Νέα

Ελένη Αντωνιάδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

1) μην κοροιδευομαστε ..στην τατιανα για να πας και ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ενα μισαωρο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να φανταστειτε τι "πρεπει" να μπορει να αποκομισει απο εσενα.
πισω απο την αντωνιαδου υπαρχει μηχανη προωθησης. (κατι σαν τουμποτζετ στον γκωλο). Απλα αυτο πισογυρισε στην τατιανα και τωρα θα τρωει το καπελο της για τα αποκαλυπτηρια της παπατζας της.

2) στους επιστημονικους κυκλους, δεν χωρεσε ουτε ψιγμα αμφιβολιας απο την αρχη, οτι η αντωνιαδου ηταν αχρηστη, αποβλητη και "scientific attention whore"

3) η ιδια απ οσο συμπεραινω -ηξερε οτι ηταν αχρηστη επιστημονικα- και επιζητηουσε καταξιωση στον "γενικ" πληθυσμο μεσω παπατζων με σκοπο πολιτικη καριερα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Self-promotion περίπτωση φαίνεται. Big fucking deal που λένε.

Καλά υπάρχουν άνθρωποι (από human species δηλ :grin:), που βλέπουν Τατιάνα; Τατιάναααα; :2funny:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Γιατι υπαρχει καμια εκπομπη στην τηλεοραση που  μπορεις να δεις;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Υπάρχει το "Κυριακή στο χωριό".

Παίζει μια ωραία μιλφάρα! :2funny:
Παλια το εβλεπα,το παρουσιαζε μια κακασχημη αλλα ειχε μια βοηθο ωραιο μουνακι,σαλονικια που μετα κατεβηκε και παρουσθαζε ενα πρωινο με τον μπετοβλακα τον Αρναουτογλου,για μια χρονια μετα εξαφανιστικε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

1) μην κοροιδευομαστε ..στην τατιανα για να πας και ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ενα μισαωρο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να φανταστειτε τι "πρεπει" να μπορει να αποκομισει απο εσενα.
πισω απο την αντωνιαδου υπαρχει μηχανη προωθησης. (κατι σαν τουμποτζετ στον γκωλο). Απλα αυτο πισογυρισε στην τατιανα και τωρα θα τρωει το καπελο της για τα αποκαλυπτηρια της παπατζας της.

2) στους επιστημονικους κυκλους, δεν χωρεσε ουτε ψιγμα αμφιβολιας απο την αρχη, οτι η αντωνιαδου ηταν αχρηστη, αποβλητη και "scientific attention whore"

3) η ιδια απ οσο συμπεραινω -ηξερε οτι ηταν αχρηστη επιστημονικα- και επιζητηουσε καταξιωση στον "γενικ" πληθυσμο μεσω παπατζων με σκοπο πολιτικη καριερα

Mαλακιες εκανε η Αντωνιαδου
Αν ηθελε μεγαλη καριερα, αρκουσε να κανει ενα προφιλ στο μπου

Ανετα 80 ευρω την ωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ενδιαφέρον έχει πάντως η matel η οποία θα μπορουσε να της κανει αγωγή για το ψεύτικο βιογραφικό. Ο Alex θα πρέπει να μας απαντήσει σε αυτό.
Το τι γραφεις σε ενα βιογραφικο εχει ελαχιστη σημασια. Κι εγω μπορει να γραψω οτι εχω μεταπτυχιακο στο δικαιο του Αρη και γνωριζω Ισπανικα και Σουαχιλι.
Θα πρεπει ομως να επισυναπτω και τα σχετικα εγγραφα που επιβεβαιωνουν αυτα που γραφω στο βιογραφικο.
Η συγκεκριμενη τι εγγραφα επισυναπτε στα βιογραφικα της? Πλαστα?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Alex71, δεν επισυνάπτει κανείς τίποτα στο βιογραφικό του. Απλά παραθέτει τι έχει κάνει (σπουδές, δουλειές κλπ). Δεν έχεις κάνει βιογραφικό ποτέ; :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Alex71, δεν επισυνάπτει κανείς τίποτα στο βιογραφικό του. Απλά παραθέτει τι έχει κάνει (σπουδές, δουλειές κλπ). Δεν έχεις κάνει βιογραφικό ποτέ; :huh:
Οχι.

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι καποιος που ανακοινωνει οτι θελει προσωπικο με συγκεκριμενα προσοντα, θα στηριχθει για την προσληψη μονο στην δηλωση του υποψηφιου.
Δεν μπορω να το πιστεψω αυτο.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Ούτε εγώ μπορώ να το πιστέψω ότι δεν έχεις κάνει ποτέ βιογραφικό. :huh:

Τεσπα, ισχύει αυτό που λέω στον επαγγελματικό κόσμο. Είναι ο άλλος στο IT ας πούμε... μπορεί να ισχυρισθεί ότι γνωρίζει τα πάντα. Web development, database administration, networking, AI, κλπ. Αν γνωρίζει πραγματικά όμως, θα το δει κανείς στην πορεία.

Στον κόσμο των πανεπιστημίων, θεωρητικά υπάρχουν δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά κλπ. Υπάρχουν εξαιρετικά άτομα (φυσικά), αλλά υπάρχει και φύρα που προχωράει με γλύψιμο καθηγητών, έρευνα της πούτσας κλπ.

Ελλάδα είμαστε, ελληνικό δαιμόνιο υπάρχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ούτε εγώ μπορώ να το πιστέψω ότι δεν έχεις κάνει ποτέ βιογραφικό.
Γιατι να κανω βιογραφικο?
Δικηγορος ειμαι, δεν ζητησα ποτέ απο κανεναν να με προσλαβει ως υπαλληλο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Κατανοητό.

Είναι δεκάδες τα επαγγέλματα για τα οποία δεν υπάρχει η έννοια του βιογραφικού.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.854
Πόντοι
9.931
Η λογική λεει οτι αφού αποφασίσω να προσλάβω ενα άτομο με βάση το βιογραφικό του δεν θα ζητήσω να μου προσκομίσει τα τυχόν πτυχία, διπλώματα, βραβεία κτλ που αναφέρει μέσα στο βιογραφικό;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Η λογική λεει οτι αφού αποφασίσω να προσλάβω ενα άτομο με βάση το βιογραφικό του δεν θα ζητήσω να μου προσκομίσει τα τυχόν πτυχία, διπλώματα, βραβεία κτλ που αναφέρει μέσα στο βιογραφικό;;;
Εμ ξερω γω?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εγω της βγαζω το καπελο... Μπραβο της και ξανα μπραβο της...  :respect:
Μη νομιζετε οτι η "καριερα της" πηρε την κατω βολτα. Να μου το θυμαστε οτι αυτη θα μεγαλουργησει μια μερα. Οσο υπάρχουν χαϊβάνια, τοσο οι απατεωνες θα μεγαλουργουν.
Οταν εχεις φοιτησει στην Ανωτατη Ζαμπονοκοπτικη, και ανερυθρίαστα λες οτι τελειωσες πανεπιστημιο, τοτε εχεις μελλον, και εχεις δικαιωμα να μιλας και για αστροναυτες και για ΝΑΣΕΣ (sic) και για ανθρωπους που εσωσες (λεμε τωρα) ασχετα αν αυτοι εχουν πεθανει.

Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι το δογμα μου.... "ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ"

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Απατεωνιά στο μέγιστο. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές τέτοιες απατεωνισσες που προσπαθούν να πανε μπροστά οχι μέσω της δουλειάς τους,αλλά μέσω PR.  Η συγκεκριμένη έχασε τη μπάλα και πήραν τα μυαλά της αέρα. Ωραίος και μάγκας ο καθηγητής που την ξεμπροστιασε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οχι.

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι καποιος που ανακοινωνει οτι θελει προσωπικο με συγκεκριμενα προσοντα, θα στηριχθει για την προσληψη μονο στην δηλωση του υποψηφιου.
Δεν μπορω να το πιστεψω αυτο.
υπαρχουν 2 ειδων βιογραφικα θα ελεγα, αυτα που εχεις απο πισω και τα εγγραφα και τα αλλα που εχεις μονο λογια δικα σου.

εγω παλια ειχα ενα βιογραφικο 2 σελιδες χωρις τα πτυχια και την αλλη χαρτουρα απο πισω, ενας ιδιοκτητης φροντηστηριου πχ δεν θελει να εξετασει αν το πτυχιο σου ειναι πλαστο, θα φανει αν ξες να διδασκεις το αντικειμενο σου οποτε εκει μεσα οντως μπορει να γραψεις και βαρυγδουπες αρλουμπες, πχ εγω ειχα δουλεψει σε ενα εργο-μια ερευνα, ενος ερευνητικου ινστιτουτου. ΔΕΝ ημουν ομως μονιμος ερευνητης μισθοδοτουμενος σε αυτο το ινστιτουτο, ετσι μπορω να γραψω οτι δουλεψα εκει και το ινστιτουτο να γραψει σωστα οτι ποτε δεν ημουν εργαζομενος εκει κοιταζοντας τα κοιταπια του.
οικογενειακο μου προσωπο λογω πιο μεγαλων σπουδων και ερευνων που ειχε , το βιογραφικο του ηταν 50 σελιδες και μεσα ειχε ολα τα χαρτια, διδακτορικα, δημοσιευσεις σε επιστημονικα περιοδικα και συνεδρια κλπ

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Δεν είναι το θέμα τα πτυχία, τύπε. Όλοι έχουν και μάλιστα πολλά.

Το θέμα είναι τι γνωρίζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom