sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
γιασασ σορι αλα δεν μιλο αραβικα στο σαετ μου γιατι ειναι ι δουλιαμου λιπαμε ε αν θεσ παρεα να μιλασ αραβικα βρεσ καπια αλι > >أنت جميلة
γιασασ σορι αλα δεν μιλο αραβικα στο σαετ μου γιατι ειναι ι δουλιαμου λιπαμε ε αν θεσ παρεα να μιλασ αραβικα βρεσ καπια αλι > >أنت جميلة
γιασασ σορι αλα δεν μιλο αραβικα στο σαετ μου γιατι ειναι ι δουλιαμου λιπαμε ε αν θεσ παρεα να μιλασ αραβικα βρεσ καπια αλι > >
οχει μαναρι μου δεν γινοντε αυταφιλια στο στομα δινεις?
ρε, τι λετε ρε στην κοπελα? για αντε μπραβο! και εσυ τι την ρωτας ετσι χυμα στο θρεντ αν δινει φιλια στο στομα.πατε καλα ρε?για σοβαρευτειτε λιγο.φιλια στο στομα δινεις?
γιασασ σορι αλα δεν μιλο αραβικα στο σαετ μου γιατι ειναι ι δουλιαμου λιπαμε ε αν θεσ παρεα να μιλασ αραβικα βρεσ καπια αλι > >
μπραβο ρε μορο επρεπε να τα πι καπιοσ γιατι μαλον θα ειναι κενουργι στο σαετ και δεν ξερουν τι ροτανα σε φχαριστο παντοσρε, τι λετε ρε στην κοπελα? για αντε μπραβο! και εσυ τι την ρωτας ετσι χυμα στο θρεντ αν δινει φιλια στο στομα.πατε καλα ρε?για σοβαρευτειτε λιγο.
;)μπραβο ρε μορο επρεπε να τα πι καπιοσ γιατι μαλον θα ειναι κενουργι στο σαετ και δεν ξερουν τι ροτανα σε φχαριστο παντοσ
ετσι επρεπε νομιζο γιατι δεν ειναι σοστο να μιλο αραβικα και να μπουν αλι και να μιν ξερουν τι λεο εξαλου αυτοσ ειθελε μονο παρεα δεν ειχαι αλι δουλια να κανι
Τον γήωσες !!!
ετσι επρεπε νομιζο γιατι δεν ειναι σοστο να μιλο αραβικα και να μπουν αλι και να μιν ξερουν τι λεο εξαλου αυτοσ ειθελε μονο παρεα δεν ειχαι αλι δουλια να κανι
δεν θιμοσα μαναρι μου απλα δεν γινετε να μιλο αραβικα ακομα πιο πολι εδοKαλά μην θυμώνεις και μη βαράς, και ελληνικά μιλάμε άμα τύχει, αφού Έλληνες είμαστε.
Καλό μεσημέρι.
Τον γήωσες !!!
Όντως, ως πρώην διαβιβαστής (έχων δηλαδή πείρα από γειώματα), με γείωσε όμορφα το μωρό. Είναι έξυπνο μουτράκι.
Καλά τα λές, άλλωστε εδώ μιλάμε μόνο Ελληνικά ;)
μορο θα συνεχιζο ακομα πιο καλα σου δινο το λογο μου :-* :-* :-* να ξερισΚωλαρα για πολυ γαμησι! Δεν χορταινω να σου την σκιζω! Εισαι και πολυ μεγαλη γκαβλα! Συνεχισε ετσι κοριτσαρα μου! Θα σου ξαναρθω συντομα!
δηλαδη αυτο που γραφει φιλια πολλα απο την ελεναρα!!!
ειναι γονικα στο μετωπο στο μαγουλο !!!!!!
ερωτικα παντως δεν ειναι με τιποτα!!!!!!!!!!!