Επισκέπτης
αυτοι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!!!!!!το κινημα των αγαπουληδων δεν πεφτει
οι αργιπαλαμι χαζοχιστες κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!!
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!
αυτοι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!!!!!!το κινημα των αγαπουληδων δεν πεφτει
ροτα καλα τιν μανα σου μαι πιον σε εχει πιασι και εχεισ βγι τοσο ρατσιστασ και μετα μιλαμε και οτι και να πισ δεν με χαλαη καθολου ειμαι περιφανι για τιν χορα μου αλα προτα μαθε πριν καιρο ι αλεξανδρια ιταν σχεδον με εληνεσ και για φτο θα μπορουσεσ να εισουν πιο ευγενηκοσεγώ πουτανάκι μου ξέρω από που είμαι, εσύ αν κρίνω από την ορθογραφία σου μάλλον Τουρκογυφτάκι είσαι! δεν με πειράζει όμως :-* όσο έχεις το μουνί σου στο ίδιο σημείο με τις άλλες πουτάνες εγώ θα έρχομαι να σε
ι αλεξανδρια ιταν σχεδον με εληνεσ και για φτο θα μπορουσεσ να εισουν πιο ευγενηκοσ
Κοίτα, απ΄ ότι βλέπω εδώ μέσα έχει μαζευτεί ότι κατακάθι μπορείς να φανταστείς - οπότε μην ασχολείσαι. Εδώ δεν ασχολούνται οι Moderators - το αντίθετο... φαίνεται να το διασκεδάζουν κιόλας.ροτα καλα τιν μανα σου μαι πιον σε εχει πιασι και εχεισ βγι τοσο ρατσιστασ και μετα μιλαμε και οτι και να πισ δεν με χαλαη καθολου ειμαι περιφανι για τιν χορα μου αλα προτα μαθε πριν καιρο ι αλεξανδρια ιταν σχεδον με εληνεσ και για φτο θα μπορουσεσ να εισουν πιο ευγενηκοσ
Έτσι είναι ο καθένας βγάζει τα απωθημένα τουΚοίτα, απ΄ ότι βλέπω εδώ μέσα έχει μαζευτεί ότι κατακάθι μπορείς να φανταστείς - οπότε μην ασχολείσαι. Εδώ δεν ασχολούνται οι Moderators - το αντίθετο... φαίνεται να το διασκεδάζουν κιόλας.
και πολη μαλισταΈτσι είναι ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του
ειναι και παντα θα ειναι ενα θεμα προς συζητηση η υποτιθεμενη αξιοπρεπεια της πουτανας (δηλαδη της γυναικας που πουλαει το κορμι της για λεφτα).Κοίτα, απ΄ ότι βλέπω εδώ μέσα έχει μαζευτεί ότι κατακάθι μπορείς να φανταστείς - οπότε μην ασχολείσαι. Εδώ δεν ασχολούνται οι Moderators - το αντίθετο... φαίνεται να το διασκεδάζουν κιόλας.
ειναι και παντα θα ειναι ενα θεμα προς συζητηση η υποτιθεμενη αξιοπρεπεια της πουτανας (δηλαδη της γυναικας που πουλαει το κορμι της για λεφτα).
και θα ειναι προς συζητηση διοτι θα το θετουν εκει κατι αγαμητοι πουτανοκαψουρηδες σαν την παρτη σου, που τους ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδυνατο να γαμησουν χωρις χρημα.
οταν ομως συμβαινει καμια τετοια κεντα (δηλαδη καποιος να τη λεει στην πουτανα κλπ κλπ) και ενας αγαμητος πουτανοκαψουρακος παιρνει να τετοια θεση, δεν ειναι και λιγο ''καπως'' να μιλαει για κατακαθια ???????
μακρινο ονιρο μια γινεκα που τιν απαξιονι με τα οριμα και ανθιγιινα του φλοκια ο καθε πορνοπαπουσ ι ο καθενασ αλοσ?????????Γιατί δηλαδή θα πρέπει ο κάθε κομπλεξικός να χαρακτηρίζει έτσι την Ελένη και την κάθε Ελένη; Εδώ Ελλάδα το έχουμε αυτό,αντί ο καθένας να κοιτάει τα χάλια του, την λέει στο διπλανό του λες και θα κερδίσει κάτι από αυτό!
Αν και από την εμπειρία μου,αυτοί που μιλάνε έτσι σε μία γυναίκα που ούτε καν ξέρουν, είναι η ανίκανοι η κομπλεξικοί η απλά δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και γυναικάρες σαν την Ελένη είναι μακρινό όνειρο...
διοτι η καθε ελενη εκτιθεται και πουλαει το κορμι της για λεφτα, πραγμα που την κανει, εκ των πραγματων, λιγοτερο αξιοπρεπη απο μια καθαριστρια κι ας μην σου αρεσει να το ακους/διαβαζεις.Γιατί δηλαδή θα πρέπει ο κάθε κομπλεξικός να χαρακτηρίζει έτσι την Ελένη και την κάθε Ελένη; Εδώ Ελλάδα το έχουμε αυτό,αντί ο καθένας να κοιτάει τα χάλια του, την λέει στο διπλανό του λες και θα κερδίσει κάτι από αυτό!
Αν και από την εμπειρία μου,αυτοί που μιλάνε έτσι σε μία γυναίκα που ούτε καν ξέρουν, είναι η ανίκανοι η κομπλεξικοί η απλά δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και γυναικάρες σαν την Ελένη είναι μακρινό όνειρο...
Φιλαρακι το γ.....ς τελειως τωρα,τι καθεσαι και λες.Αν δεν σου αρεσει η καταγωγη της κοπελας ποτε να μην πας μαζι της,δεν σε αναγκαζει κανεις.Ασε να πηγαινουμε εμεις που δεν εχουμε κανενα κολλημα με την καταγωγη της κοπελας και να απολαμβανουμε την ομορφια της.
αμα θες στα λεω κι απο κοντα να με κοιτας και να σε κοιτω.Κλασσικά συμπλέγματα...που τρώνε τις φάπες από το αφεντικό τους και την ζωή τους γενικά και ξεσπάν μέσω της ανωνυμίας
Ρε daniel72, η Ελενη ειναι ψυχουλα, γιατι της μιλας ετσι ???
Δεν ειναι σωστο !!!
Προς το παρόν εσύ κρύβεσαι στο pc και κανείς το παλικαρά όχι εγώ όσο για το άλλο που λες για από κοντά να τα πούμε τίποτα πιο πρωτοτυπo δεν έχεις να πεις?αμα θες στα λεω κι απο κοντα να με κοιτας και να σε κοιτω.
προς το παρον κρυψου πισω απ την οθονη και αρκεσου να ποσταρεις με emoticons και να συμφωνεις με τους αλλους γιατι βαριεσαι τη ζωη σου...
δεν ειπα να τα πουμε απο κοντα ετσι οπως το καταλαβες ανοητε. μαθε να διαβαζεις !!!Προς το παρόν εσύ κρύβεσαι στο pc και κανείς το παλικαρά όχι εγώ όσο για το άλλο που λες για από κοντά να τα πούμε τίποτα πιο πρωτοτυπo δεν έχεις να πεις?
Σάλτα και γαμήσου ρε μινάρα φτωχομπινέ, Λάκη ε Λάκη.ειναι και παντα θα ειναι ενα θεμα προς συζητηση η υποτιθεμενη αξιοπρεπεια της πουτανας (δηλαδη της γυναικας που πουλαει το κορμι της για λεφτα).
και θα ειναι προς συζητηση διοτι θα το θετουν προς αυτην την κατευθυνση κατι αγαμητοι πουτανοκαψουρηδες σαν την παρτη σου, που τους ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδυνατο να γαμησουν χωρις χρημα.
οταν ομως συμβαινει καμια τετοια κεντα (δηλαδη καποιος να τη λεει στην πουτανα κλπ κλπ) και ενας αγαμητος πουτανοκαψουρακος παιρνει να τετοια θεση, δεν ειναι και λιγο ''καπως'' να μιλαει για κατακαθια ???????
διοτι η καθε ελενη εκτιθεται και πουλαει το κορμι της για λεφτα, πραγμα που την κανει, εκ των πραγματων, λιγοτερο αξιοπρεπη απο μια καθαριστρια κι ας μην σου αρεσει να το ακους/διαβαζεις.
οπως και λιγοτερο αξιοπρεπης για την κοινωνια μας (για τη δικη μας μιλαω, δεν ξερω πως λειτουργει για παραδειγμα η εκαστοτε κοινωνια στην αφρικη), ειναι και ο πρεζεμπορας απο τον εμπορο παπουτσιων στην πατησιων.
και στις δυο περιπτωσεις θα παρατηρησεις κατι κοινο. το ''ευκολο''.
ευκολο ειναι η πουτανα και ο πρεζεμπορας.
δυσκολο ειναι η καθαριστρια και ο εμπορος παπουτσιων.
νταξ.... δεν ξερω αμα πουλας πρεζα ή κανεις παρεα με δαυτους, αλλα με τις πουτανες καλα τα πας...
άντε πιτσιρίκο βγες στην ζωή να αποκτήσεις καμία εμπειρία υπάρχουν πολλοι τρόποι εκτόνωσηςδεν ειπα να τα πουμε απο κοντα ετσι οπως το καταλαβες ανοητε. μαθε να διαβαζεις !!!
σιγα μη θελω να σε κανω και παρεα, τουβλο...