You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελένη Φουρέιρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 704K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
Το ρεπορτάζ είναι εντελώς ανυπόστατο."Κάποιοι μπλόγκερς υποστηρίζουν", "κάποια είδε τα χαρτιά της" κλπ. Καμία απόδειξη δεν μας έδειξε η κ. Λαμπίρη, μόνο λόγια. Τα ψεύτικα, τα λόγια, τα μεγάλα...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Και ελεγα μεσα μου, οτι δεν μοιαζει, για μεξικανα.
Το κοβω για στανταρ... Ε ρε κομπλεξ που εχει και παραμυθιαζει τον κοσμο οτι ειναι Μεξικανα.. Αλβανογυφτακι μας βγηκε τελικα.....
Οπως και να εχει παντως δεν νομιζω οτι θα της κοψει την φορα.. Την εχουν για να την ανεβασουν κι αλλο...
Οπως και να εχει παντως δεν νομιζω οτι θα της κοψει την φορα.. Την εχουν για να την ανεβασουν κι αλλο...
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
τελικα τι ειναι αυτο το ΖΩΟ ????
οχι οτι μας νοιαζει, απλα να εχουμε κατι να μιλαμε.....
p.s. ξερουμε απο που ειναι
και για να μην βγουν οι τυχαρπαστοι του site.........NAI, TO ΟΜΟΛΟΓΩ...... ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΑ ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
αμα δεν ειναι μεξικανα θα τρελαθω!
τι ειναι ρε παιδια?
ΑΛΒΑΝΑΚΙ ειναι, αλλα ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ..........
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ελένη Φουρέιρα: δεν είναι βραζιλιάνα, αλλά αλβανή
00:35 9/12/2010 - Πηγή: ToBlogTonKirion
Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που με το εκρηκτικό και σούπερ σέξι στιλ της, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, από τη στιγμή που έλαβε μέρος στο «Just The Two of Us». Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η καλλίγραμμη τραγουδίστρια είχε ρίζες από την Λατινική Αμερική και μάλιστα εμφανισιακά αυτό δεν δεχόταν αμφισβήτηση. Ωστόσο στην εκπομπή «Super Star», ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Σόμπολος αποκάλυψε πως σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα η Φουρέιρα είναι ομογενής από την Αλβανία Άλλαξε το όνομά της για να μοιάζει πιο… εξωτικό και ξεκίνησε καριέρα στο τραγούδι αποκρύπτοντας από όλους την αληθινή της ταυτότητα.Να σημειώσουμε ότι η Φουρέιρα δεν είναι η μοναδική καλλονή που έχει καταγωγή από την Αλβανία και δημιουργεί εντυπώσεις άλλης πιο ευγενούς προέλευσης. Υπάρχουν τρεις τέσσερις δεσποινίδες στην ελληνική τηλεόραση και showbiz που είναι αλβανικής καταγωγής και το κρύβουν επιμελώς.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ελένη Φουρέιρα: «Πληγώθηκα πάρα πολύ» που με λένε Αλβανή ….
H hot Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στην τελευταία του εκπομπή για το 2010, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα για την καταγωγή της, τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό αλλά και την επαφή της με το γυναικείο κοινό.
«Το επίθετό μου προέρχεται από το Μεξικό. Δεν είπα ότι είμαι Μεξικάνα εγώ, ο πατέρας μου έχει τέτοιες ρίζες» εξήγησε η Φουρέιρα, καθώς τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά σενάρια σχετικά με την καταγωγή της.
Δεν μας είπε όμως ακριβώς την καταγωγή της. Γιατί άραγε;
Πηγή: yupi.gr
H hot Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στην τελευταία του εκπομπή για το 2010, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα για την καταγωγή της, τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό αλλά και την επαφή της με το γυναικείο κοινό.
«Το επίθετό μου προέρχεται από το Μεξικό. Δεν είπα ότι είμαι Μεξικάνα εγώ, ο πατέρας μου έχει τέτοιες ρίζες» εξήγησε η Φουρέιρα, καθώς τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά σενάρια σχετικά με την καταγωγή της.
Δεν μας είπε όμως ακριβώς την καταγωγή της. Γιατί άραγε;
Πηγή: yupi.gr
sideras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά απο που κρατάει η σκούφια της?
Αλβανία και ας το κρύβει.
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.457
- Πόντοι
- 216
Ελληνίδα είναι με καταγωγή από το σόι του πατέρα της από το Μεξικό.Τελικά απο που κρατάει η σκούφια της?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K