topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
αυτο ειναι πιο σημαντικο απο το να ησουν μοντελοΕιμαι λιγο ψιλοχαλια αλλα τουλάχιστον ξερω να πηδιεμαι!
Ευχαριστω μωρο μου!
αυτο ειναι πιο σημαντικο απο το να ησουν μοντελοΕιμαι λιγο ψιλοχαλια αλλα τουλάχιστον ξερω να πηδιεμαι!
Ευχαριστω μωρο μου!
ανεργος ανεργος αλλα ηθελε και να γαμησει χαχαχαΛοιπον αυτο το εβγαλες απο τοτε που τρακαρε καποιος στην διαδρομη για το ραντεβου μας
Ακου τωρα πριν μερικες ημερες
Ημουν με καποιο πολυ καλο παιδι και στην διάρκεια του ραντεβου μας ειχε ενα τηλεφωνο
Μου λεει αυτο το τηλεφωνημα το περιμενα δυο χρονια , το παληκαρι ηταν ανεργο και ηταν για δουλεια
Οπως και πολλοι απο εδω ξερω μαζεύεται δεκαρικο δεκαρικο για ενα ραντεβου χαρηκε τοσο πολυ οπως και εγω φυσικα
Οπωτε ισως πρεπει να αναθεωρήσεις
οι ανεργοι πηδανε περισσοτερο.εχουν ποιο πολυ χρονο γιαυτο...ανεργος ανεργος αλλα ηθελε και να γαμησει χαχαχα
και οι ανεργοι εχουν πουλιανεργος ανεργος αλλα ηθελε και να γαμησει χαχαχα
μην μου πεις οτι πεταει κιολας!!και οι ανεργοι εχουν πουλι
μπα δεν πεταει αλλα κουρνιαζει στη σπηλια του που αλλοι τη λενε κουφαλαμην μου πεις οτι πεταει κιολας!!
οι ανεργοι πηδανε περισσοτερο.εχουν ποιο πολυ χρονο γιαυτο...
εσένα δεν θα σε πάρουν εκεί...παω να γραφτω ταμειο ανεργιας φιλε
εσένα δεν θα σε πάρουν εκεί...
ουστ ...!!!γιατι ρε? πουλι εχω κι εγω
Καλησπερα αγορια!
Λιγο πριν φυγω ανοιξα τα αποτελεσματα της ψηφοφορίας και ψηφισα και εγω!
Εσυ τι λες? Αν το βρεις πληρωμενο το δωματιο σε ραντεβου μαζι αν θελεις φησικαΤι ψηφισες;
Με ζαρτιερες , καλτσες...Εσυ τι λες? Αν το βρεις πληρωμενο το δωματιο σε ραντεβου μαζι αν θελεις φησικα
Η οποιος αλλος το βρει ο πρωτος εννωειται
Εσυ τι λες? Αν το βρεις πληρωμενο το δωματιο σε ραντεβου μαζι αν θελεις φησικα
Η οποιος αλλος το βρει ο πρωτος εννωειται
Στελνω στον anon με προσωπικο πμ τι ψηφιασα για το αδιαβλητο οκ anon?Με ζαρτιερες , καλτσες...
υ.γ
δεν ψήφισα και δεν συμμετέχω στο δωρεάν...