sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
γυασου αλεξακο τι κανισ ποσ και τελιοσεσ νορισ τιν δουλια σουΓεια σου Ελενακι! ;) ;)
γυασου αλεξακο τι κανισ ποσ και τελιοσεσ νορισ τιν δουλια σουΓεια σου Ελενακι! ;) ;)
εσθηματα ρε μορο τορα σε αυτι τιν εποχει εχου και η γατεσ
γυασου αλεξακο τι κανισ ποσ και τελιοσεσ νορισ τιν δουλια σου
μιαχαρα ειμαι και γω μορο σχολασα απο τισ 5 σου το περασα σημερα
Νωρις??? καλο!!!...Καλα ειμαι ,εσυ? Δουλευεις?
ελα τορα γιατι τουσ βριζισ αφου καλο περναγανε και η γατεσ ψυχη εχουνναι να τις γαμησω ... χθες ολη νυχτα πηδιοντουσαν
μαου και μαου με ζαλησαν
ελα τορα γιατι τουσ βριζισ αφου καλο περναγανε και η γατεσ ψυχη εχουν
να σου πο τιν αλιθια ι γυναικες το μονο που μιαζουν με τισ γατεσ ειναι επιδι εχουν 7 ψιχεσκουιζ: ποιες πηδιούνται πιο πολύ οι γάτες ή οι πουτάνες?
κουιζ: ποιες πηδιούνται πιο πολύ οι γάτες ή οι πουτάνες?
καλησπερα σε ολουσποιες ειναι ποιο πουτανες δηλαδι ? ... Νομιζω οι γατες
τωρα πες μας εσυ ποιες ειναι ποιο γατες ?
οι γατες ή οι πουτανες
μπραβοοοοο μορο πολι ωρεα απαντειση :-* :-* :-* :-* :-* :-*οταν γαμας η γαμιεσαι για την ηδονη δεν εισαι πουτανα εισαι φιληδονος η φιληδονη αρα στα ζωα δεν αρμοζει ο ορος πουτανα!!!!
αν γαμιεσαι η γαμας μονο επι χρημασι τοτε ανηκεις στην κατηγορια πουτανα!!!!!!
η ποιο δυσκολη κατηγορια ομως στην ζωη ειναι οι γυναικες που γαμιονται ταχα για την ηδονη αλλα αποσκοπουν στο χρημα !!!!!!
αρα αυτες που δουλευεουν στα ντελα ειναι πουτανακια μικρα οι πουτανες ειναι εξω και δεν την γνωριζει κανεις και ουτε μπορει να πληροφορησει τους αλλους κανεις....
Το πιο σωστό που έχω ακούσει εδώ μέσα μπράβο…αρα αυτες που δουλευεουν στα ντελα ειναι πουτανακια μικρα οι πουτανες ειναι εξω και δεν την γνωριζει κανεις και ουτε μπορει να πληροφορησει τους αλλους κανεις....
ΩΝΤΟΣ ΜΟΡΟ ΕΙΝΑΙ Ι ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΙΣΗ :o :o :o :o :oΤο πιο σωστό που έχω ακούσει εδώ μέσα μπράβο…
Γεια σου ΕλενηΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :-* :-* :-* :-*
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :-* :-* :-* :-*
Τι εγινε;εχει κανα λαγουμι εδω τριγυρο και ξετρυπωσατε