pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Σου ταζουν λαγους με πετραχειλια τα καθαρματαλεσ να βγι ψεφτισ ε τοτε δεν θα ειναι αντρα
Σου ταζουν λαγους με πετραχειλια τα καθαρματαλεσ να βγι ψεφτισ ε τοτε δεν θα ειναι αντρα
λεσ εεεεεεε μπα δεν νομιζο δεν το εχο για τετιο πεδι αλιοσ ξερι τι θα του κανο αμα μου λει ψεματα θα τον τιμορισο οποσ ξερι με τισ χιροπεδεσΣου ταζουν λαγους με πετραχειλια τα καθαρματα
Και με κανενα στραπονακι ξερει αυτοςλεσ εεεεεεε μπα δεν νομιζο δεν το εχο για τετιο πεδι αλιοσ ξερι τι θα του κανο αμα μου λει ψεματα θα τον τιμορισο οποσ ξερι με τισ χιροπεδεσ
ειδες ελενη τι λεει με ζηλευει επειδη ειμαι καλο παιδι :-* :-* :-*λεσ εεεεεεε μπα δεν νομιζο δεν το εχο για τετιο πεδι αλιοσ ξερι τι θα του κανο αμα μου λει ψεματα θα τον τιμορισο οποσ ξερι με τισ χιροπεδεσ
εχχχχχχχχ οχει ρε να μιν το παρακανουμε νατον ξεπαρθιαναζουμε κιολασ ντροπιΚαι με κανενα στραπονακι ξερει αυτος
εχχχχχχχχ οχει ρε να μιν το παρακανουμε νατον ξεπαρθιαναζουμε κιολασ ντροπι
γιατι ρε μορο τοσο ζηλια με σενα τι ειναι με σασ τουσ δυοειδες ελενη τι λεει με ζηλευει επειδη ειμαι καλο παιδι :-* :-* :-*
οχι ολοι με ζηλευουν εδω μεσα γιαυτο λενε για το στραπον :-* :-*γιατι ρε μορο τοσο ζηλια με σενα τι ειναι με σασ τουσ δυο
γιατι κλεει το πουλακι μου ακομα δεν το καναμε:'( :'( :'( :'( :'(
παντως κανει και αυταρχικο η Ελενη αν ενδιαφερεσαιοχι ολοι με ζηλευουν εδω μεσα γιαυτο λενε για το στραπον :-* :-*
παντως κανει και αυταρχικο η Ελενη αν ενδιαφερεσαι
γιατι κλεει το πουλακι μου ακομα δεν το καναμε
κατι εχισ κανι γιαφτοοχι ολοι με ζηλευουν εδω μεσα γιαυτο λενε για το στραπον :-* :-*
παντως κανει και αυταρχικο η Ελενη αν ενδιαφερεσαι