Aαααχ μην μου το χαλας χρηστο μου τωρα που μου αρεσει αν ειναι να βαλω κατι αλλο
Άμα βάλεις "κάτι" άλλο για δέλεαρ, ξέρεις πόσοι ΔΕΝ θα το παίξουμε υπεράνω και θα ενδώσουμε, έτσι;;; ;)
Aαααχ μην μου το χαλας χρηστο μου τωρα που μου αρεσει αν ειναι να βαλω κατι αλλο
Εχω την αμυδρά σκεψη οτι και η Ελενα καυλαντιζει ομου μετα του ανδρικου πληθυσμου ή κανω λαθος ?
Γιατι οχι το βλεπουμε αυτο αυθορμητο ηταν στην ερωτηση του barockΆμα βάλεις "κάτι" άλλο για δέλεαρ, ξέρεις πόσοι ΔΕΝ θα το παίξουμε υπεράνω και θα ενδώσουμε, έτσι;;; ;)
η κάθε κοπέλα έχει δικαιωμα να κάνει διαγωνισμούς...Εχω την αμυδρά σκεψη οτι και η Ελενα καυλαντιζει ομου μετα του ανδρικου πληθυσμου ή κανω λαθος ?
έτσι ακριβώς είναι συναγωνιστή εδώ έχουν βγει στην επικαιρότητα, νήματα χάρη σε 2..3 άτομο που γράφουν όλοι μέρα και φυσικά από ενημέρωση μηδέν, όσο για το γαμανε ούτε λόγος,, τούς είδα σε μία παρτουζα πού έγινε ούτε με αίτηση δεν τούς σηκωνόταν αλλά εδώ μέσα γράφουν ότι γαμανε κάργα χα χαΕγω βλεπω οτι το 80% που γραφουν στα νηματα των call girls δε γαμανε ουτε με αιτηση κοιταξε να κανουμε ενημερωση των τεμαχιων και αφηστε την ανουσια καυλαντα τα κοριτσια θελουν να ειναι το νημα τους ψηλα και καυλαντιζουν!
Καλημερα αγορια!
Τελευταια ημέρα
Καλημερα αγορια!
Τελευταια ημέρα
Και πότε θα μας ξαναερθεις;;;
[/quote
Καλησπερα παιδια !
Ειλικρινά δεν ξερω
Οντως αυτο ψηφισαΈλενα ψήφισες "Κοντο στενο φορεματακι".
Δεν με ενδιαφέρει ούτε μένα το δωμάτιο.
Οντως αυτο ψηφισα
Κοντο στενο φορεματακι
Αυτη ειναι η φαντασιωση μου!
για να μην υπάρχουν αντιρρήσεις το π.μ η κοπέλα μου το έστειλε {18.24}...
ετσι μπράβο ,ο διαγωνισμός να είναι αδιάβλητος!!!για να μην υπάρχουν αντιρρήσεις το π.μ η κοπέλα μου το έστειλε {18.24} όταν θελήσει να τελειώσει τον διαγωνισμό θα ανεβάσω το π.μ...
μπορεί αν θέλει να στείλει την απάντηση και σε άλλα μέλη να μην υπάρχουν διαφωνίες...
δωστους στεγνα φιλος να ξερουμε για τι μιλαμεέτσι ακριβώς είναι συναγωνιστή εδώ έχουν βγει στην επικαιρότητα, νήματα χάρη σε 2..3 άτομο που γράφουν όλοι μέρα και φυσικά από ενημέρωση μηδέν, όσο για το γαμανε ούτε λόγος,, τούς είδα σε μία παρτουζα πού έγινε ούτε με αίτηση δεν τούς σηκωνόταν αλλά εδώ μέσα γράφουν ότι γαμανε κάργα χα χα
Αυτή είναι η φαντασίωσή μου μαζί σου, γιαυτό το επέλεξα.Οντως αυτο ψηφισα
Κοντο στενο φορεματακι
Αυτη ειναι η φαντασιωση μου!
Αυτή είναι η φαντασίωσή μου μαζί σου, γιαυτό το επέλεξα.