Νέα

Ελένη απο φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τέλος πάντων φίλε μου άποψη σου ..το θέμα είναι να μην προσβάλεις τον εν λόγο άνθρωπο και κάθε άλλο άνθρωπο με τέτοιους χαρακτηρισμούς….  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
δεν προσεβαλα κανεναν αργιπαλαμε και εροτιλε σουλτανε τον ατακτον ιεριον!!!!
ειπα οτι ειναι πακισα!μα πακισα δεν εινε?που το κακο?χεχε!!!!
αντε χιστι μου πιγενε στι πουταναμανα φιλισ να αγιαζεισ το ξιψοσ σου !μετα θα δισ τα πραματα πιο πορνοσφερικα τιτανιε ψολοβραντι!!!!

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
δεν προσεβαλα κανεναν αργιπαλαμε και εροτιλε σουλτανε τον ατακτον ιεριον!!!!
ειπα οτι ειναι πακισα!μα πακισα δεν εινε?που το κακο?χεχε!!!!
αντε χιστι μου πιγενε στι πουταναμανα φιλισ να αγιαζεισ το ξιψοσ σου !μετα θα δισ τα πραματα πιο πορνοσφερικα τιτανιε ψολοβραντι!!!!
σορι θα σου πο κατι και παρτο οποσ θεσ το πεδι δεν σου ειπαι τπτ αλα προτα μαθε να σεβεσε μιν μπλεξισ τισ μαναδεσ εδω μεσα αλα τι να λεμε τορα μαθιμενοσ εισαι να κριβεσο πισο απο νικ ναμε και να τα λεσ δεν γινετε με λιγα λογια να αδιασο το δικομου μιαλο και να γεμυσο το δικοσου :jerking: :jerking:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
ποια Αίγυπτο ρε παιδιά? :uglystupid: από το Ζεφύρι είναι η Ελένη...Τουρκογύφτισα...εμένα δεν με χάλαει και οι Τουρκογύφτισες όπως και όλες άλλωστε στο ίδιο σημείο έχουν το μουνί τους! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ντανιελ προσεξε τιλεσ γιατι θα παρο το  :s&m_2: :s&m_2:και θα σε κυνιγισο  αλι μονοσου αμα σε πετιχο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/99338_1310832437.jpg[/img[/URL]]

Εμενα για Ελληνοαιγυπτια μου φαινεται...

Ελατε ρε παιδια, μην κολλατε με τις καταγωγες.

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
τελικά είσαι Τουρκογύφτισα? μολόγα μωρή! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: με κανισ να γελασο εσυ ξερισ απο που εισαι τελικα αμαθε προτα το δικοσου και μετα να σε νιαζι για τουσ αλουσ δεν ειμαι ομοσ μιφορα το λεο απο που ειμαι ε αν ειστε πιζματαριδεσ δεν μπορο να σου κανο αλιοσ :uglystupid: :uglystupid:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/99338_1310832437.jpg[/img[/URL]]

Εμενα για Ελληνοαιγυπτια μου φαινεται...

Ελατε ρε παιδια, μην κολλατε με τις καταγωγες.
[/quote]Μπραβο καλα τα λες...Διαβατήριο θέλουμε να δούμε για να  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μπραβο καλα τα λες...Διαβατήριο θέλουμε να δούμε για να  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  :2funny:
Ε ναι ρε γαμωτο! θα ζηταμε ταυτοτητα και ΑΦΜ πριν μπουμε στο δωματιο?
Εμας μας ενδιαφερουν οι υπηρεσιες της Ελενης και οχι απο που ειναι.
Απο την τελευταια φορα που συναντηθηκαμε θυμαμαι οτι ηταν αρκετα ομορφη.
Οι υπηρεσιες ελπιζω να εχουν βελτιωθει...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Κωστα99 οταν μπεις παρε το οπλο σου  :uzi: Να καθαρίσεις  :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
images

Κατι σαν αυτο εννοεις?

:2funny: :2funny: :2funny:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
ε εμισ ειμαστε πορνιαριδεσ ορθοδοξι!γι αυτο δε μασ απαξιονουν οι ροσοι χαρακτιριζοντασ μασ οσ ''τσουρκα''
οι ροσοι αποκαλουν μονο τουσ μουσουλμανουσ χιστεσ απο τισ χορεσ τισ πακικιασ ετσι ''τσουρκα''
μαλιστα μου ειχε πει μια φιλι μου ροσιδα..ιταν σε ενα κλαμπ και τισ κολουσε ενασ πακισ!τουρκοσ σιγκεκριμενα.
και του λεει εκινι....πασολ βολ τσουρκα!!!που σιμενι αντε χασου απο δο τσουρκα!
ε το τσουρκα δεν εχι σιγκεκριμενι ερμινια!απλα το λενε ετσι ειρονικα για τουσ πακιδεσ!χεχε!
να ακουσεισ τουσ ροσουσ να το λενε εχι πολι πλακα αυτι ι λεξι!τσουρκα!!!!αντιπροσοπευει ολα τα σκουπιδια !!!!

Λοιπον φιλαρακι pitsilisti το τι λενε οι Ρωσοι αστο,το γνωριζω καλυτερα απο 'σενα λογω καταγωγης και πιστεψε με ειναι αληθεια.Τωρα ομως αυτο το αστειο πρεπει να τελειωνει καπου γιατι ειναι κριμα για την κοπελα να την χαρακτηριζεις ετσι και να σου πω και το αλλο για ρωτα την φιλη σου την Ρωσιδα τους Ελληνες στην Ρωσια πως τους λενε?Αν δεν γνωριζει να σου πει θα σου πω εγω ο ιδιος που προσφατα πηγα εκει και το ακουσα.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425

Γεια σου φιλαρακι TAFTAAR οφειλω να ομολογησω οτι με εβγαλες ασπροπροσωπο τις ωρες που ελειπα και καθαρισες για το μωρο μου,ευχαριστω....

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερααααα μωρο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:,τι κανεις????

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κούκλα για σένα.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Γεια σου φιλαρακι TAFTAAR οφειλω να ομολογησω οτι με εβγαλες ασπροπροσωπο τις ωρες που ελειπα και καθαρισες για το μωρο μου,ευχαριστω....
Αλίμονο τι συναγαπουλιδες είμαστε  :2funny: :2funny:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
που εισαι κοριτσαρα μου??? καλησπερα και πολλα φιλια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom