνατζερ;
Πάντως δεν την τιμάει κάτι τέτοιο, δεν απαρνιέσαι τους προγόνους και την οικογενειακή ιστορία σου για να πετύχεις στην showbiz, είναι θέμα περηφάνιας.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ελένη Φουρέιρα: «Πληγώθηκα πάρα πολύ» που με λένε Αλβανή ….
H hot Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στην τελευταία του εκπομπή για το 2010, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα για την καταγωγή της, τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό αλλά και την επαφή της με το γυναικείο κοινό.
«Το επίθετό μου προέρχεται από το Μεξικό. Δεν είπα ότι είμαι Μεξικάνα εγώ, ο πατέρας μου έχει τέτοιες ρίζες» εξήγησε η Φουρέιρα, καθώς τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά σενάρια σχετικά με την καταγωγή της.
Δεν μας είπε όμως ακριβώς την καταγωγή της. Γιατί άραγε;
Πηγή: yupi.gr

:coffee:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
...Τρεις χώρες έχουν το προνόμιο της γονιδιακής διεκδίκησης της καταγωγής της,

Το Μεξικό, η Βραζιλία και η Αλβανία αλλά ευτυχώς για μας, μόνο η Ελλάδα έχει την χάρη της αστραφτερής της παρουσίας.

Η φημολογία για την καταγωγή της Φουρέιρα, κρατάει από την εποχή της συμμετοχής της στις  «Mystique», το κοριτσίστικο γκρουπ που πολλοί αποκαλούσαν, οι Ελληνίδες Spice girls,  με τη ζυγαριά τότε να γέρνει προς Βραζιλία μεριά.

Η ίδια, δίνοντας πρόσφατα συνέντευξη στο «Θέμα», δήλωσε ξεκάθαρα:

«Η μητέρα μου κατάγεται από το Μέτσοβο και ο πατέρας μου έχει Μεξικάνικες ρίζες».

Όμως, ο ληξιαρχικός συντάκτης του Super Star (αποκλείεται να μην υπάρχει τέτοια ιδιότητα) αποφάσισε να διεξάγει τη δική του έρευνα, που έφερε σαν αποτέλεσμα, τα Βαλκάνια πιο κοντά στη Λατινική Αμερική και έκανε πρωτεύουσα του Μεξικού τα Τίρανα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η τραγουδίστρια έκρυβε επιμελώς την Αλβανική της καταγωγή όπως αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα που πιστοποιούν την εξωτική ως προς το αποτέλεσμα, αλλαγή του ονόματος της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom