Εσυ τι λες? Αν το βρεις πληρωμενο το δωματιο σε ραντεβου μαζι αν θελεις φησικα
Η οποιος αλλος το βρει ο πρωτος εννωειται
Κοντό στενό φορεματάκι
Δεν συμμετέχω ούτε εγώ....βρίσκομαι εκτός Αθηνών
Εσυ τι λες? Αν το βρεις πληρωμενο το δωματιο σε ραντεβου μαζι αν θελεις φησικα
Η οποιος αλλος το βρει ο πρωτος εννωειται
Με ζαρτιερες , καλτσες...
υ.γ
δεν ψήφισα και δεν συμμετέχω στο δωρεάν...
Στελνω στον anon με προσωπικο πμ τι ψηφιασα για το αδιαβλητο οκ anon?
Ημουν σιγουρη σε παρακολουθώ και εσενα και αρκετους απο τον τροπο που γράφετε anon οχι στο δικο μου νημα φαινεται ο χαραχτηραςνα ξεκαθαρίσω λίγο την θέση μου...
το δωρεάν δεν το θέλω καθαρά για προσωπικούς μου λόγους...
σέβομαι την κάθε εργαζόμενη που είναι σ αυτόν το χώρο...
Καλα δεν ειναι τιποτα το δωματιο ματια μου ενα παιχνιδι ειναι απλα αυθορμητοΕπισης να δηλωσω οτι δε συμμετεχω για το δωρεαν, για λογους εκτιμησης αλλα και αποστασης, συμμετοχη μονο για τη συμμετοχη.
Καλα δεν ειναι τιποτα το δωματιο ματια μου ενα παιχνιδι ειναι απλα αυθορμητο
Το ξερεις οτι κι εγω θα ηθελα γλυκε μουΠάντως εγώ που προσπάθησα να μαντέψω, δεν τα κατάφερα, όλες μου κάνουν σαν πιθανές απαντήσεις σου, ανάλογα με την περίσταση και τη φάση της. Γιαυτό και δεν ψήφισα ούτε εγώ, γιατί με όλες τις "αμφιέσεις" σου (και μη) θα γούσταρα να σε "πάρω" (ξανά). ;)
Ο anon ειναι η εφορευτικη επιτροπή;....θα πρέπει να στείλεις την απάντησή σου και σε κάποιον άλλον...Στελνω στον anon με προσωπικο πμ τι ψηφιασα για το αδιαβλητο οκ anon?
για να μην υπάρχουν αντιρρήσεις το π.μ η κοπέλα μου το έστειλε {18.24} όταν θελήσει να τελειώσει τον διαγωνισμό θα ανεβάσω το π.μ...Ο anon ειναι η εφορευτικη επιτροπή;....θα πρέπει να στείλεις την απάντησή σου και σε κάποιον άλλον...
Την εστειλα και στον barockΟ anon ειναι η εφορευτικη επιτροπή;....θα πρέπει να στείλεις την απάντησή σου και σε κάποιον άλλον...
Aαααχ μην μου το χαλας χρηστο μου τωρα που μου αρεσει αν ειναι να βαλω κατι αλλοΝα διευκρινησω κ γω με την σειρα μου φυσικα σε περιπτωση που εβρισκα την ψηφο της Ελενας πως δεν υπηρχε περιπτωση να δεχτω δωρεαν το δωματιο ;)
έχω παρασυρει πολλούς με το δεν συμμετέχω....Aαααχ μην μου το χαλας χρηστο μου τωρα που μου αρεσει αν ειναι να βαλω κατι αλλο
Εχω την αμυδρά σκεψη οτι και η Ελενα καυλαντιζει ομου μετα του ανδρικου πληθυσμου ή κανω λαθος ?έχω παρασυρει πολλούς με το δεν συμμετέχω....