sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
εεεεεε αυτο κανο και γω δεν τα κρυβο καθολου ;) ;)Το εχεις μωρο μου, το εχεις !!!
Γιατι να το κρυψουμε αλλωστε !!! ;) ;) ;)
εεεεεε αυτο κανο και γω δεν τα κρυβο καθολου ;) ;)Το εχεις μωρο μου, το εχεις !!!
Γιατι να το κρυψουμε αλλωστε !!! ;) ;) ;)
καληνιχτα μορο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Kαληνυχτα μωρο μουυυυυυυ, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Η φωτο αφιερωμενη
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΟΡΟ ΜΕ ΤΕΤΙΑ ΖΕΣΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΚΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΑΑντε ενας ενας, να πηγαινουμε για υπνο !!!
Αυριο παλι !!!
Καληνυχτα, αλλα πως και δεν πας για κανενα ποτακι, νεα κοπελα?ΠΑΟ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΙΝ ΠΕΣΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΑΣΕ ΡΕ ΜΟΡΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΠΙΑ ΠΟΛΙΚαληνυχτα, αλλα πως και δεν πας για κανενα ποτακι, νεα κοπελα?
Τουλαχιστον διασκεδασες, ή ηπιες πολυ για να.....ξεχασεις κατι ?ΑΣΕ ΡΕ ΜΟΡΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΠΙΑ ΠΟΛΙ
ΑΣΕ ΡΕ ΜΟΡΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΠΙΑ ΠΟΛΙ
Παλι καλα ... μερικοι οταν πινουν ποναει ο κωλος τους
Ανεκδοτακι ...
Πάει ένας άστεγος και κοιμάται σε μια οικοδομή, τον βλέπει ένας ξελιγωμένος και τον γαμάει, ο άστεγος χαμπάρι!
Ξυπνάει το άλλο πρωί βλέπει 10 ευρώπουλα κάτω. - Ώπα; Τι είναι τούτο;
Ο θεός με βοήθησε και κοιτάζει μια στιγμή απέναντι και βλέπει ένα μπαρ, μπαίνει μέσα και λέει στον μπάρμαν
- Φέρε μια μπύρα. - Τι μπύρα θες; Έχω μπουκάλι και βαρελίσια. - Φέρε βαρελίσια του απαντάει, πίνει 2-3 γίνεται φέσι ξαναπάει για ύπνο στην οικοδομή,
το ίδιο βράδι περνάνε 4 αλβανοί, τον γαμάνε και του αφήνουν 50 ευρώπουλα.
Ξυπνάει βλέπει τα λεφτά και χοροπηδάει πάνω κάτω από την χαρά του!
Πάει στο ίδιο μπαρ και λέει: - Φέρε μια μπύρα ρε φίλε! - Τι μπύρα θες; Μπουκάλι ή βαρελίσια; - Τι να σου πω... Φέρε μπουκάλι γιατί με τη βαρελίσια πονάει ο κώλος μου!
Αν δεν πιστευετε ρωτηστε και τον Λιλα
θα τρελαθο χαχαχαχαχ πλακα εχει μπραβο ρε πεδιμου μασ εκανεσ να γελαμεΠαλι καλα ... μερικοι οταν πινουν ποναει ο κωλος τους
Ανεκδοτακι ...
Πάει ένας άστεγος και κοιμάται σε μια οικοδομή, τον βλέπει ένας ξελιγωμένος και τον γαμάει, ο άστεγος χαμπάρι!
Ο θεός με βοήθησε και κοιτάζει μια στιγμή απέναντι και βλέπει ένα μπαρ, μπαίνει μέσα και λέει στον μπάρμαν
- Φέρε μια μπύρα. - Τι μπύρα θες; Έχω μπουκάλι και βαρελίσια. - Φέρε βαρελίσια του απαντάει, πίνει 2-3 γίνεται φέσι ξαναπάει για ύπνο στην οικοδομή,
το ίδιο βράδι περνάνε 4 αλλονταποί, τον γαμάνε και του αφήνουν 50 ευρώπουλα.
Πάει στο ίδιο μπαρ και λέει: - Φέρε μια μπύρα ρε φίλε! - Τι μπύρα θες; Μπουκάλι ή βαρελίσια; - Τι να σου πω... Φέρε μπουκάλι γιατί με τη βαρελίσια πονάει ο κώλος μου!
Σαν ενα αλλο που λεει, στο Αμερικα πινεις ουισκυ ποναει καφαλι, στο Ελαντα πινεις ουζο τσουζει ο κολος !!!Παλι καλα ... μερικοι οταν πινουν ποναει ο κωλος τους
Ανεκδοτακι ...
το ίδιο βράδι περνάνε 4 αλλονταποί, τον γαμάνε και του αφήνουν 50 ευρώπουλα.
χαχα αραγε για τι τουσ ποναει ο κολοσΣαν ενα αλλο που λεει, στο Αμερικα πινεις ουισκυ ποναει καφαλι, στο Ελαντα πινεις ουζο τσουζει ο κολος !!!
Δεν ειχε αισθημα μαλλον !!! ;)χαχα αραγε για τι τουσ ποναει ο κολοσ
θα τρελαθο χαχαχαχαχ πλακα εχει μπραβο ρε πεδιμου μασ εκανεσ να γελαμε
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αυτο το κρευατι νομιζο ποσ αρχιζι και γινετε επικινδινοΕυθημησαμε παλι ...
Γιαυτο Ελενακι προσεχε οταν πινεις
Ποτο και τιμονι , σκωτωνει
Ποτο και ξαπλωνει ... τσουζει
εσθηματα ρε μορο τορα σε αυτι τιν εποχει εχου και η γατεσΔεν ειχε αισθημα μαλλον !!! ;)
Γιατι δεν ειναι ωραιο, να νιαουριζει ο κεραμυδογατος στην γατουλα, πριν την ???εσθηματα ρε μορο τορα σε αυτι τιν εποχει εχου και η γατεσ