You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελένη απο φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΟΧΕΙ ΜΟΡΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΟ ΓΙΑ ΦΤΟ ΤΕ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΤΕμπροστα εχεις κανει καποιο αλλο ? για πισω τι σκεφτοσουνα?
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΜΟΡΟ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑ ΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΦΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑΤΟΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 3 ΠΙΟ ΚΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟτα tattoo ωραια ειναι μεχρι ενος σημειου, μην γεμισεις ολο σου το σωμα.
θα σου πω την αποψη μου απο κοντα.ΜΟΡΟ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑ ΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΦΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑΤΟΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 3 ΠΙΟ ΚΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
θα σου πω την αποψη μου απο κοντα.
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΓΙΑ ΦΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΡΑ ΡΟΤΑΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΤΑ ΤΑΤΟΟ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΤΕ ΕΝΑ ΞΕΧΟΡΙΣΤΟ ΣΙΜΙΟΜΑΜα γιατι ολες οι ιεροδουλες κανουν σχεδον τα ιδια τατου??...
ΟΧΙοι περισσοτερες γυναικες ενοοεις?
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΕΠΑΝΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΕΝΟΙΣ?????θα μπορουσες να κανεις 1 σχεδιο στο πανω μερος του ποδιου που θα γινεται βραχιολι γυρω απο τον αστραγαλο...
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΙΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΑ ΤΟΡΑ ΤΕΛΕΦΤΕΑ ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑoxi στο ποδι κατω...απο κει που ξεκινανε τα δαχτυλα και να ανεβαινει γυρω απο τον αστραγαλο...
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ι ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΕΣΙ ΑΛΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΟ ΜΙ ΤΙΧΟΝ ΧΑΛΑΙ ΤΙΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΟ
εδω μπροστά είναι πολύ sexy
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΠΟΥ ΡΕ ΜΟΡΟ ΣΤΙΣ ΡΟΓΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΨΟ ΤΙΣ ΚΑΒΛΟΤΙΚΕΖΜΟΥ ΡΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΒΛΟΣΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑεδω μπροστά είναι πολύ sexy
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ΠΟΥ ΡΕ ΜΟΡΟ ΣΤΙΣ ΡΟΓΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΨΟ ΤΙΣ ΚΑΒΛΟΤΙΚΕΖΜΟΥ ΡΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΒΛΟΣΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Oχι ρε μωρό στις ρώγες
Κάτω απο τον αφαλό και λίγο στο πλάι ;)
ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΙΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΑ ΤΟΡΑ ΤΕΛΕΦΤΕΑ ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ
Μη κανεις τριανταφυλακια,καρδουλες κλπ...κανε ενα δρακακι που να κοιταει τα δαχτυλα σου και η ουρα του να γινεται δαχτυλιδι γυρω απο τον αστραγαλο...αν θελεις μπορω να σου το ζωφραφισω!!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΜΟΡΟ ΚΑΛΟ ΑΛΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΣΙΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΒΑΖΟ ΚΙΛΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΟΣOχι ρε μωρό στις ρώγες
Κάτω απο τον αφαλό και λίγο στο πλάι ;)
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΠΟΣ ΘΑ ΤΟ ΖΟΓΡΑΦΙΣΙΣ ΑΛΑ ΝΑ ΜΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΜη κανεις τριανταφυλακια,καρδουλες κλπ...κανε ενα δρακακι που να κοιταει τα δαχτυλα σου και η ουρα του να γινεται δαχτυλιδι γυρω απο τον αστραγαλο...αν θελεις μπορω να σου το ζωφραφισω!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις