Νέα

Ελένη απο φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Μωρο μου αφιερωμενο για παρτη σου,απο τα αγαπημενα μου αλλα και σε καποιο αλλο ατομο αρεσει αν δεν κανω λαθος ;) ;) ;) ;) ;).
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Για να μην μου κουράζεσαι σου ήρθα από εδώ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπον φιλαρακι pitsilisti το τι λενε οι Ρωσοι αστο,το γνωριζω καλυτερα απο 'σενα λογω καταγωγης και πιστεψε με ειναι αληθεια.Τωρα ομως αυτο το αστειο πρεπει να τελειωνει καπου γιατι ειναι κριμα για την κοπελα να την χαρακτηριζεις ετσι και να σου πω και το αλλο για ρωτα την φιλη σου την Ρωσιδα τους Ελληνες στην Ρωσια πως τους λενε?Αν δεν γνωριζει να σου πει θα σου πω εγω ο ιδιος που προσφατα πηγα εκει και το ακουσα.
πσσσσσ!ποσεσ φορεσ εχισ παι ροσια χιστι μου?

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: με κανισ να γελασο εσυ ξερισ απο που εισαι τελικα αμαθε προτα το δικοσου και μετα να σε νιαζι για τουσ αλουσ δεν ειμαι ομοσ μιφορα το λεο απο που ειμαι ε αν ειστε πιζματαριδεσ δεν μπορο να σου κανο αλιοσ :uglystupid: :uglystupid:

εγώ πουτανάκι μου ξέρω από που είμαι, εσύ αν κρίνω από την ορθογραφία σου μάλλον Τουρκογυφτάκι είσαι! :kissass2: δεν με πειράζει όμως :-* όσο έχεις το μουνί σου στο ίδιο σημείο με τις άλλες πουτάνες εγώ θα έρχομαι να σε :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αρκετες φορες για να στο λεω κατι παραπανω ξερω,βαλε λογο και καταγωγης ;) ;).
psssssssssssssssssss!!!τι ψολαρασ τι λεβεντισ εισαι εσι!!!
πεσ μου χιστι τι λενε για το γρετσικισταν οι ροσοι να ξεροχισο???πεσ μου λεβεντι μου!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εγώ πουτανάκι μου ξέρω από που είμαι, εσύ αν κρίνω από την ορθογραφία σου μάλλον Τουρκογυφτάκι είσαι! :kissass2: δεν με πειράζει όμως :-* όσο έχεις το μουνί σου στο ίδιο σημείο με τις άλλες πουτάνες εγώ θα έρχομαι να σε :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε daniel72, η Ελενη ειναι ψυχουλα, γιατι της μιλας ετσι ???
Δεν ειναι σωστο !!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.....ρε πιτσι εχεις πολυ πλακα να σαι καλα αγορι μου με αυτα που γραφεις.Οι αιγυπτιες και οι λιβανεζες ειναι πολυ ωραιες γυναικες,,,δυστηχως δεν εχω καμια εμπειρια αλλα θα θελα παρα πολυ...

Τωρα ο πιτσι μου δωσε ιδεα για θρεντ: ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΥΡΚΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΤΣΙΝΑΜΠΑ..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425

Φιλαρακι το γ.....ς τελειως τωρα,τι καθεσαι και λες.Αν δεν σου αρεσει η καταγωγη της κοπελας ποτε να μην πας μαζι της,δεν σε αναγκαζει κανεις.Ασε να πηγαινουμε εμεις  που δεν εχουμε κανενα κολλημα με την καταγωγη της κοπελας και να απολαμβανουμε την ομορφια της.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Συμφωνω απολυτα με τους συναγωνιστες Αιγυπτος,Λιβανος αλλα και Ινδια εχουν αρκετες ομορφες κοπελες.Συγκεκριμενα για την τελευταια χωρα παρε παραδειγμα την Priya Rai.

Συνημμένα

• priya-rai-65-11.jpg
    priya-rai-65-11.jpg
    219 KB · Εμφανίσεις: 45

Επισκέπτης
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.....ρε πιτσι εχεις πολυ πλακα να σαι καλα αγορι μου με αυτα που γραφεις.Οι αιγυπτιες και οι λιβανεζες ειναι πολυ ωραιες γυναικες,,,δυστηχως δεν εχω καμια εμπειρια αλλα θα θελα παρα πολυ...

Τωρα ο πιτσι μου δωσε ιδεα για θρεντ: ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΥΡΚΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΤΣΙΝΑΜΠΑ..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ξεροχινο τσιρτσιναμπα μου!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Συμφωνω απολυτα με τους συναγωνιστες Αιγυπτος,Λιβανος αλλα και Ινδια εχουν αρκετες ομορφες κοπελες.Συγκεκριμενα για την τελευταια χωρα παρε παραδειγμα την Priya Rai.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom