North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.720
- Πόντοι
- 736
Πιστευω οτι τα επομενα χρονια θα μας απασχολησει η μικρη, ποια η γνωμη σας;
Ιεροδουλη στην Θεσσαλονικη φιλε!Τι είναι αυτό, βρε φίλε;
Α μάλιστα...Ιεροδουλη στην Θεσσαλονικη φιλε!
Τρια πουλακια που καθονται..Α μάλιστα...
Και τα "Τρίδυμα" τι είναι;
Τρια ιδια στουντιο!Α μάλιστα...
Και τα "Τρίδυμα" τι είναι;
θα μας απασχολησει η ξεπεταΠιστευω οτι τα επομενα χρονια θα μας απασχολησει η μικρη, ποια η γνωμη σας;
Μάλλον καψουρης είσαιΠιστευω οτι τα επομενα χρονια θα μας απασχολησει η μικρη, ποια η γνωμη σας;
Σ εμενα δεν ηταν ξεπετα φιλε.. πριν λιγο καιρο την ειχα παρει.θα μας απασχολησει η ξεπετα???
Στο αλλο σαιτ εχει αρκετες φωτο!Φωτο της?
Εδω ειναι τωρα..καθε βραδυ στα τριδυμα! και τις δευτερες παει στην πρωινη βαρδια μεχρι αργα.Αυτή δεν είναι που είχε φύγει με την Εβελίνα; Αυτή όσοι πήγαν την έβριζαν γιατί ήταν κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ. Αν πέρασαν καλά 2-3 είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα.
Σημερα ηταν σουπερ! βυζι στο θεο και εκανε μια κωλαρα φωτια!Μάλλον καψουρης είσαι
Ναι αλλά τελικά πηγές αλλού όπως έγραψες..Σημερα ηταν σουπερ! βυζι στο θεο και εκανε μια κωλαρα φωτια!
Ναι γιατι την ειχα παρει προσφατα.. δεν θελω να πηγαινω στην ιδια κοπελα τοσο γρηγορα.Ναι αλλά τελικά πηγές αλλού όπως έγραψες..
Ωραια είναιΣημερα ηταν σουπερ! βυζι στο θεο και εκανε μια κωλαρα φωτια!
Εγω πριν μια βδομαδα που την ειδα στο σαλονι και της μιλησα μου απαντησε με αγενεια και μου ζητησε εξτρα λεφτα για απλα πραγματα οποτε εφαγε Ακυρο.....απο εμφανηση αξιζει αν ειχε λιγο μυαλο θα μπορουσε να δουλευει με ραντεβου και να μην προλαβαινειΟι περισσοτερες κομοδινα ειναι.. τουλαχιστον αυτη ειναι ομορφη και πιτσιρικα, μπορει στο μελλον να βελτιωθει, μπορει και οχι βεβαια.. ιδωμεν!