Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσ!πορνοπακισα!!!απο εγυπτο μωρο
πσσσσσσσσσσσσσσ!πορνοπακισα!!!απο εγυπτο μωρο
Καλημέρα μωρο μουΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΤΟΡΑ ΔΟΥΛΕΒΟ ΦΥΛΙΣ 104 [color=orange ] ΕΓΩ ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΣΜΙΝ [/color] :-* :-* :-* :-*
πσσσσσσσσσσσσσσ!πορνοπακισα!!!
Καλά σου λέειΦιλαρακι τωρα παραφερεσαι,δεν μιλανε ετσι σε μια κοπελα.
Mαλλον μπερδευεις την Αιγυπτο με το Πακισταν φιλαρακι pitsilisti,ειναι δυο χωρες τελειως διαφορετικες και η Αιγυπτος συγκεκριμενα εχει και αρκετες πανεμορφες γυναικες.Μια απο αυτες τυχαινει να ειναι και η Ελενιτσα μας ....Καλά σου λέει
Μείνε ήσυχος καλή δουλείαΤελος παντων εγω σας χαιρετω,ωρα να παμε για δουλεια.Φιλαρακι TAFTAAR προσεχε το μωρο μου την Ελενιτσα.Μην γραψει παλι καποιος τιποτα τετοιες μ......ς και την στεναχωρησει οκ,στηριζομαι σε' σενα.....
Ευχαριστω φιλαρακι....Μείνε ήσυχος καλή δουλεία
ε ολεσ αυτεσ οι χορεσ ανικουν στιν πακικια χιστι μου!μιν πορνοταρασεσε!Mαλλον μπερδευεις την Αιγυπτο με το Πακισταν φιλαρακι pitsilisti,ειναι δυο χωρες τελειως διαφορετικες και η Αιγυπτος συγκεκριμενα εχει και αρκετες πανεμορφες γυναικες.Μια απο αυτες τυχαινει να ειναι και η Ελενιτσα μας ....
Δηλαδή εμείς οι έλληνες είμαστε ξανθοί και γαλανομάτηδες όλοι ε?ε ολεσ αυτεσ οι χορεσ ανικουν στιν πακικια χιστι μου!μιν πορνοταρασεσε!
αλοστε ακομα και οι ιδιοι οι ροσοι τουσ αποκαλουν ολουσ αυτουσ τουσ μαυριδερουσ απο ολεσ αυτεσ τισ χορεσ τισ πακικιασ ''tsurka''
ειναι ειρονικο!κατι ξερουν οι ροσοι!χαχαχαχαχα!
ε εμισ ειμαστε πορνιαριδεσ ορθοδοξι!γι αυτο δε μασ απαξιονουν οι ροσοι χαρακτιριζοντασ μασ οσ ''τσουρκα''Δηλαδή εμείς οι έλληνες είμαστε ξανθοί και γαλανομάτηδες όλοι ε?
ε ολεσ αυτεσ οι χορεσ ανικουν στιν πακικια ομοσ ψολαρα μου!!!!!Ναι ρε φίλε μου αλλά το θέμα είναι ότι η κοπελιά οπός είπε και ο Κώστας είναι από Αίγυπτο και ειναι κουκλαρα όπως και πολλές άλλες .ο πακιστανικος λαός είναι εντελώς διαφορετικός λαός….
ασε ρε μωρο μιν κουραζισ τα νευρα σου τσαμπα γιατι ενασ τιποσ σαν κια αυτον δεν αξιζιΤέλος πάντων φίλε μου άποψη σου ..το θέμα είναι να μην προσβάλεις τον εν λόγο άνθρωπο και κάθε άλλο άνθρωπο με τέτοιους χαρακτηρισμούς….
χριαζετε μωρο και ι δροσερια το καθε πραμα με το καιρο του :-* :-* :-*Έτσι μωρό να δροσιστούμε λίγο
Ναι ρε φίλε μου αλλά το θέμα είναι ότι η κοπελιά οπός είπε και ο Κώστας είναι από Αίγυπτο και ειναι κουκλαρα όπως και πολλές άλλες .ο πακιστανικος λαός είναι εντελώς διαφορετικός λαός….