Νέα

Ελένη απο φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ροτα καλα τιν μανα σου μαι πιον σε εχει πιασι και εχεισ βγι τοσο ρατσιστασ και μετα μιλαμε και οτι και να πισ δεν με χαλαη καθολου ειμαι περιφανι για τιν χορα μου αλα προτα μαθε πριν καιρο ι αλεξανδρια ιταν σχεδον με εληνεσ και για φτο θα μπορουσεσ να εισουν πιο ευγενηκοσ

Ελενάκι το παρατραβάς, εγώ σε ξέρω και σε σέβομαι και κατά καιρούς ήμουν και πελάτης σου και είχα περάσει μια χαρά...αλλά το παραμύθι της Αιγυπτίας δεν σε τιμά...τόσο κακό είναι να παραδεχθείς ότι έχεις τσιγγάνικη καταγωγή? μια χαρά καβλιάρες γυναίκες είναι ;)

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Φιλε pitsilisti εχω αφησει μια εκρεμμοτητα με 'σενα.Λοιπον η απαντηση σε αυτο που σου ελεγα ειναι αυτη τεμπελης=ленивый και ρουφιανος=стукау.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Την καλησπερα μου στο μωρο μου πρωτα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και μετα στους συναδελφους αγαπουληδες του μαγαζιου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε ποσο αγαμητοι μαλακες ειστε...σωστα τα λεει ο σαβας...πανω κατω ετσι ειναι...δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ανθρωποι αλλα καλως η κακως ζουμε σε μια κοινωνια (για μενα προσωπικα κακως) που οι πουτανες ειναι ''αναξιοπρεπεις''..
αυτη ειναι η αληθεια..τωρα τι να κανουμε;;;να υποκριθουμε οτι δεν ειναι ετσι;;οποιος το λεει λεει ψεματα και υποκρινεται...και πριν αρχισει να  πουλαει εξυπναδες και θεωριες ας αναλογιστει πως θα αντιδρασει αν πουνε την μανα του η την γυναικα του πουτανα...
εγω προσωπικα που γραφω αυτα μπορει να εχω τα αρχιδια να αποδεχτω ευκολοτερα μια ''πουτανα'' απο καποιους αγαμητους εδω μεσα που πισω απο το πισι το παιζουν αγαπουληδες και αβανταδοροι της καθε ''κοπελλας'' και που στην πραγματικη τους ζωη θα το παιζουν ηθικοι και θα τις κραζουν..
αιντε νουμερα που πατε να γαμησετε τζαμπα απο το νετ...50 ευρουδακια ειναι ρε λιγουρια τι ξερογλειφεστε;

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ρε ποσο αγαμητοι μαλακες ειστε...σωστα τα λεει ο σαβας...πανω κατω ετσι ειναι...δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ανθρωποι αλλα καλως η κακως ζουμε σε μια κοινωνια (για μενα προσωπικα κακως) που οι πουτανες ειναι ''αναξιοπρεπεις''..
αυτη ειναι η αληθεια..τωρα τι να κανουμε;;;να υποκριθουμε οτι δεν ειναι ετσι;;οποιος το λεει λεει ψεματα και υποκρινεται...και πριν αρχισει να  πουλαει εξυπναδες και θεωριες ας αναλογιστει πως θα αντιδρασει αν πουνε την μανα του η την γυναικα του πουτανα...
εγω προσωπικα που γραφω αυτα μπορει να εχω τα αρχιδια να αποδεχτω ευκολοτερα μια ''πουτανα'' απο καποιους αγαμητους εδω μεσα που πισω απο το πισι το παιζουν αγαπουληδες και αβανταδοροι της καθε ''κοπελλας'' και που στην πραγματικη τους ζωη θα το παιζουν ηθικοι και θα τις κραζουν..
αιντε νουμερα που πατε να γαμησετε τζαμπα απο το νετ...50 ευρουδακια ειναι ρε λιγουρια τι ξερογλειφεστε;
φίλε μου όταν λες καλά τα λέει ο Σάββας  ο τύπος άρχισε να βρίζει ενώ δεν τον πείραξε κανείς πώς να το κάνουμε τώρα δεν θα το παίζει νταής ο καθένας εδώ μέσα (Όπως βέβαια βρίζεις και εσύ προσβάλεις τους άλλους χωρίς να ξέρεις τίποτα  γιαυτους)

Επισκέπτης
ξερο οτι τα λογια μου ειναι βαλδαλα,ειναι βαρβαρα,ειναι πομποδεσ και θιριοδεσ!
ξερο επισισ οτι πολοι αγαπουλιδεσ πορνοπαπουδεσ θα θελισουν να σαμποταρουν τιν αλιθια αποθεονοντασ θλιβερεσ και απαξιομενεσ γινεκεσ που για μερικα πορνοευρο ρουφανε με τοσο λαχταρα,λαγνια και διψα ιξοδεσ ,μιροδατα και ακαθαρτα φλοκια τον απανταχουν γκαυλομενον τσιρτσιναμπον!!!!
πολοι πορποπαπουδεσ θα με μισισουν θελοντασ να με απαξιοσουν!αλλα ειανι τοσο αδιναμοι που θα αρκεστουν στιν ιδονι τισ παλινδρομισισ του αχαρου τσουτσουνιου που εχουν μεσα στο κιτρνισμενο σοβρακο τουσ!!!!

ι αλιθεια ποναει πορνοπαπουδεσ!!!!!αποθεονετε τισ ξεβρακοκεφαλεσ ιερειεσ,ι καρδια σασ χτιπαει δινατα,τα ονιρα σασ το βραδι ειναι πιο εντονα ,με τονουσ ψευτικου σινεσθιματοσ ,περιμενοντασ ενα χαδι,ενα καυλαντισμα,ενα ραντεβου απο τισ παραδισενιεσ σασ αιθεριεσ ιπαρξεισ!!!!!
ξιπνατε,κιμαστε με τιν ιδεα τισ κατακτισισ μια ιερειασ που σασ πουλισε εροτα και καυλαντα στο ιγρι καλντεριμι οπου εχθεσ ψαχνατε να νιοθετε τον εροτα!!!!
ειστε τοσο ρομαντικι χαζοχιστεσ ,ο εσεισ μακριπουτσι πιροσβεστεσ τον αναμενον και διψασμενον ιερειον!

οι ιερειεσ για ΕΣΑΣ πορνοπαπουδεσ ειναι μονοδρομοσ!
ζιστε τον εροτα σασ λεβεντεσ μου!!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ρε φίλε την ξέρω την Ελένη και μου είναι συμπαθής και κάνει και πολύ καλό πρόγραμμα, αλλά η μούφα περί Αιγυπτίας μου τη σπάει.-
Εγω παντως απο τοτε που την ξερω, λεει οτι ειναι απο την Αιγυπτο !!!
Εσυ εισαι σιγουρος, οτι ειναι απο αλλου ???
Και εαν ναι, απο που ???
Για πες μας, να μαθουμε και εμεις !!!

Επισκέπτης
Φιλε pitsilisti εχω αφησει μια εκρεμμοτητα με 'σενα.Λοιπον η απαντηση σε αυτο που σου ελεγα ειναι αυτη τεμπελης=ленивый και ρουφιανος=стукау.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!ποσ το ομιλισ ετσι ο ξενικον πορνε μου!!!!!!!
ξεροχισααααααα μιλαμεεεεεεεεεεε!!!!εισαι ο νουμερο ενα πορνοσ!!!!!
respect!!!!
και κατι ακομα ξεχασεσ να πεισ!
kaifalomtsik! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα ξερεισ σιγουρα τι σιμενι αυτο αφου λεσ οτι εχισ καταγογι απο ροσια!

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040

Τότε είναι αναξιοπρεπής και όποιος πάει μαζί τους.

Και ακόμα πιο αναξιοπρεπής όποιος επωφελείται από τις υπηρεσίες τους και τις βρίζει κι από πάνω - και δεν εννοώ να βρίσει κάποια που τον κορόιδεψε αλλά να τις βρίζει όλες γενικά.

Και τέλος πάντων τι θέλετε;

Όταν μας κοροϊδεύουν/ξεπετάνε, τότε τις βρίζουμε. Όταν φέρονται καλά και μας δημιουργούν την αίσθηση (έστω επαγγελματική, όχι αληθινή) ότι το απολαμβάνουν, τις βρίζουμε επειδή...πουλάνε ψεύτικο έρωτα. Ε, το ξέρουμε ότι δεν είναι στ' αλήθεια ερωτευμένες μαζί μας, τι μας το λέτε, για νέο; Αλλά εκείνη την ώρα θέλουμε να περάσουμε όμορφα, θα βρίσουμε κι από πάνω όσες δίνουν σημασία σε αυτό και το προσπαθούν;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
νομιζω η συζητηση ξεφευγει σε ασχετα θεματα, μη ξεχνατε οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι μιας κοπελας και μονο

οκ μπορει πολλοι απο εσας να νομιζετε οτι η δουλεια μας ειναι αναξιοπρεπης
αποψη σας δεν εχω καμια διαθεση να την αλλαξω

για μενα και της καθαρηστριας και του σκουπιδιαρη και της ιεροδουλης (αρκει να ειναι επαγγελματιας ,να ελεγχεται ιατρικα, να πληρωνει το ικα της κτλ) μια χαρα αξιοπρεπης δουλειες ειναι με προσφορα στο κοινωνικο συνολο

αναξιοπρεπη δεν ειναι κανενα κανονικο επαγελμα
αναξιοπρεπης ειναι μονο καποιοι ανθρωποι που τα ασκουνε

αναξιοπρεπης ειναι ο τραπεζικος υπαλληλος που κοιταει προκειμενου να παρει το μπονους του να τυλιξει με καποιο δανειο καποιον χαμηλομισθο ενω βλεπει απο τα εισοδηματα του οτι δεν θα μπορεσει ποτε να το ξεπληρωσει
αναξιοπρεπης ειναι αυτος που θα σου ζητησει χρηματα για να βγαλεις διπλωμα οδηγησης ενω βλεπει οτι ουτε να παρκαρεις δεν ξερεις
αναξιοπρεπης ειναι ο δημοσιογραφος που θα κρυψει καποιες αληθιες ενω παραλληλα θα μεγαλοποιησει καποια αλλα ασημαντα γεγονοτα
αναξιοπρεπης ειναι αυτος που νομοτυπα θα βαλει το χερι του σε ξενες περιουσιες κτλ
και η λιστα με αναξιοπρεπης ανθρωπους σε αξιοπρεπη επαγγελματα δεν τελιωνει

τελιωνοντας για εμενα οι περισσοτεροι αναξιοπρεπης ανθρωποι φορανε στη δουλεια τους κουστουμι και δεν ειναι καποιες γυναικες με εσωρουχα που δουλευουν σε εναν οικο ανοχης ειτε γιατι ειναι η επιλογη τους ειτε γιατι οι αναγκες της ζωης τις φεραν σε αυτο το σημειο

τωρα για ολα τα αλλα που λετε για αγαπουληδες και αντιαγαπουληδες
γεγονος ειναι οτι εδω και 1000ετιες ο αντρας γεννηθηκε για να πληρωνει την γυναικα
(ειτε ειναι γυναικα του, ειτε φιλεναδα του, ειτε μια ιεροδουλη)
και ομοιος η γυναικα γεννηθηκε για να απολαμβανει ολα αυτα που της δινει ο αντρας και να του καθεται ;)

οι μισοι θα πληρωσουν τις γυναικες με χαρα, θα το κανουν με στυλ και θα ειναι και ευτιχισμενοι μεσα τους, απλα μετα θα τους πουνε και αγαπουληδες, και λοιπον?
οι αλλοι μισοι θα το κανουν με βαρδια καρδια ,με το ζορι απλα και μονο για να ανακουφισουν αυτο που εχουν αναμεσα στα ποδια τους

και οι 2 στο ιδιο ζουμι βραζουν το ιδιο dna κουβαλανε ,απλα οι πρωτοι νομιζω μεσα τους οτι το χαιρονται και περισσοτερο και αυτο ειναι ισως που ενδεχομενος να χαλαει και αυτους της 2ης κατηγοριας

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
αυτη ειναι η αληθεια..τωρα τι να κανουμε;;;να υποκριθουμε οτι δεν ειναι ετσι;;οποιος το λεει λεει ψεματα και υποκρινεται...και πριν αρχισει να  πουλαει εξυπναδες και θεωριες ας αναλογιστει πως θα αντιδρασει αν πουνε την μανα του η την γυναικα του πουτανα...

Aν τα λεει καλα ο Σαββας παλικαρι τα λεει μονο στο παρακατω βιντεακι  :grin: τραβα πιες ενα καφε και εσυ

Επισκέπτης
Εγω παντως απο τοτε που την ξερω, λεει οτι ειναι απο την Αιγυπτο !!!
Εσυ εισαι σιγουρος, οτι ειναι απο αλλου ???
Και εαν ναι, απο που ???
Για πες μας, να μαθουμε και εμεις !!!

για μπες λίγο στον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ μου και τα ξαναλέμε :sunglasses:

Επισκέπτης
νομιζω η συζητηση ξεφευγει σε ασχετα θεματα, μη ξεχνατε οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι μιας κοπελας και μονο

οκ μπορει πολλοι απο εσας να νομιζετε οτι η δουλεια μας ειναι αναξιοπρεπης
αποψη σας δεν εχω καμια διαθεση να την αλλαξω

για μενα και της καθαρηστριας και του σκουπιδιαρη και της ιεροδουλης (αρκει να ειναι επαγγελματιας ,να ελεγχεται ιατρικα, να πληρωνει το ικα της κτλ) μια χαρα αξιοπρεπης δουλειες ειναι με προσφορα στο κοινωνικο συνολο

αναξιοπρεπη δεν ειναι κανενα κανονικο επαγελμα
αναξιοπρεπης ειναι μονο καποιοι ανθρωποι που τα ασκουνε

αναξιοπρεπης ειναι ο τραπεζικος υπαλληλος που κοιταει προκειμενου να παρει το μπονους του να τυλιξει με καποιο δανειο καποιον χαμηλομισθο ενω βλεπει απο τα εισοδηματα του οτι δεν θα μπορεσει ποτε να το ξεπληρωσει
αναξιοπρεπης ειναι αυτος που θα σου ζητησει χρηματα για να βγαλεις διπλωμα οδηγησης ενω βλεπει οτι ουτε να παρκαρεις δεν ξερεις
αναξιοπρεπης ειναι ο δημοσιογραφος που θα κρυψει καποιες αληθιες ενω παραλληλα θα μεγαλοποιησει καποια αλλα ασημαντα γεγονοτα
αναξιοπρεπης ειναι αυτος που νομοτυπα θα βαλει το χερι του σε ξενες περιουσιες κτλ
και η λιστα με αναξιοπρεπης ανθρωπους σε αξιοπρεπη επαγγελματα δεν τελιωνει

τελιωνοντας για εμενα οι περισσοτεροι αναξιοπρεπης ανθρωποι φορανε στη δουλεια τους κουστουμι και δεν ειναι καποιες γυναικες με εσωρουχα που δουλευουν σε εναν οικο ανοχης ειτε γιατι ειναι η επιλογη τους ειτε γιατι οι αναγκες της ζωης τις φεραν σε αυτο το σημειο

τωρα για ολα τα αλλα που λετε για αγαπουληδες και αντιαγαπουληδες
γεγονος ειναι οτι εδω και 1000ετιες ο αντρας γεννηθηκε για να πληρωνει την γυναικα
(ειτε ειναι γυναικα του, ειτε φιλεναδα του, ειτε μια ιεροδουλη)
και ομοιος η γυναικα γεννηθηκε για να απολαμβανει ολα αυτα που της δινει ο αντρας και να του καθεται ;)

οι μισοι θα πληρωσουν τις γυναικες με χαρα, θα το κανουν με στυλ και θα ειναι και ευτιχισμενοι μεσα τους, απλα μετα θα τους πουνε και αγαπουληδες, και λοιπον?
οι αλλοι μισοι θα το κανουν με βαρδια καρδια ,με το ζορι απλα και μονο για να ανακουφισουν αυτο που εχουν αναμεσα στα ποδια τους

και οι 2 στο ιδιο ζουμι βραζουν το ιδιο dna κουβαλανε ,απλα οι πρωτοι νομιζω μεσα τους οτι το χαιρονται και περισσοτερο και αυτο ειναι ισως που ενδεχομενος να χαλαει και αυτους της 2ης κατηγοριας

σωστά τα λες μόνο που το θέμα μας είναι για ποιο λόγο πολλές πόρνες που είναι τσιγγάνες και Αλβανίδες από κόμπλεξ για την καταγωγή τους δηλώνουν Αιγύπτιες, Μαροκινές,Τσέχες, Ουγγαρέζες κλπ ...και το χειρότερο είναι ότι νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο και τις πιστεύουμε...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
για μπες λίγο στον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ μου και τα ξαναλέμε :sunglasses:

ποια ειναι τα προηγουμενα ποστ σου δηλ για να τα διαβασουμε?
αυτο εδω?
ποια Αίγυπτο ρε παιδιά? :uglystupid: από το Ζεφύρι είναι η Ελένη...Τουρκογύφτισα...εμένα δεν με χάλαει και οι Τουρκογύφτισες όπως και όλες άλλωστε στο ίδιο σημείο έχουν το μουνί τους! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κοιταξε daneil72
μπαινεις που μπαινεις να καλιαρντεψεις καντο αντρικια και σταρατα
του στυλ
"αντε απο εδω ελενη τουρκογυφτισα"
μη καλιαρντευεις ομως πουστικα του στυλ
"ελενη εισαι τουρκογυφτισσα αλλα εμενα δεν με χαλαει"
ετσι πλαγιος μονο οι λουγκρες ριχνουν τις μπηχτες τους
οι αντρες οφειλουν να ειναι τσεκουρατοι σε οτι πουνε

τωρα αν για σενα η ελενη ειναι τουρκογυφτισα εμενα δεν μου πεφτει λογος και ουτε με νοιαζει κιολας για τον παραδιπλα μπορει να ειναι και σουηδεζα θα επρεπε παλι να με νοιαξει?
δικαιωμα σου και μπραβο σου να την βρισκεις με τσιγγανες αλλα σε λαθος χωρο εισαι

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Γιατί έχει τόση σημασία από που είναι, και από που λένε ότι είναι;.... :think:

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
σωστά τα λες μόνο που το θέμα μας είναι για ποιο λόγο πολλές πόρνες που είναι τσιγγάνες και Αλβανίδες από κόμπλεξ για την καταγωγή τους δηλώνουν Αιγύπτιες, Μαροκινές,Τσέχες, Ουγγαρέζες κλπ ...και το χειρότερο είναι ότι νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο και τις πιστεύουμε...
To κάνουν από κόμπλεξ ή γιατί ξέρουν ότι για κάποιους από μας το "τσιγγάνα/γύφτισσα" ή το "αλβανό" προκαλεί αποστροφή και περιφρόνηση; :rolleyes:
Σημ.: Την κοπέλα δεν την ξέρω ούτε την έχω επισκεφτεί ποτέ, ούτε το συγκεκριμένο μαγαζί.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Έχει καμία σημασία; Άντε και πες το κάνουνε για marketing λόγους. θα ζητήσεις ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να γαμήσεις με το κούτελο καθαρό;

Οι Εβραίοι με τα ονόματα Goldstein, Zimmerman και τις μεγάλες μύτες, Αμερικάνοι δε δηλώνουν; Η καταγωγή παίζει ρόλο ή αν είσαι σκατόψυχος/η;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom