σασ αφινο πεδια να περασετε καλα ετιμαζομε για δουλια :-* :-* :-* :-* :-*γονιακα να ξερετε οχει εροτικα
αυτο το γονικα που εγραψες πολλη μου αρεσε!!!!!
σασ αφινο πεδια να περασετε καλα ετιμαζομε για δουλια :-* :-* :-* :-* :-*γονιακα να ξερετε οχει εροτικα
το εγραψα να μιν γινετε καμια παρεξιγισι μορο για φτοαυτο το γονικα που εγραψες πολλη μου αρεσε!!!!!
γιατι μορο ουτε σεφτε δεν εχισ κανι ακομα για μπανιο εγω πιγα και μεχρι κερκερα εφτασα για μπανιο και συ ακομα ααααααααααααα δεν τα παμε καλα :o :o :o :o πολι πισο σε βλεπο και αναροτιεμε γιατιελενη μας τα χαλάει ο καιρος συνέχεια..
να πηγαιναμε για κανα μπανιο
οχι ρε μικρη... ενα μπανακι εχω κανει μονογιατι μορο ουτε σεφτε δεν εχισ κανι ακομα για μπανιο εγω πιγα και μεχρι κερκερα εφτασα για μπανιο και συ ακομα ααααααααααααα δεν τα παμε καλα :o :o :o :o πολι πισο σε βλεπο και αναροτιεμε γιατι
γιατι μαναρι μου φοβασε να μιν κριοσι το πουλακι σου μιν το φοβασε γιατι θα σου το ζεστανο εγωοχι ρε μικρη... ενα μπανακι εχω κανει μονο
ξερεις εγω ειμαι υψηλων απαιτησεων μωρο μου, εαν δεν εχει 35-40 βαθμους για μπάνιο δεν παω :-* :-* :-*
γιατι μαναρι μου φοβασε να μιν κριοσι το πουλακι σου μιν το φοβασε γιατι θα σου το ζεστανο εγω
γιατι μαναρι μου φοβασε να μιν κριοσι το πουλακι σου μιν το φοβασε γιατι θα σου το ζεστανο εγω
μπραβο δεν το περιμενα αυτο απο σενα να προσεχισ τοσο πολι το πουλι σου για να μιν κριοσιε παιρνουμε τα μετρα μας τι να κανουμε, να ερθω ζεστος ζεστος οχι κρυος
μορο θα σε περιμενο για πολα και διαφορα πεχνιδιαΓεια σου sexy Ελένη μου. Δε σε έχω ξεχάσει. Θα σε επισκεφτώ να κάνουμε τα παιχνίδια μας.
Γειααααα
εσυ εισαι που καναμε σκι καλε ?
ευω μορο δεν κανο σκι αλα μονο πατιναζζζζζ αμα ενδιαφερεσε
Εστω πατιναζ ... κατι να γλυστραει τελος παντων
κι ομως εσυ πρεπει να ησουν... θα ψαχω στο θεμα του μαγαζιου να δω ...
τι σασ εχει πιασι ρε πιδα που μου γραφετε αλα νταλα γλοσεσ σασ εχει βαρεσι ι αγαμια γιατι δεν εξιγιετε αλιοσPërshëndetje! e zezë!!!
τι σασ εχει πιασι ρε πιδα που μου γραφετε αλα νταλα γλοσεσ σασ εχει βαρεσι ι αγαμια γιατι δεν εξιγιετε αλιοσ
μορο να ξερισ σε αυτο το θρεντ εχει και κομπεξικουσ για φτο που δεν ξερουν να φεροντε ουτε στιν ομιλια να μιν πουμε για πραξι τορα :o :o :oχαχαχαχαχαχ
απαντησε στα ιερογλυφικα ρε συ
τι να δισ μορο
Μεσα ..
Απο Σκι εγω δε ξερω ομως , θα κανεις εσυ και για μενα νταξυ ?
εγω θα κανω Ξεσκι
www.imagerous.com/] [/URL]
Γεια σου Θα ερθεις και συ στο χιονι ?